bence dil edebiyatta mütercim tercümanlıkta ingilizce öğretmenliğinin gerisinde kalıyor. ingilizce öğretmenliğini düşündün mü?
turkishcypriot Bugün, 04:30Benim için bu soğukta beklemene gerek yoktu ya, aslında kendi filmine de gidebilirdin, ama gitmediğine sevindim.
Yani E... didn't have to
Biliyorsunuz dil1 dil2 dil3 artık yok sizce sıralamalar puanlar ne kadar düşer mesela ben dil3 ten tercih yapacaktım ne kadar etkilenir?
Ayrıca
You ....... for me in this cold weather,in fact you could have gone in to the film on your own,but I'm glad that you didn't.
a)wouldn't have waited
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Fatih Hoca. Özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim. Youtube üzerinden abonelik gerektirmeyen Yds ve toefl ITP
Sanırım Temmuz ayında gerçekleşecek ikinci YÖKDİL sınavı.
Başvuruları takip etmek gerekiyor.Sık kullanılanlara kaydedin YÖKDİL web sayfasını ve
Rica ederim.
Eğer hayatınızın geri kalanını okuma yapmakla geçirmek istiyorsanız (yazılı) mutsuz olmanıza gerek yok. Fakat Listening-Speaking
Sadece sen varken bunu fark etmemiştim. Ama doğum sancısı çekerek kendi kızlarımı doğurduktan sonra onları daha çok sevdim. Ama o zamanlar genç ve aptaldım.
AngelsRolls Dün, 12:43Aşağıdaki cümleleri anne üvey kızına söylüyor. İlk kısmı şöyle çevirdim; "Doğru. Seni büyütürken sana haksızlık ettim." Fakat devamında gelen
ShiningStar Dün, 02:09BİR GÜN SABAH SABAH...
Bir gün sabah vakti kapıyı çalsam,
Uykudan uyandırsam seni:
Ki, daha sisler kalkmamıştır Haliç'ten.
Öncelikle merhabalar. 12. sınıf dil öğrencisiyim ve deneme sınavlarından aldığım sonuçlara dayanarak yavaş yavaş üniversite tercihlerimi netleştirmeye
Son Mesaj : turkishcypriot Bugün, 04:30Eğer bir yemeği çok beğenirseniz ama sadece iyi derseniz ya da birinden nefret etmenize rağmen sadece "onunla alakam yok" derseniz bu durumların
Son Mesaj : berbula Dün, 21:58You ....... for me in this cold weather,in fact you could have gone in to the film on your own,but I'm glad that you didn't.
a)wouldn't have waited
Biliyorsunuz dil1 dil2 dil3 artık yok sizce sıralamalar puanlar ne kadar düşer mesela ben dil3 ten tercih yapacaktım ne kadar etkilenir?
Ayrıca
I will be cut my hair.
Bu dogru bir cumle mi yabi garmmer olarak dogru da anlam olarak ?
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Fatih Hoca. Özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim. Youtube üzerinden abonelik gerektirmeyen Yds ve toefl ITP
merhaba , çince bir karakterin latince karşılığı nasıl bulunur.
örneğin
亚洲
页
谣言
Aşağıdaki cümleleri anne üvey kızına söylüyor. İlk kısmı şöyle çevirdim; "Doğru. Seni büyütürken sana haksızlık ettim." Fakat devamında gelen
Son Mesaj : AngelsRolls Dün, 12:43Lansman ın İngilizce yazımı nedir bulamadım yani bu mutlaka İngilizce bir kelimenin Türkçe okumasıdır diye düşünüyorum
Son Mesaj : Luingi 17-04-18, 23:29Merhaba,
İ.Ü İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun biri olarak elimde bulunan sözlük, ders kitabı, kaynak kitap ve hikaye kitaplarını bölümü
hocam aşağıdaki linkte bir arkadaş şöyle bir soru sormuş ben de cevabını merak ettim de kimse cevap da vermemiş, bu sorunun cevabı nedir?:
Bu bölümde gösterilecek içerik bulunmuyor.
Turgut Uyar
Turgut Uyar Kimdir?
Bilginderin Bugün, 11:12Türk şiirinin unutulmaz isimlerinden olan Turgut Uyar, ikinci yeni akımının en önemli temsilcilerindendir. 4 Ağustos