![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
En iyi gramer kitaplarının listesi aşağıda verilmiştir. Bu kitapların download linklerini burada verebilirsek çok süper olacak. Grammar: Sources of Information (and exercises) * = Specially Recommended Very Advanced *The Cambridge Grammar of the English Language, Huddleston et Alia, Cambridge *A Comprehensive Grammar of the English Language, Quirk et Alia, Longman Advanced *English Grammar, Downing, Routledge *Introduction to the Grammar of English, Huddlestone, Cambridge Mastering English: an advanced grammar for non-native and native speakers, Bache, Davidsen; Nielsen, Mouton Others A University Grammar of English, Quirk and Greenbaum, Longman *Collins Cobuild English Grammar, Collins A Communicative Grammar of English, Leech, An A-Z of English Grammar, Leech, Edward Arnold *Practical English Usage, Swan, Oxford *Advanced Grammar in Use, Hewings, Cambridge English Grammar in Use, Murphy, Cambridge |
|
| ||||
| ||||
| arkadaşlar, linklere buradan ulaşmanız mümkün değil. bu kitapların hepsi emek harcanarak hazırlanıyor. iki tıkla kitap indirmek çok kolay olabilir ama hiç ahlaki değil. yasal da değil.
__________________ one bourbon, one scotch, one beer... |
|
| |||
| |||
| Merhaba Arkadaşlar; Ben bugün aranıza katıldım.Bu sitenin ÜDS, KPDS...... benzeri dil sınavlarında oldukça yararlı olduğunu öğrendim.Umarım hepimiz, bu sınavlarda gereken kriterleri sağlarız.Ben ÜDS için, Suat Gürcan'ın kitabından epey yararlandım. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
P.S: Littledragon hocamın dediği gibi, kitaplar hakkında yorumlar alalım, bilgisi olan hocalarımız varsa. ![]() |
![]() |
| Tags |
| gramer, iyi, kitapları |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| kelime kitapları | QingEyes | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 5 | 15-12-09 20:25 |
| Gramer kitapları demode mi oluyor | SeyfiHoca | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 12 | 31-05-09 09:02 |
| İspanyolca Gramer Kitapları | dramaturji | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 3 | 04-04-09 21:08 |