![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| dilFORUM'la Tanışma Yeni üye iseniz lütfen burayı inceleyin. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Selamın aleykum ben hasan.Fas marrakechte oturuyorum.Doğal olarak Arapça,Darije(arapça lehçesi) Fransızca,ingilizce biliyorum.Daha fazla görüşmek üzere... |
| Aşağıdaki 10 kullanıcı bu güzel mesaj için HaSSaN isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Hoşgeldin Hassan. ![]()
__________________ Stupidity cures Itself |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Festiva isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| مرحبا بكم ، كا تكلم بافرنسويه.؟
__________________ من قتل تحت راية عمية، يدعو عصبية، أو ينصر عصبية، فقتلة جاهلية |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Kazalanka isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Merci mes amis,Sugran kesiran,thank's, forum açıkcası benim işime çok yarayacak bol bol görüşürüz özellikle fransızca da ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Ne mutlu senin gibi yeni bir üyeyi ağırlamak hoş geldiniz.
__________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship Annesi ölmüş çocukların fedakâr babası sandım hep travestileri. Sunay Akın Fena halde, babası tarafından cebren ve hile ile çalıştırılmakta,sıtkı sıyrılmış durumda hayattan. Yok bir süre dilforumda |
|
| |||
| |||
| estağfirullah ilim paylaşıldıkça çoğalır.forumdan sizlerden öğrenecek çok şey vardır eminim hemde vatan hasretini bir nebzede olsa sayenizde hafifletebilirim... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için HaSSaN isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| ben, hassan |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |