![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| Öncelikle tüm Öğretmen arkadaşlara hayırlı uğurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.Daha sonra da Dil sınıflarında 2 saatlik Seçmeli İngilizce diye bir ders var. Bu dersin Yıllık planı ve kitapları konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için HakanSanli isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Seçmeli Yabancı Dil dersi yeni bir ders ve adı üzerinde seçmeli bir ders. Talim Ve terbiye Kurulu açıklamasında bu ders için şu ifadeyi kullanıyor "II.yabancı dil dersinde uygulanan yabancı dil öğretim programları uygulanır" Burdan yaptğımız çıkarım şu oldu; Seçmeli Yabancı Dil, İngilizce değil, başka bir dilin dersi. |
|
| ||||
| ||||
| Dilekleriniz için teşekkürler hocam. Bildiğim kadarıyla "seçmeli ingilizce" dersleri varolan derslere takviye için veriliyor. Ayrıca bir kitap verilmiyor diye biliyorum. Bir arkadaşım Anadolu lisesinde dil sınıfını almıştı, varolan planınıza bu derslerde devam edin, kitap okutun, fazladan etkinlikler yapın demişler. |
|
| ||||
| ||||
| Yahya Hocam sağolasın. İyiyim yoğun bir yıl var önümde,son sınıf dil var bunun yanında bir de lise 1 olunca yoğunluğu anlıyabiliyorsundur. Sende iyisindir umarım.Bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.Ben de zaten kitap, extradan worksheetler falan kullanmayı düşünüyordum.Sadece düşündüren yıllık plan dı o da sayenizde çözüldü. Tekrar herkese başarılar diliyorum. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
| İlköğretim "My English" kitabı yıllık planları. Paylaşım için Visual_Kei hocamıza teşekkür ediyoruz. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar ben bu dosyayı açamıyorum ,Breeze 10. sınıf planını ,Gerçi bişey söylemek istiyorum ,şayet bu kitap elinize geçtiyse ,Teacher's book un en arka sayfasına bakmanızı tavsiye ederim ,Kitabın yıllık planı zaten var orda,gayet de güzel ,bence ordan fotokopi çektirin ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar genel lise 9 ve 10. sınıfların kitapları konusunda kafam karıştı ,bizim okula 9. sınıflar için Unique ,10. sınıflar içinse Breeze gönderilmiş .Plan gönderen arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla da Unique kitabının 10. sınıf için olanı da var ,Sizlere ne gönderildi ki ? Kimileri breeze serisi ,kimileri Unique serisi mi okutacak ? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| planlar, yılık, zümre |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| 2009-2010 2. dönem İlköğretim İngilizce Zümre tutanağı | hhaakk1 | SBS Forumu | 2 | 20-02-10 15:35 |
| 2008-2009 Yıllık Planlar | Yahya Hoca | Genel İngilizce / Genel Konular | 52 | 30-05-09 19:10 |