Geri Dön   dilFORUM > GENEL İNGİLİZCE FORUMLARI (ELT) > Genel İngilizce / Genel Konular
Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular...

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Değerlendirme: Değerlendirme, toplam 4 oy almıştır,  ortalama değerlendirme 5,00 puandır. Modları Göster
Eski 23-09-09, 21:57
Impatient112
Misafir

Alıntı:
T.D´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aşağıdaki işini görür mü hocam

Çok teşekkür ederim Hocam (ve sayın hemşehrim.)
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Forum Sponsoru
Eski 25-09-09, 18:52
HakanSanli - ait Avatar
Öğretmen

Yaşadığım şehir: Burdur
Puan Verme Gücü: 6
HakanSanli

Öncelikle tüm Öğretmen arkadaşlara hayırlı uğurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.Daha sonra da Dil sınıflarında 2 saatlik Seçmeli İngilizce diye bir ders var. Bu dersin Yıllık planı ve kitapları konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için HakanSanli isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 25-09-09, 23:24
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: MUŞ
Puan Verme Gücü: 127
Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca

Alıntı:
HakanSanli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle tüm Öğretmen arkadaşlara hayırlı uğurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.Daha sonra da Dil sınıflarında 2 saatlik Seçmeli İngilizce diye bir ders var. Bu dersin Yıllık planı ve kitapları konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Hakan hocam merhaba. İyisiniz inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Seçmeli Yabancı Dil dersi yeni bir ders ve adı üzerinde seçmeli bir ders. Talim Ve terbiye Kurulu açıklamasında bu ders için şu ifadeyi kullanıyor "II.yabancı dil dersinde uygulanan yabancı dil öğretim programları uygulanır"
Burdan yaptğımız çıkarım şu oldu; Seçmeli Yabancı Dil, İngilizce değil, başka bir dilin dersi.
Eski 25-09-09, 23:41
EdaHoca - ait Avatar
Öğretmen

Puan Verme Gücü: 4
EdaHoca EdaHoca EdaHoca EdaHoca EdaHoca

Alıntı:
HakanSanli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dilekleriniz için teşekkürler hocam. Bildiğim kadarıyla "seçmeli ingilizce" dersleri varolan derslere takviye için veriliyor. Ayrıca bir kitap verilmiyor diye biliyorum. Bir arkadaşım Anadolu lisesinde dil sınıfını almıştı, varolan planınıza bu derslerde devam edin, kitap okutun, fazladan etkinlikler yapın demişler.
Eski 26-09-09, 00:09
Öğretmen

Yaşadığım şehir: istanbul
Puan Verme Gücü: 2
rainbow isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

teşekkürler 9.sınııf için bende genel lise 9 ve 10 Unique ve eski kitaba göre 10.sınıf var ama nasıl ulaştırırm bilgilendirirseniz yollarım
Eski 26-09-09, 17:45
HakanSanli - ait Avatar
Öğretmen

Yaşadığım şehir: Burdur
Puan Verme Gücü: 6
HakanSanli

Yahya Hocam sağolasın. İyiyim yoğun bir yıl var önümde,son sınıf dil var bunun yanında bir de lise 1 olunca yoğunluğu anlıyabiliyorsundur. Sende iyisindir umarım.Bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.Ben de zaten kitap, extradan worksheetler falan kullanmayı düşünüyordum.Sadece düşündüren yıllık plan dı o da sayenizde çözüldü. Tekrar herkese başarılar diliyorum. Kolay gelsin.
Eski 26-09-09, 18:15
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: MUŞ
Puan Verme Gücü: 127
Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca

İlköğretim "My English" kitabı yıllık planları. Paylaşım için Visual_Kei hocamıza teşekkür ediyoruz.
Eklenmiş Dosya
Dosya Tipi : doc 6.Sınıf (My English).doc (233,5 KB, 138 kez indirilmiştir)
Dosya Tipi : doc 7.Sınıf (My English).doc (228,0 KB, 72 kez indirilmiştir)
Dosya Tipi : doc 8.Sınıf (My English)ı.doc (227,0 KB, 87 kez indirilmiştir)
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 27-09-09, 13:29
Rose - ait Avatar
Öğretmen

Yaşadığım şehir: Yozgat/TURKEY
Puan Verme Gücü: 13
Rose Rose Rose Rose Rose Rose Rose Rose

Alıntı:
T.D´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aşağıdaki işini görür mü hocam

Arkadaşlar ben bu dosyayı açamıyorum ,Breeze 10. sınıf planını ,Gerçi bişey söylemek istiyorum ,şayet bu kitap elinize geçtiyse ,Teacher's book un en arka sayfasına bakmanızı tavsiye ederim ,Kitabın yıllık planı zaten var orda,gayet de güzel ,bence ordan fotokopi çektirin
Eski 27-09-09, 13:48
Rose - ait Avatar
Öğretmen

Yaşadığım şehir: Yozgat/TURKEY
Puan Verme Gücü: 13
Rose Rose Rose Rose Rose Rose Rose Rose

Arkadaşlar genel lise 9 ve 10. sınıfların kitapları konusunda kafam karıştı ,bizim okula 9. sınıflar için Unique ,10. sınıflar içinse Breeze gönderilmiş .Plan gönderen arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla da Unique kitabının 10. sınıf için olanı da var ,Sizlere ne gönderildi ki ? Kimileri breeze serisi ,kimileri Unique serisi mi okutacak ?
Eski 27-09-09, 16:37
Impatient112
Misafir

Alıntı:
Rose´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar genel lise 9 ve 10. sınıfların kitapları konusunda kafam karıştı ,bizim okula 9. sınıflar için Unique ,10. sınıflar içinse Breeze gönderilmiş .Plan gönderen arkadaşların mesajlarından anladığım kadarıyla da Unique kitabının 10. sınıf için olanı da var ,Sizlere ne gönderildi ki ? Kimileri breeze serisi ,kimileri Unique serisi mi okutacak ?
Hocam, bizde de durum aynı. 9. sınıflara Unique, 10. sınıflara Breeze adlı kitap yollanmış, bazı okullara ise her iki sınıfa da Unique adlı kitap. Bu sene böyle idare edeceğiz.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Tags
planlar, yılık, zümre

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: