![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar Dil sınavları ile ilgili genel konular... |
![]()
![]() |
| |
![]()
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye'de sınavlarda rüşvet olayları oluyor mudur? | |||
| Evet oluyordur | | 111 | 69,81% |
| Hayır olmuyordur | | 48 | 30,19% |
| Oylayanlar: 159. Anket kapatılmıştır | |||
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Benim dikkatimi çeken husus, sınav anında kimlik kontrolü esnasında hiç kimliğinizi alıp da yüzünüzü sınav giriş kartında ve kimliğinizde yer alan fotoğrafla karşılaştıran bir gözetmen oldu mu? Ben yaklaşık 3 yılıdır ÜDS sınavlarına giriyorum, beni ve belgelerimi hiç böyle inceleyen gözetmen olmadı. Selam ve saygıyla... |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için ismail hakkı isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Umarım yanılıyorumdur ama Vardır diye düşünüyorum. Son zamanlarda insanların artık iyiden iyiye paranın kölesi olduğuna,hatta para için herşeyi yapabilecek formatta insanların sayısının iyice arttığını düşünüyorum.. |
|
| ||||
| ||||
| Cevap kağıtları optik okucudan geçtiği için sadece orda torpil yoktur..Ayarlanırsa yerinize adam sokabiliyor muşsunuz ,mülakat ve yerleştirme kısımlarını hiç söylemiyorum bile.Oralarda rüşvetin, torpilin allahı dönüyor.. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için AZARRATH isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| merhabalar çoğu sınavda inanılmak istenilmese bile oluyordur . Halkbank ın sınavında bile böyle durum varmış duyduğum kadarı ile . sınavdan önce gireceklerin isimleri bile belli olmuş. bu sınavı sadece prosedür , yada vatandaşı uyutmak için de yapmış olabilirler mi ki ? ... bunu bana hocam demişti ama bu iddia nın arkasını aramadım .... saygılar... selman |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için selmangulec isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| hersene yapılan polislik sınavları işte..
__________________ And maybe someday we will meet And maybe talk and not just speak Don't buy the promises 'cause There are no promises I keep, and my reflection troubles me so here I go I'm not a perfect person |
|
| |||
| |||
| Kesin var. Ağalık sistemi olan bir köyde ağanın bağlı olduğu aşiretten birisi sınava gireceği zaman sınav kitapçıkları gelir gelmez soruların tamamını sahibi olduğu köyün öğretmenine çözdürdüğüne tanık olmuş bir tanıdığım var. Sıkıysa çözme, silahlar konuşur. |
|
| ||||
| ||||
| Evet vardır. Adana'da girdiğim KPDS'de cep telefonlarına dikkat bile etmediler. Gözetmenimiz sadece masada oturdu ve kitaptan başını kaldırmadı. İnsanlar tuvalete gittiler hem de gözetmensiz. Bu sınav KPDS. şimdi diğerleri, polislik, ehliyet ve aklıma gelmeyen onlarcası.Eğer bir ortamda Yalçın Hocamın bahsettiği merhamet, acıma göz yummadan kaynaklı bir rahatlık varsa bu rahatlığı ranta çevirmek istemeyecek insan ( hele de Türkiye'de) yoktur.
__________________ Homo fuge |
|
| |||
| |||
| İngilizce hocama, sen benim yerime başvur, sen gir 2.000 TL verelim demiş biri.. Bu sadece rüşvet değil, bi o kadar ..... öyle işte... |
|
| |||
| |||
| Türkiye ne zaman adam olur? Hiçbir zaman. Neden? Rüşvet ve hazırcılık sistemin için böylesine yerleştiği ve sistemin bunlardan arındırılması mümkün olmadığı için. Kim düzeltmek için el atsa, -elini kesseler yine iyi- ortadan kaldırıyorlar. |
|
| ||||
| ||||
| Türkiye gibi amca oğlu sayesinde her iş yapılabilen bi ülkede yaşadığımız için mutlaka birşeler dönüyordur. Para işin içine girmişse kesin yaparlar zaten :P para için vatanı satıyorlar, birileride üni sınavında bilmem ne sınavında extradan adam almış çok mu Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız yaparlar valla :d |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ItsBritneyBitch isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |