![]() | ![]() | |||
![]() ![]() |
|
| |||
| |||
acaba diyorum, bu bölümde bir fotoğrafımızı paylaşsak, birbirimizi biraz daha yakından tanısak nasıl olur? iyi olur derseniz ilk ben başlayayım, kötü olur derseniz hemen konuyu sileyim. Foruma nasıl resim ekleyeceğinize dair konu şurada: http://www.dilforum.com/forum/dilfor...l-eklenir.html. Ayrıca resminizin boyutu büyükse biraz küçültürseniz iyi olur
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." Konu ksfno1 tarafından (20-01-10 Saat 18:15 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
![]() |
| Aşağıdaki 30 kullanıcı bu güzel mesaj için Emreeeee isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
AMETAL, AnGel, Barakuda, bUmp0ne, burchi_28, Celebrian Anarion, Dj_YuSuF, Ercenk Hamarat, erkoc, Esperança, fatmaugurlar, Festiva, firstlight, gurbuz, HandanHoca, JustForMe, Kazalanka, Kerimhan, kimbuyakisikli, lazkizi, mehmet_ceylanci, Niyaz, nzdgn, Pumpjockey, rodiseko, SeyfiHoca, sin-mer, South Central, T.D, Yalçın İzbul | ||
|
| |||
| |||
| bu da ben ![]() ![]()
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." Konu SeyfiHoca tarafından (02-02-10 Saat 08:01 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 52 kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
Acimasiz_Dünya, AMETAL, AnGel, Barakuda, bUmp0ne, burchi_28, busr@, Celebrian Anarion, CerenElt, Character24, Demet 55, dertli:(, Dj_YuSuF, dReamy, Ercenk Hamarat, erkoc, Esperança, fatmaugurlar, Festiva, firstlight, halilx, HandanHoca, haydut_kid, hsyn_cil, JustForMe, kamiloglu, Kazalanka, KeineLust, Kerimhan, kimbuyakisikli, Langulicious, lazkizi, mehmet_ceylanci, MissBon, Niyaz, nzdgn, Ö.K.A., ozge321, ozgur57, Pumpjockey, pınareqe, rodiseko, rumeysaNgn, SibelAKBULUT, sin-mer, South Central, Syma_c, T.D, Thalasinos, Turani, turcozo, Yalçın İzbul | ||
|
| |||
| |||
| Bu da benim resmim, geçen sene Öğretmenler Kurulu Toplantısından çıktıktan sonra çektirmiştim. ![]() |
| Aşağıdaki 52 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
Adrian MONK, AMETAL, Amorspera, AnGel, bekleyen, Blue, bUmp0ne, burchi_28, busr@, Celebrian Anarion, DaddyCool, DarkMessiah, dertli:(, Dj_YuSuF, Emilahh, Emreeeee, Ercenk Hamarat, erkoc, esrahacettepe, firstlight, gökçenyeni, graceful_cEeyda, gurbuz, HandanHoca, High Voltage, irfan66, JustForMe, Kazalanka, Kerimhan, kimbuyakisikli, maviş, MehmetMamger, mehmet_ceylanci, melike_1990, Niyaz, nzdgn, oblazkove, Ortak, Pumpjockey, réguler, rodiseko, Saposcat, Seryat Barrett, SeyfiHoca, SibelAKBULUT, sin-mer, sweetcasper, T.D, Turani, turcozo, victorian era, Yalçın İzbul | ||
|
| ||||
| ||||
| Bence şöyle yapalım, sadece resimler konsun, bunun dışındaki yorumlar olmasın, mevcut yorumları da silelim. Kabul edenler teşekkür etsin
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" |
| Aşağıdaki 67 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
AMETAL, AnGel, Apsaroke, Aytekk, Barakuda, bUmp0ne, burchi_28, CaPieRa, çağın delisi, Celebrian Anarion, CerenElt, DarkMessiah, dertli:(, Dj_YuSuF, dReamy, Emilahh, Ercenk Hamarat, Esperança, fatmaugurlar, Festiva, firstlight, fundagül, gfbtubaa, gökçenyeni, graceful_cEeyda, gülçin20, guns n'roses, gurbuz, HandanHoca, High Voltage, htce.., intik, iremmm:), JonquiLLe, joy4evergs, JustForMe, kayhan66, Kazalanka, Kerimhan, kimbuyakisikli, lazkizi, MehmetMamger, mehmet_ceylanci, Mesmerize, mut-ter, myimm0rtal, Niyaz, nulkersoy, Ortak, Pumpjockey, pınar_akkan, Reapon, réguler, rizasenerkal, rodiseko, rotunder, Seasoul, Seda Relampago, SeyfiHoca, SibelAKBULUT, South Central, Teárlach, tekna, Thalasinos, Turani, turcozo, Yalçın İzbul | ||
