![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
BU link altında OSYM tarafından yapılan Fransızca dil sınavları paylaşılacaktır. Fransızca YDS: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Fransızca KPDS: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Fransızca ÜDS: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Fransızca KPSS: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Tıpta Uzmanlık Sınavı Fransızca Bölümü: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Değişik Tasnifler: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ]
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (12-06-08 Saat 00:58 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için Efe Cevher isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| YDS sınavları
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 22:52 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| YDS'ye devam
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 22:55 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| hocam kpds ve üdsler çok önemli ben onları istiyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ gölge etme başka ihsan istemem |
|
| ||||
| ||||
| KPDS sınavları
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 22:59 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| KPSS Sınavları
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 23:01 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| ÜDS sınavları
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 23:04 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| ÜDS'ye devam
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 23:07 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| ÜDS son parça
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 23:09 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| hepsi bende var Çelebi Akdaş'ın çıkmış sorularını ve verdiği ip uçlarını topladığı bir kitap var orda bütün eski yeni sorular var o var bende bnde onu çözmeye başladım tavsiye ederim
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) yabancı dil bölümü soruları
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] Konu Efe Cevher tarafından (11-02-08 Saat 23:11 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Kerimhan hocam, uzun zamandır foruma soru taşıyamıyorum çünkü takip edecek zamanı bulamıyorum. Sizin paylaştığınız sorulara imkan el verdikçe katılım sağlarım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Alıntı:
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] |
|
| ||||
| ||||
| Ya bende var iki kitabını birleştirmişler ben çok memnunum şu an ip uçlarını okuyorum fakat faydalı bilgiler veriyor adaha sorulara geçemedim malesef ingilizce kpds kitabını bitirmeye çalışyıorum
|
| ||||
| ||||
| BU arada 2008 üds başvurular başladı son gün 13 şubat bende yarın halledecem her işini allah kısmet ederse yetişir değil mi? ilk defa başvuracağım da?
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ İyi bir öğretmen kendisini yavaş yavaş gereksiz kılabilen insandır. [T.J.C.] |
|
| |||
| |||
ben bu dosyalari acamiyorum.winrar hata veriyor ! C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\3LDH943Y\%C3%9CDS%202007%20Mart%20%28sa%C4%9Fl%C4%B1k%29[1].zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı yazısı cıkıyor yardim edebilir misiniz Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| evet çelebi akdaş'ın kitabı şu an elimde ip uçları ve fransızca soru bankası var birleştirilmiş baskısymış sadece cevapları var çözümler yokmuş bende kalın olunca dedim çözümlü sanırım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız neyse sonuç hiç yoktan iyidir Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| hoam sorun devam ediyor bende fransızca kpss leri indirmeye çalıştım fakat dosya bulamıyor birde kpss fransızca nedir?
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| hocam ben indiriyorum fakat adobe reader açamıyor indirdiklerimi Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| öss deneme sınavları | Blue | Ücretsiz Testler/Test Kitapları | 13 | 03-01-10 18:33 |
| Deneme Sınavları | TeAcHeR_byYAHYA | 7. Sınıf SBS İngilizce | 28 | 06-08-09 13:14 |
| fransızca ösym üds sorusu | Miss | Fransızca ÖSYM Soruları | 0 | 03-12-08 16:04 |
| sbs sınavları | kıvılcımmartı | 7. Sınıf SBS İngilizce | 8 | 25-08-08 21:51 |
| afs sınavları | aLviN | Öneri ve Eleştirileriniz | 2 | 10-12-06 21:03 |