![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar Dil sınavları ile ilgili genel konular... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
| Ben sınava girmedim. Ama soruları incelediğim kadarıyla; -Sorular çok dengesiz.Çok çok basit soruların yanısıra çok karmaşık saçma sapan sorular da azımsanmayacak kadar fazla. -ÖSYM soruları ile kıyaslandığında çok çok kalitesiz. -Belli ki alanında uzman olmayan eller tarafından hazırlanmış. -Cumartesi bu sınav, Pazar ise KPDS sınavı yapıldı. İkisi kıyaslandığında aradaki kalite-seviye farkı çok rahat gözlemlenebilir. |
|
| ||||
| ||||
| Ben de sizlerin İngilizce soruları için düşündüklerinize katılıyorum. Sorular gerçekten çok özensizdi ve yanıtların bir kısmı da bana da doğru gelmedi. Buna ek olarak söz gelimi ortak sorular bölümünde A kitapçığı için 34. sorunun doğru şıkkı da yanlış. Pragmatik eğitim felsefesi ile ilgili. Puanım 81. Geçen sınavda İstanbul için 85 ve üstü puan alanların ataması yapılmıştı. Bu sınavdan sonra da aynısı mı geçerli olacak acaba? Az önce farkettim, ortak sorulardan 34. sorunun şıkkı doğru. Ben yanlış görüm. Özür (Konu Chagla tarafından (16-05-07 Saat 14:33 ) de değiştirilmiştir. Sebep: yanlış bilgi vermem |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Sınav sonuçları daha açıklanmadı galiba,15 mayıs demişler ama... Bu arada cevap anahtarında bazı derslerde değişiklikler olmuş. İngilizceyi ilgilendiren birşey yok ![]() İlgilenen arkadaşlar MEB in sayfasından bakabilirler. |
|
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar bazı meslek bilgisi sorularının cevabı değişmiş ama açıklanan soru numaralarında meslek bilgisi soruları yokk ki ?????? BEn bir şey anlayamadım. Bir de siz bakın bakalım ![]() |
|
| |||
| |||
| Hocam Meslek Bilgisi Soruları derken ortak sorulardan bahsedilmiyor.Kitapçığın ilk sayfasını incelerseniz "öĞRETMENLİK MESLEK BİLGİSİ DERSLERİ" diye bir bölüm var,onu kastetmişler. |
|
| ||||
| ||||
| sınav sonucları acıklandı... http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu...mi_SS_2007.htm |
![]() |
| Tags |
| anadolu, liselerine, öğretmen, seçme, sınavı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Anadolu öğretmen liselerine nakil | Varol | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 4 | 26-05-10 18:14 |
| anadolu ve öğretmen liselerine bir sorum var | Boy_of_eRa | YGS / LYS Forumu | 11 | 01-05-10 14:43 |
| Anadolu Lisleri Öğretmen Seçme Sınavı sonuçları | Barakuda | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 29-08-06 12:15 |