![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
ingilizce altyazılı ingilizce filmleri olan bildiğiniz iyi bir site var mı? birkaç ay önce forumda gezerken bulmuştum bi site.. ama nerde bulduğumu unuttum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız çok aradım ama bulamadım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız yardımcı olabilir misiniz?? |
|
| |||
| |||
| bir tavsiye ingilizce american sarkıları dinle türkçe anlamını bulamazsan bile "şarkıyı yaz lyrics" yaz kesin bulursun... şarkılar daha iyi oluyo... alt yazılı film veren kanallar var onları izle... |
|
| |||
| |||
| ama şarkılar genelde tam cümlelerden oluşmuyor :S dilim pek iyi değil, o yüzden filmlerdeki ing altyazının daha iyi olduğunu düşünüyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız teşekkürler tavsiyen için.. |
|
| |||
| |||
| konuyla kimse (matthew.90 seni tenzih ederim) ilgilenmediği için kendi kendime çırpındım.. ama en azından işe yarar birşey buldum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ing alt yazılı, ing kısa videolar.. [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| ingilizce bir film indirip daha sonra o filmin altyazısınıda indirebilirsin.yani ayrı ayrı indirebilirsin. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Furkan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| arkdaşlar buna benzer bir konuyu ben açtım, prison break diye konu şuan sayfanızda görünüyordur, orada kimi arkdaşlar bilgiler paylaştı bunlar hakkında bi ziyaret ediniz isterseniz |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Link vermek yasak değildir umarım, [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ]'u tavsiye ederim.. Normal ingilizce olarak filmleri indir, daha sonra [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ]'dan ingilizce altyazısını da bulursun. Furkansenokur'un da dediği gibi ayrı ayrı yani Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Bu arada Chuck'ı tavsiye ederim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için r0cc0style isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| çoook teşekkür ederim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] herşeyine yeter. ücretsiz, üyeliksiz. divxplanet de altyazılar için işini görür.
__________________ değer vermek zor.. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için kimbuyakisikli isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı: |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için r0cc0style isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Ahanda o da burda , indir kur Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Sonra zaten herhangi bir torrent linkine tıkladıgında, link utorrentle acılacak Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Biraz kurcukla anlarsın zaten Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için r0cc0style isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| gerçekten çoook teşekkür ederim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| ingilizce site | burcufb7 | Kelime Öğrenme Stratejileri | 4 | 13-02-09 21:49 |
| ingilizce should | eneseren_23 | 8. Sınıf SBS İngilizce | 19 | 01-12-08 17:33 |
| ingilizce söz | şebnem | YDS / LYS-5 Rehberlik | 2 | 21-08-07 01:26 |