![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| dilFORUM'la Tanışma Yeni üye iseniz lütfen burayı inceleyin. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
![]() ![]() bide bunu yollamak istedim =)) Konu T.D tarafından (13-09-09 Saat 23:27 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Resim küçülütülüp mesajlar birleştirildi |
| Aşağıdaki 25 kullanıcı bu güzel mesaj için ec_ce_mm isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| İnşallah olmuştur. ![]() ![]() Konu HakanOzbek tarafından (14-09-09 Saat 00:06 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 20 kullanıcı bu güzel mesaj için lives isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() Konu HakanOzbek tarafından (14-09-09 Saat 00:07 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 16 kullanıcı bu güzel mesaj için lives isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() Konu SeyfiHoca tarafından (14-09-09 Saat 00:14 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 19 kullanıcı bu güzel mesaj için bulletproof_43 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Ya arkadaşlar ben koyamadım resmimi acaba yardım edebilirmisiniz?? Siz nasıl yaptınız? |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için Purplelili isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
buraya bakmanızda fayda var...
__________________ Gökten Nur Yağsa , Benim Başıma Çile Düşer..... |
| Aşağıdaki 7 kullanıcı bu güzel mesaj için Acimasiz_Dünya isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
![]() |
| Aşağıdaki 27 kullanıcı bu güzel mesaj için Purplelili isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
Acimasiz_Dünya, Adrian MONK, AMETAL, burchi_28, bursasporlu63, Demirhanhodja, Dj_YuSuF, dReamy, Emre, Ercenk Hamarat, erkoc, Esperança, Festiva, gazili1991, HandanHoca, High Voltage, kamiloglu, kimbuyakisikli, lindenleaf, Ortak, PoliceStudent, Pumpjockey, Ruthless, Seda Relampago, SeyfiHoca, Tranquil, Yalçın İzbul | ||
|
| |||
| |||
| Yardımlarınız için teşekkürler, bu sefer becerdim ![]() |
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için Purplelili isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Another one that I want to share ![]() ![]() |
| Aşağıdaki 25 kullanıcı bu güzel mesaj için Purplelili isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() ![]() |
| Aşağıdaki 23 kullanıcı bu güzel mesaj için ayshmnr isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| forum, fotoĞraflari, üyelerimizin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Aktif Üyelerimizin Yaş Ortalaması | SeyfiHoca | Öneri ve Eleştirileriniz | 198 | 18-07-10 00:01 |
| Üyelerimizin Bilgisayar ve İnternet özellikleri nelerdir? | SeyfiHoca | dilFORUM'la Tanışma | 38 | 03-09-09 12:03 |
| Bayan üyelerimizin Dünya Kadınlar Gününü Kutlarız! | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 15 | 09-03-08 12:11 |
| forum içinde forum | lindenleaf | KPDS Gramer Soruları | 9 | 11-02-08 07:09 |