Merhaba,
Forumumuda moderatör grubu kaldırılmıştır. Kırmızı renkli tüm üyelerimiz yöneticidir ve hepsinin aynı yetki ve sorumlulukları vardır.
Bilginize.
Ben çok olumlu buldum iki açıdan biri her yönetici eşit haklara sahip görünüyor. Tabii bazı yöneticilerin ağırlığının fazla olduğu ve hissetiğimide söylemeliyim. Ama bunu eleştiri olarak söylemiyorum. Çünkü kurucular var, foruma katkısı çok fazla olanlar var. Haliyle bu kişilikler ön plana çıkar ve bu her yerde böyledir.
İkinci nokta ise yöneticiler daha yetenekli ve ilgili oldukları bölümlere göre sorumluluk almış. Bu forumda alanları daha net çizmiş. Sormak istediğim şu farklı bir alandaki yönetici diğer alanlara müdahalesi -herhangi bir durumda- olacak mı yoksa inisiyatif o bülümün sorumlu yönetici veya yöneticilerinde mi olacak?
Teacher_Tuğba
30-12-09, 16:52
Ben çok olumlu buldum iki açıdan biri her yönetici eşit haklara sahip görünüyor. Tabii bazı yöneticilerin ağırlığının fazla olduğu ve hissetiğimide söylemeliyim. Ama bunu eleştiri olarak söylemiyorum. Çünkü kurucular var, foruma katkısı çok fazla olanlar var. Haliyle bu kişilikler ön plana çıkar ve bu her yerde böyledir.
İkinci nokta ise yöneticiler daha yetenekli ve ilgili oldukları bölümlere göre sorumluluk almış. Bu forumda alanları daha net çizmiş. Sormak istediğim şu farklı bir alandaki yönetici diğer alanlara müdahalesi -herhangi bir durumda- olacak mı yoksa inisiyatif o bülümün sorumlu yönetici veya yöneticilerinde mi olacak?
Herhangi bir durumda, o bölümün yönetici olmadığında vs. yine diğer adminler de tabiki bakacaklar ama çoğunlukla değerlendirme, karar verme o bölümün yöneticisine ait.
Admin olan üyeler gerçekten hak ettikleri yeri bulmuşlar... Hayırlı olsun...
selmangulec
30-12-09, 20:17
merhabalar ,
aslında bir okul yönetiminde 1 müdür , 2 müd. yard. (+1 müd yard fazla veya eksik olabilir) böyle kademeyle sınırlı sayılarla yönetilmesi ve hepsinin sorumlulukları aynı olmaması benim kanaatime göre yeğdir. (yani iyidir) kendi şahsi düşüncem , kimse katılmayabilir , gene saygı duyarım ...
şimdi bütün kırmızı renk aynı yetkiye tabi olursa , buna itirazım yok amma , bu yetkilerini
doğru kullanmalarını beklerim ... (tek ümidim bu ) (yani ben buna gıcık gidiyorum , nasıl olsa yönetim yetkim var , istediğimi o üyeye yaparım gibi davranış ve fiil içine girilmemelidir .) bunun haricinde bende desteklerim ....
ne diyelim hayırlı olsun ...
saygılar....
selman
Zaten birbirimizden eksiğimiz veya fazlalığımız yoktu. Böylesinin daha adil ve karar almada karar mercilerine kendilerine daha fazla güven veren ve esnek ortam yaratacağını düşünerek yapılan bir uygulama idi. Nazım Hikmet'in dizeleriyle :
Bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine olduk.