![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| dilFORUM'la Tanışma Yeni üye iseniz lütfen burayı inceleyin. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Merhaba dilFORUM üyeLeri. Aranıza yeni katıldım.Yeni konu açma gereksinimi duymadım burdan beLirteyim.Adım Tugay.Yaşım 18. Evet beyler merak ediyorum kim hanig Üniversite'de ve hangi böLüm ? Bunu öğrenmemin amacı belki aynı üniversitede olabilirz görüşürüz vede birazda merak açıkcası. Ben tercihlerimi bekliyorum daha değil ama hacettepe mütercim-tercümanLık sanırsam. |
|
| |||
| |||
| slm.eger rahatsız etmedysem konya ve bölumunuz hakkın hocalrını hakkında biraz bilgi verirmsnız menunmsunu mesela üniversiteden oalnklarından hocalardan bölumunuzden? |
|
| |||
| |||
| Doğuş arkadaşım güzeL bir konuya değindin.Bu tür bilgiLeride payLaşmamız iyi olur. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için gulaksuz isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Aramıza hoş geldin Tugay. Kimin hangi üniversiteden olduğuna dair şurada (Hangi Üniversiteden? (Yeni- Güncel 2009/2 )) bir başlık açılmıştı. Soru sormak istediğin üniversite öğrencilerene özel mesajla ulaşabilirsin. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için mts19 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| bölümde, hangi, kimler, üniversitede |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Sizce Hangi Dil Hangi Müziğe Yakışıyor? | Seda Relampago | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 9 | 09-07-10 19:56 |
| Hangi Dil? | Fuatsr | Diğer Dillerle İlgili Genel Paylaşımlar | 3 | 02-06-09 01:33 |
| Hangi sınıflar hangi tarihte SBS'ye girecek? | SeyfiHoca | SBS Forumu | 1 | 20-05-09 17:15 |
| hangi sınav? | youastral | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 12 | 15-02-09 17:57 |
| Hangi Dergi? | folategra | Üniversite Rehberlik Bölümü | 5 | 02-09-07 14:27 |