![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| dilFORUM'la Tanışma Yeni üye iseniz lütfen burayı inceleyin. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
![]() |
| Aşağıdaki 21 kullanıcı bu güzel mesaj için fatmaugurlar isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() üstteki boş mesajım için özürlerle |
| Aşağıdaki 31 kullanıcı bu güzel mesaj için Muhittin Demir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
Adrian MONK, Allidiuges, Amadea, armonia, ayezka, brf1907, burchi_28, Crescendo, dido8, Dj_YuSuF, dReamy, elfprmksz, Ercenk Hamarat, erkoc, Esperança, fatmaugurlar, Festiva, golgeliyol, High Voltage, JUSTİN, kamiloglu, kimbuyakisikli, lazkizi, Ortak, Pumpjockey, pınareqe, rizasenerkal, SeyfiHoca, South Central, Vasudeva, Yalçın İzbul | ||
|
| ||||
| ||||
| Ben yaptım ama olmadı :=) ![]() |
| Aşağıdaki 24 kullanıcı bu güzel mesaj için Sweety_Romeo isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() Bayan ben diğeri canımın içi ![]()
__________________ KAPTAN-I DERYA |
| Aşağıdaki 24 kullanıcı bu güzel mesaj için lazkizi isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| BU DA BEN ![]() ![]()
__________________ I'm not suffering from insanity, I'm enjoying every minute of it. |
| Aşağıdaki 19 kullanıcı bu güzel mesaj için Saladin isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| |
| Aşağıdaki 13 kullanıcı bu güzel mesaj için inflexible isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() Here I am. Konu tutmuşa benziyor ![]() |
| Aşağıdaki 17 kullanıcı bu güzel mesaj için uuRkyc isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
![]() |
| Aşağıdaki 24 kullanıcı bu güzel mesaj için burchi_28 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() bu arada fotoğrafta beyazlı olanım. ( mesaj düzenleme seçeneği kaldırılmış ? ) Konu SeyfiHoca tarafından (20-09-09 Saat 09:14 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 23 kullanıcı bu güzel mesaj için war pigs isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
![]() kız olan ben ![]() |
| Aşağıdaki 22 kullanıcı bu güzel mesaj için _DML_ isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| forum, fotoĞraflari, üyelerimizin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Aktif Üyelerimizin Yaş Ortalaması | SeyfiHoca | Öneri ve Eleştirileriniz | 198 | 18-07-10 00:01 |
| Üyelerimizin Bilgisayar ve İnternet özellikleri nelerdir? | SeyfiHoca | dilFORUM'la Tanışma | 38 | 03-09-09 12:03 |
| Bayan üyelerimizin Dünya Kadınlar Gününü Kutlarız! | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 15 | 09-03-08 12:11 |
| forum içinde forum | lindenleaf | KPDS Gramer Soruları | 9 | 11-02-08 07:09 |