Geri Dön   dilFORUM > İNGİLİZCE SINAVLARI FORUMU (ESP) > Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar
Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar Dil sınavları ile ilgili genel konular...

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Konuyu Değerlendir Modları Göster
Eski 28-03-09, 22:32
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Eskişehir
Puan Verme Gücü: 100
SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca
Soru çözerken SÜRE TUTMAK

soru çözerken süre tutar mısınız?

soru çözerken süre tutmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

ödevlerinizi yaparken süre tutar mısınız?

Konu SeyfiHoca tarafından (28-03-09 Saat 22:42 ) de değiştirilmiştir.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Forum Sponsoru
Eski 28-03-09, 22:39
ahmetwrt - ait Avatar
Teacher & Learner

Puan Verme Gücü: 33
ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt ahmetwrt

tutarım. kpds sorularını genellikle 100 dakikada bitiriyorum. netler 85-90 arası oluyor. sanırım acele etmemem lazım.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ahmetwrt isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 28-03-09, 22:42
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Eskişehir
Puan Verme Gücü: 100
SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca

peki ödevlerinizi yaparken süre tutar mısınız?
Eski 28-03-09, 22:42
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: MUŞ
Puan Verme Gücü: 127
Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca Yahya Hoca

Soru çözerken süre tutmak şart. Sınavlar hem dikkati ölçer hem bilgiyi ölçer hem de sürenin verimli kullanılmasını gerektirir.
1.dönemde öğrencilerime deneme çözdürürken bazen 30 dakika ekstradan verdiğim olurdu. Fakat 2.dönemden itibaren süre bittiği anda kalemleri bıraktırıyorum.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 29-03-09, 01:24
mehmet_ceylanci - ait Avatar
Sözelci

Yaşadığım şehir: Manisa-Turgutlu
Puan Verme Gücü: 13
mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci

Bence çok saçma yani ben soruya odaklanamıyorum sürekli gözüm dakikaya kayıyor ondan dolayı başlarken saate bakıyorum bitince bitiş saati ile karşılaştırıyorum
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için mehmet_ceylanci isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 29-03-09, 01:33
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 5
prehistorik prehistorik prehistorik prehistorik

Alıntı:
mehmet_ceylanci´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence çok saçma yani ben soruya odaklanamıyorum sürekli gözüm dakikaya kayıyor ondan dolayı başlarken saate bakıyorum bitince bitiş saati ile karşılaştırıyorum
Aynen! Ne kadar süre geçti psikolojisiyle soru çözerken, soruya ayıracağım süreden daha fazla süre kaybedebiliyorum mesela.
Eski 29-03-09, 01:35
mehmet_ceylanci - ait Avatar
Sözelci

Yaşadığım şehir: Manisa-Turgutlu
Puan Verme Gücü: 13
mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci mehmet_ceylanci

Alıntı:
prehistorik´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen! Ne kadar süre geçti psikolojisiyle soru çözerken, soruya ayıracağım süreden daha fazla süre kaybedebiliyorum mesela.
Haklısın o piskoloji beni maf ediyor okuduğumu anlıyamıyor o derece etkiliyor beni
Eski 29-03-09, 09:17
dilFORUM Moderatörü

Yaşadığım şehir: İzmir
Puan Verme Gücü: 63
Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber Sweet Amber

Evde deneme çözerken süre tutuyorum.Ama bakma gereği duyduğum ve telaş yaptığım için genelde zamanında bitmiyor.
Aynı denemeyi belki herkesle birlikte olsam, yanıma saati koymadan ,daha çabuk biteceğine inanıyorum.
Eski 12-10-09, 18:49
hsyn_cil - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: Denizli
Puan Verme Gücü: 3
hsyn_cil hsyn_cil

yds ye hazırlanırken süre tutmazdım. gerek duymazdım. denemelerde 150 dakika verirlerdi yaklaşık 120 dakikada bitirirdim.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için hsyn_cil isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 17-03-10, 21:22
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 1
Melisa. isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

tutuyorum. her seferinde süreyi daha da kısaltmaya çalışıyorum. mesela 80 soruluk bi denemede en fazla 1 saat veriyorum kendime.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Melisa. isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Tags
çözerken, soru, süre, tutmak

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: