![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| dilFORUM'la Tanışma Yeni üye iseniz lütfen burayı inceleyin. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Selamın aleykum ben hasan.Fas marrakechte oturuyorum.Doğal olarak Arapça,Darije(arapça lehçesi) Fransızca,ingilizce biliyorum.Daha fazla görüşmek üzere... |
| Aşağıdaki 10 kullanıcı bu güzel mesaj için HaSSaN isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Hoşgeldin Hassan. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Stupidity cures Itself |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Festiva isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Hoş geldiniz (:
__________________ ' Ağlarım ağlatamam; hissederim, söyleyemem. Dili yok kalbimin, ondan ne kadar bizarım! ' Mehmet Akif Ersoy |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Celebrian Anarion isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Bonjuere Hassan Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız how gentle it is that u are here Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Hoşgeldiniz Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Dikkat!!!!! Tamam canım panik yapmayın öylesine dedim To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| ||||
| ||||
| Hoşgeldiniz Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya üç buçuk atarsın ya dört dörtlük yaşarsın To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| ||||
| ||||
| مرحبا بكم ، كا تكلم بافرنسويه.؟
__________________ من قتل تحت راية عمية، يدعو عصبية، أو ينصر عصبية، فقتلة جاهلية |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Kazalanka isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Merci mes amis,Sugran kesiran,thank's, forum açıkcası benim işime çok yarayacak bol bol görüşürüz Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız özellikle fransızca da Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Ne mutlu senin gibi yeni bir üyeyi ağırlamak Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız hoş geldiniz.
__________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship |
|
| |||
| |||
| estağfirullah ilim paylaşıldıkça çoğalır.forumdan sizlerden öğrenecek çok şey vardır eminim hemde vatan hasretini bir nebzede olsa sayenizde hafifletebilirim... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için HaSSaN isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
N3am ene arifu lugatil-fransiya.Min mağribi |
|
| ||||
| ||||
| Hoşgeldin Hassan Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. Dark Tranquillity |
|
| |||
| |||
| Hoşgeldiniz Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Bu arada Fas'ta iş için mi bulunuyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Hayır ben doğma büyüme buradayım ve burada olmaktan mutluluk duyuyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız iş için gelenler Mohammedia/Casablanca da bulunur benim oldugun şehirde Türk yok |
|
| ||||
| ||||
| Hoş geldiniz biz de size katılımınızdan ötürü teşekkür ederiz. İyi forumlar... Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Nebukadnezar isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |