Tam Sürüm Bilgini Göster : dilFORUM'la bir yıl.....:) Dilforum'a 02.11.2008'den beri üyeyim.Yaklaşık bir yıl bir ay geride kaldı..Az önce espriyle karışık ''tanışma'' mesajı atacaktım foruma.Çünkü tanışma mesajı atmamıştım ilk geldiğimde:DHaberdar dahi değildim o zamanlar.Neyse farkına vardım ki (önüme gelen mesaj sayesinde) tanışma mesajı için bayağı geç kalmışım.Tanışma forumunda konu açamıyorum :D
İçimde kaldı yahu ''hoşgeldin Sude/easygoing '' , ''Hoşbulduuuuum:) '' muabbetini yaşamak:D Ben de dedim böyle bir mesaj yazayım :DOhh rahatladım,içimde kalmadı yahu:D O zaman sende hoşgeldin Sude :)
:D:D O zaman sende hoşgeldin Sude :)
:D:D
:smiley8::D:smiley7:Hoşbulduuuuuum :) :D:D Merhaba Sude bende senin gibi foruma direkt dalanlardan, fazla aktif olmayan , kendi halinde , kaynaklardan yararlanmaya çalışan , hemen hemen tüm konulara girip bakan ama yorum yapmayan bi üyeyim..:) Merhaba Sude bende senin gibi foruma direkt dalanlardan, fazla aktif olmayan , kendi halinde , kaynaklardan yararlanmaya çalışan , hemen hemen tüm konulara girip bakan ama yorum yapmayan bi üyeyim..:)
:smiley12:Ama ben bu renkli kısımlardaki gibi değilim kii:smiley12:Sadece direk daldım sizin deyiminizle :D ve kaynaklardan yararlanıp, hemen her konuya bakıp;ilgi alanım,düşünceye sahip olduğum konular değillerse yorum yapmayan bir üyeyim sizin cümleyi bana uyarlarsak :smiley1: Bi ara banlıydın sen yanlış hatırlamıyorsam? :D Hoşgeldin Sude... =) MissBon'u da daha çok aktif görmek isteriz... ;) O zaman sizden özür diliyorum:) ve bu yanlış anlaşılmanın hatalı cümle kurmamdan kaynaklandıgını belirtiyorum...:smiley3: Seda Relampago 01-01-10, 20:14 Merhaba, görüyorum sık sık forumda, matrak bir üye (: hoşgeldiniz... :D Hoşgeldin diyelim o zaman... :):) Bi ara banlıydın sen yanlış hatırlamıyorsam? :D
Evet ama tekrar burdayım görüldüğü üzre :D
Hoşgeldin Sude... =) MissBon'u da daha çok aktif görmek isteriz... ;)
Hoşbulduuum :D O zaman sizden özür diliyorum:) ve bu yanlış anlaşılmanın hatalı cümle kurmamdan kaynaklandıgını belirtiyorum...
Rica ederim efeniiiim :DBi daha olmasın:smiley14: :D
Merhaba, görüyorum sık sık forumda, matrak bir üye (: hoşgeldiniz...
matrak mı?Kim ben mi??Külliyen yalan efenim :smiley8::D:smiley14: Hoşbuldum bu arada :D
Hoşgeldin diyelim o zaman...
Hoşbuldum demem gerekiyor sanırsam.Desem mi??Diyeyim diyeyim :D Hoşbulduum :D Aman Allahım bu ney ya... 3365421 mesaj yazmışsın yeni mi ben geldim diyorsun? :D
Ancak ortalığı karıştırmak işin... Biri şunu durdursun!:D:p Aman Allahım bu ney ya... 3365421 mesaj yazmışsın yeni mi ben geldim diyorsun? :D
Ancak ortalığı karıştırmak işin... Biri şunu durdursun!:D:p
:smiley8:Ne var yahu geldiğimde geldim diyemedim içimde kaldı :D:DAyrıcaaa ; durdurmazlar beni boşuna uğraşma :D Yahya Hoca 02-01-10, 20:20 Madem "güncel" demişsin Sude, o zaman "hoş geldin" :) Madem "güncel" demişsin Sude, o zaman "hoş geldin" :)
:p Hoşbuldum Hocam:p Jan Valjan 03-01-10, 16:11 1.971 iletili kıdemli üyemiz: Hoşgeldiniz.
:) 1.971 iletili kıdemli üyemiz: Hoşgeldiniz.
:)
:DHoşbuldum efendiiiim.Teşekkür ederiiim :D
PS: 1.972 mesajlı oldum :D guzelmis :):) hosgeldiniz ve hoskaldiniz dielim o zaman ;) guzelmis :):) hosgeldiniz ve hoskaldiniz dielim o zaman ;)
:DSağolun.Hoşbuldum dilkolikeda 06-01-10, 18:55 :D ohoo Sude baya bi geç kalmışsın ama...:DNeyse :D İçinde kalmasın, ''hoşgeldin canım'' :D tekrardn hoşgeldin diyelim :):) Ben de özendim.Seneye de ben yapıcam böyle bi şey :D :D ohoo Sude baya bi geç kalmışsın ama...:DNeyse :D İçinde kalmasın, ''hoşgeldin canım'' :D
teşekkürler,hoşbuldum.
tekrardn hoşgeldin diyelim :):)
Tekrardan hoşbuldum diyeyim ben de :D
Ben de özendim.Seneye de ben yapıcam böyle bi şey :D
Aaa şimdi yap şekerim:DSeneyi beklemene gerek yok.:D Aaa şimdi yap şekerim:DSeneyi beklemene gerek yok.:D
:smiley8:Yok sana özendim,bır yıl bir ay geçe yapıcam:D :smiley8:Yok sana özendim,bır yıl bir ay geçe yapıcam:D
:smiley8:oldu mu bir yıl?Doldu mu?:smiley8: :smiley8:oldu mu bir yıl?Doldu mu?:smiley8:
:smiley8:Dolmadı ama farkında olmadan kıdemli üye olmuşum :DBuna mı konu açsam :D |