![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
| ingilizce altyazılı ingilizce filmleri olan bildiğiniz iyi bir site var mı? birkaç ay önce forumda gezerken bulmuştum bi site.. ama nerde bulduğumu unuttum çok aradım ama bulamadım ![]() yardımcı olabilir misiniz?? |
|
| |||
| |||
| bir tavsiye ingilizce american sarkıları dinle türkçe anlamını bulamazsan bile "şarkıyı yaz lyrics" yaz kesin bulursun... şarkılar daha iyi oluyo... alt yazılı film veren kanallar var onları izle... |
|
| |||
| |||
| ama şarkılar genelde tam cümlelerden oluşmuyor :S dilim pek iyi değil, o yüzden filmlerdeki ing altyazının daha iyi olduğunu düşünüyorum ![]() teşekkürler tavsiyen için.. |
|
| |||
| |||
| konuyla kimse (matthew.90 seni tenzih ederim) ilgilenmediği için kendi kendime çırpındım.. ama en azından işe yarar birşey buldum ![]() ing alt yazılı, ing kısa videolar.. http://www.lingual.net/lingualproductitems/ ![]() |
|
| ||||
| ||||
| ingilizce bir film indirip daha sonra o filmin altyazısınıda indirebilirsin.yani ayrı ayrı indirebilirsin. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Furkan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| arkdaşlar buna benzer bir konuyu ben açtım, prison break diye konu şuan sayfanızda görünüyordur, orada kimi arkdaşlar bilgiler paylaştı bunlar hakkında bi ziyaret ediniz isterseniz |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Link vermek yasak değildir umarım, www.tehparadox.com'u tavsiye ederim.. Normal ingilizce olarak filmleri indir, daha sonra www.divxplanet.com'dan ingilizce altyazısını da bulursun. Furkansenokur'un da dediği gibi ayrı ayrı yani ![]() Bu arada Chuck'ı tavsiye ederim ![]() |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için r0cc0style isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| www.mininova.org herşeyine yeter. ücretsiz, üyeliksiz. divxplanet de altyazılar için işini görür.
__________________ değer vermek zor.. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için kimbuyakisikli isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için r0cc0style isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| altyazılı, filmler, ingilizce |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Altyazılı Filmler | iremmm:) | Beginner | 13 | 07-05-10 12:45 |
| 5 günde ingilizce 10 günde ingilizce sacmalıkları | bayzin | Genel EĞİTİM-ÖĞRETİM Konuları | 8 | 08-03-10 16:17 |
| ingilizce alt yazılı ingilizce video nerde bulurum yardım | a_dogan_ | LYS-5 Kaynak Paylaşım Bölümü | 2 | 27-08-09 11:57 |