Tam Sürüm Bilgini Göster : office word ve scanner sorunu yardım

pL@NEt
02-12-08, 21:29
Tarayıcımdan hazır matbuu halinde çektiğim bir form elimde ve ben bunu OFFICE WORD belgesine aktarup üstünde oynamalar yazılar yazmak istiyorum.

word e aktarma yapıyor fakat üstüne yazı yazamıyorum.

lütfen yardım ediniz.

D'Elormie
02-12-08, 21:31
Hocam taradığınız formu word dosyası olarak mı kaydettiniz, resim dosyası olarak mı?

ProblemSolver
02-12-08, 21:38
Tarayıcımdan hazır matbuu halinde çektiğim bir form elimde ve ben bunu OFFICE WORD belgesine aktarup üstünde oynamalar yazılar yazmak istiyorum.

word e aktarma yapıyor fakat üstüne yazı yazamıyorum.

lütfen yardım ediniz.

ABBYY Fine Reader programı ile belgenizi ''Scan and read'' komutuyla tarayıp File menüsünden ''save results / send all pages to / microsoft word'' yolunu izleyiniz.

pL@NEt
02-12-08, 22:00
Hocam taradığınız formu word dosyası olarak mı kaydettiniz, resim dosyası olarak mı?

tarama yaparken word e aktar dedim fakat resim dosyası gibi aktardı üzerinde oynama yapamıyorum

pL@NEt
02-12-08, 22:03
mevzu edilen belge işte budur.

D'Elormie
02-12-08, 22:07
Hocam ben de bu tür bir sorunla karşılaşmıştım. Ama word belgesi olarak tara deyince sorun ortadan kalktı. Bilemiyorum...

ProblemSolver
02-12-08, 22:07
tarama yaparken word e aktar dedim fakat resim dosyası gibi aktardı üzerinde oynama yapamıyorum

Word'e metin olarak aktarmadan önce taranmış belge üzerinde OCR (Optic character Recognision) yaptırmalısınız.

Kolay gelsin.

pL@NEt
02-12-08, 22:12
makine burada değil yarın bir denerim

her ikinize de teşekkür ederim arkadaşlar :smiley7:

LinkBacks Enabled by vBSEO 3.3.0 © 2009, Crawlability, Inc.