![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar Dil sınavları ile ilgili genel konular... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
soru çözerken süre tutar mısınız? soru çözerken süre tutmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? ödevlerinizi yaparken süre tutar mısınız?
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." Konu SeyfiHoca tarafından (28-03-09 Saat 22:42 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| tutarım. kpds sorularını genellikle 100 dakikada bitiriyorum. netler 85-90 arası oluyor. sanırım acele etmemem lazım. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ahmetwrt isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| peki ödevlerinizi yaparken süre tutar mısınız?
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Soru çözerken süre tutmak şart. Sınavlar hem dikkati ölçer hem bilgiyi ölçer hem de sürenin verimli kullanılmasını gerektirir. 1.dönemde öğrencilerime deneme çözdürürken bazen 30 dakika ekstradan verdiğim olurdu. Fakat 2.dönemden itibaren süre bittiği anda kalemleri bıraktırıyorum. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Bence çok saçma yani ben soruya odaklanamıyorum sürekli gözüm dakikaya kayıyor ondan dolayı başlarken saate bakıyorum bitince bitiş saati ile karşılaştırıyorum ![]()
__________________ Whatever i did Whatever i said I just want to back for good, I just want to you ...... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için mehmet_ceylanci isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Aynen! Ne kadar süre geçti psikolojisiyle soru çözerken, soruya ayıracağım süreden daha fazla süre kaybedebiliyorum mesela. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
o derece etkiliyor beni ![]()
__________________ Whatever i did Whatever i said I just want to back for good, I just want to you ...... |
|
| |||
| |||
| Evde deneme çözerken süre tutuyorum.Ama bakma gereği duyduğum ve telaş yaptığım için genelde zamanında bitmiyor. Aynı denemeyi belki herkesle birlikte olsam, yanıma saati koymadan ,daha çabuk biteceğine inanıyorum.
__________________ Seek to live.Remembrance is for the old. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Sweet Amber isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| yds ye hazırlanırken süre tutmazdım. gerek duymazdım. denemelerde 150 dakika verirlerdi yaklaşık 120 dakikada bitirirdim. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için hsyn_cil isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| tutuyorum. her seferinde süreyi daha da kısaltmaya çalışıyorum. mesela 80 soruluk bi denemede en fazla 1 saat veriyorum kendime. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Melisa. isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| çözerken, soru, süre, tutmak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Soru çözerken kitapçığı çok karalar mısınız? | SeyfiHoca | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 33 | 30-05-10 11:36 |
| Soru çözerken takıntılı mısınızdır? | SeyfiHoca | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 6 | 23-05-10 21:27 |
| Soru çözerken SÖZLÜK KULLANMAK | SeyfiHoca | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 33 | 22-05-10 21:42 |
| GRAMMAR ve VOCABULARY defteri tutmak... | JoKeR | Üniversite Rehberlik Bölümü | 66 | 05-11-09 14:54 |
| Soru Çözerken Yapılan Yanlışlar... | delicesine_7 | Üniversite Rehberlik Bölümü | 0 | 27-05-08 20:28 |