|
| ||||
| ||||
| Tamamdır, resim koymak isteyen için atış serbest. Konuyu saptırmadan, alakasız resimler koymadan konuya devam edebiliriz, buyurun. Ayrıca, buraya konan fotoğraflar birikince o fotoğraflardan bir de vidyo yapacağım söz geçen senelerde iki tane yapmıştım, onlara benzer olur. Tabii verdiğim söz, durumuma göre değişecek, yani internet bağlantısının sağlanabileceği bir yere gidersem inşallah. ![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" Konu T.D tarafından (13-09-09 Saat 00:51 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 27 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
AMETAL, AnGel, Barakuda, bUmp0ne, burchi_28, CaPieRa, Celebrian Anarion, Dj_YuSuF, Ercenk Hamarat, gurbuz, HandanHoca, High Voltage, JustForMe, Kerimhan, kimbuyakisikli, MehmetMamger, mehmet_ceylanci, Niyaz, Ortak, Pumpjockey, rodiseko, Seda Relampago, sehab beyda, SeyfiHoca, South Central, Turani, Yalçın İzbul | ||
|
| ||||
| ||||
![]() Bu da ben =)
__________________ ÖzLeMeK ÇoK FeNa aNNe...aNLaMaK SeNi DaHa Da FeNa !!! ...SeN İsTeDiN GüL TeNiMDe YaRaLaR,Bu AyRıLıK Hem SeNi HeM De BeNi YaRaLaR... Konu burkayogel tarafından (14-09-09 Saat 02:42 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 35 kullanıcı bu güzel mesaj için burkayogel isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
AMETAL, AnGel, Barakuda, bUmp0ne, burchi_28, busr@, dertli:(, Dj_YuSuF, dReamy, Ercenk Hamarat, erkoc, Esperança, Festiva, firstlight, gurbuz, HandanHoca, High Voltage, JustForMe, Kazalanka, Kerimhan, kimbuyakisikli, lazkizi, LonelyBoy, MehmetMamger, Niyaz, Ortak, Pumpjockey, rodiseko, sehab beyda, SeyfiHoca, South Central, T.D, Turani, turcozo, Yalçın İzbul | ||
|
| ||||
| ||||
![]() |
| Aşağıdaki 37 kullanıcı bu güzel mesaj için erkoc isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
AMETAL, AnGel, ayshmnr, Barakuda, bUmp0ne, burchi_28, burkayogel, dertli:(, Dj_YuSuF, dReamy, Ercenk Hamarat, Esperança, Festiva, firstlight, gurbuz, HandanHoca, High Voltage, JustForMe, JUSTİN, Kazalanka, Kerimhan, kimbuyakisikli, lazkizi, LonelyBoy, MehmetMamger, mehmet_ceylanci, Niyaz, nzdgn, Ortak, Pumpjockey, rodiseko, sin-mer, South Central, T.D, Turani, turcozo, Yalçın İzbul | ||
|
| ||||
| ||||
![]() it's me ![]() |
| Aşağıdaki 36 kullanıcı bu güzel mesaj için firstlight isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
AMETAL, AnGel, Barakuda, burchi_28, burkayogel, Celebrian Anarion, dertli:(, Dj_YuSuF, dReamy, Emreeeee, Ercenk Hamarat, erkoc, Esperança, fatmaugurlar, Festiva, HandanHoca, High Voltage, JustForMe, kamiloglu, Kazalanka, Kerimhan, kimbuyakisikli, lazkizi, LonelyBoy, mehmet_ceylanci, Niyaz, Ortak, Pumpjockey, rodiseko, sehab beyda, SeyfiHoca, sin-mer, T.D, Turani, turcozo, Yalçın İzbul | ||
![]() |
| Tags |
| forum, fotoĞraflari, üyelerimizin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Aktif Üyelerimizin Yaş Ortalaması | SeyfiHoca | Öneri ve Eleştirileriniz | 198 | 18-07-10 00:01 |
| Üyelerimizin Bilgisayar ve İnternet özellikleri nelerdir? | SeyfiHoca | dilFORUM'la Tanışma | 38 | 03-09-09 12:03 |
| Bayan üyelerimizin Dünya Kadınlar Gününü Kutlarız! | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 15 | 09-03-08 12:11 |
| forum içinde forum | lindenleaf | KPDS Gramer Soruları | 9 | 11-02-08 07:09 |