![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| dilFORUM'la Tanışma Yeni üye iseniz lütfen burayı inceleyin. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Hedefimiz binlere ulaşmaktı, ulaştık. Daha da bu sayı artacak. Bunun arkasında gönüllü olarak hizmet veren, yardımlarını esirgemeyen bir ekip ve pek çok üye var. Yeni gelen tüm üyelerimize hoşgeldiniz diyoruz. Tüm dil sınavlarına yönelik hizmetlerimiz, bilgi paylaşımımız artarak devam edecek, emin olabilirsiniz. Foruma gönül vermiş ve üye olan herkese teşekkürler. Not: [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] bakınız...
__________________ Terkedip gittiğin yere geri döneceksen, dönüşündeki sen gidişindeki senden farklı olsun. Olsun ki, gittiğinin bir anlamı olsun. Konu MehmetDEU tarafından (12-11-06 Saat 15:09 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| nice 3000lere Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Yahu çöküşten önce 5000'i devirmiştik değil mi? Neyse, bence 1 ay içinde, yani 12 Aralık itibariyle, sayımız yeniden 5000'i bulacak, sizce?
__________________ To whom it may concern Mamger won't be available by 12.12.09, due to his military service. Sorry in advance for any inconvenience caused |
|
| ||||
| ||||
| haklısınız Mehmet hocam olabilirrr... Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bu arada hangi çöküş? |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Çöküşten sonra yeniden üye olduk. Moral bozukluğu ile uzun müddet bir şey yazamadık. Yeni yeni kendimize geliyoruz.
__________________ To whom it may concern Mamger won't be available by 12.12.09, due to his military service. Sorry in advance for any inconvenience caused |
|
| ||||
| ||||
| Ben o zaman bu siteyi bilmiyodum yazık olmuş saldırı mıydı?Neyse tekrar oluşuyo Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız (hocam sizin msni ekledim kabul etmediniz heralde. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Konu Hüseyin_ tarafından (12-11-06 Saat 16:59 ) de değiştirilmiştir. |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| 3000 TOEFL Test! | QingEyes | TOEFL Forumu | 25 | 17-10-09 12:11 |
| 3000 Questions On Grammar | HIDIR | YDS / LYS-5 Gramer Soruları | 6 | 17-01-08 23:21 |
| Power Toefl 3000 Tests | SeyfiHoca | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 6 | 09-05-07 17:00 |
| ''Kişiye özgü öğretim modeli'' | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 14-02-07 02:58 |
| 'ilgili kişiye' nasıl denir? | Ziya | Tercüme Destek Forumu | 4 | 15-08-06 11:37 |