redwans
10-04-08, 23:20
ben bu dilli ogrenmeye yeni basladim!Cenevrede dil kursuna gidiyorum!!!ama cok zorlaniyorum!!!bana ne gibi tavsiyede buluna bilirsiniz?
| Tam Sürüm Bilgini Göster : yardım edin lütfen (Fr.) redwans 10-04-08, 23:20 ben bu dilli ogrenmeye yeni basladim!Cenevrede dil kursuna gidiyorum!!!ama cok zorlaniyorum!!!bana ne gibi tavsiyede buluna bilirsiniz? chase rainbows 10-04-08, 23:25 ingilizce kitap okumanın ve müzik dinlemenin o kadar faydası var ki.. Bilmediğim grammar konularını bile sınavlarda bu şekilde yapıyodum.Bi şekilde insan aşina oluyo belirli kalıplara ve kurallara redwans 10-04-08, 23:27 ingilizce kitap okumanın ve müzik dinlemenin o kadar faydası var ki.. Bilmediğim grammar konularını bile sınavlarda bu şekilde yapıyodum.Bi şekilde insan aşina oluyo belirli kalıplara ve kurallara orasi oylede bu fransizca :S olum gibi :S:S:S geliyor bana chase rainbows 10-04-08, 23:31 orasi oylede bu fransizca :S olum gibi :S:S:S geliyor bana Dikkat etmemişim :)Fransızca da da işe yarayabilir bence tam bi fikrim olmasa da.. Ama sanırım sevmiyosunuz Fransızca yı.Herhangi bir dili sevmeden öğrenmek çok zor.Araştırma,okuma isteği olması gerek. redwans 10-04-08, 23:34 seviyorum fransizca ogrenmekte istiyorum ama izledigim yontemde sorun var! chase rainbows 10-04-08, 23:35 Hangi yöntemi izliyosun ? Söyle belki bizim de işimize yarar İngilizce de :) Kazalanka 10-04-08, 23:52 Size nasıl bir yöntem izletiyorlar. redwans 11-04-08, 19:27 reflets isminde bir kitap uzerinden gidiyoruz!! ama agirlikli olarak yazim uzerine yol izliyoruz!pek diyalog kurulmuyor!bundan dolayi esit zamanli ilerleme olmuyor uyum sorunu yasiyorum Alain Delon 11-04-08, 21:47 reflets isminde bir kitap uzerinden gidiyoruz!! ama agirlikli olarak yazim uzerine yol izliyoruz!pek diyalog kurulmuyor!bundan dolayi esit zamanli ilerleme olmuyor uyum sorunu yasiyorum Bunun izlenen yontemle bir alakasi yok.Fransa'da da ayni yontem uygulanir. Dili iyi ogrenmek uzun yillar gerektirir.Dil kurslarinda mucize beklememek gerekir.Bir yil veya iki yil dil kursundan sonra universiteye yazilmak gerekir.Universitede dilin çok ilerler. Yasadigin yerde turklerden belli bir sure uzak durmak gerekir, arkadaslarini fransizca konusanlardan seçeceksin.turklerin içinde yasarsan omrubillah o dili ogrenemezsin. Cok okuyacaksin, çok televizyon seyredeceksin......çok iyi bir seviyeye gelmek çok emek gerektiriyor...Allah kolaylik versin ne diyelim Miss 12-04-08, 23:41 Bunun izlenen yontemle bir alakasi yok.Fransa'da da ayni yontem uygulanir. Dili iyi ogrenmek uzun yillar gerektirir.Dil kurslarinda mucize beklememek gerekir.Bir yil veya iki yil dil kursundan sonra universiteye yazilmak gerekir.Universitede dilin çok ilerler. Yasadigin yerde turklerden belli bir sure uzak durmak gerekir, arkadaslarini fransizca konusanlardan seçeceksin.turklerin içinde yasarsan omrubillah o dili ogrenemezsin. Cok okuyacaksin, çok televizyon seyredeceksin......çok iyi bir seviyeye gelmek çok emek gerektiriyor...Allah kolaylik versin ne diyelim katılıyorum reflet güzel bir metot kirabıdır bence uygulamada bazı sorunlarla karşılaşabilrsin , sadece bir kurstan fayda beklemek bana mantıksız geliyor , elinizde internet ve binlerde program v doküman var medem hevesin avr kursunun sana verdikleriyle yetinmemelisin bencede mucize beklemeyeceksin en az 6 ay gerektiğini unutmayacaksın ve en önemlisi mutlaka düzgün fransızca konuşulan oramlarda bulunacak , konuşacak ve dinleyeceksin bol şans :) Kazalanka 13-04-08, 00:55 Bizim hocalarımızdan biride bize reflets ders verdi, o kitab'ın anlatım tarzı yabancılara değil fransızlara anlamıyorum o kitapta başka kitapmı yok, bende isterseniz rapidleyeyim, bizim öğretmene sordum nasıl bir kitap diye çok güzel cd leride var, sorduğu soruların cevab'ı vermiyor, kısacası öğretmen kitab'ı. :dazeda: Bize bazen şarkı dinletip, bir kağıta sözlerini ve şarkıdaki zor kelimelerin ve kısaltmaların açıklamasını, birde gramer konularını yazardı daha erken kavrardık, bende 1 buçuk yil gittim 8 ay Türklerle oturdum bildiklerimide unutuyordum, öğretmen sürekli türkçe konuşmayın diye uyarıyordu, sonra kendi kendime bir karar verdim sınıfta türklerden uzak uturdum, bu sefer mecbur fransızca konuşacaktım yada susacaktım, çünkü yabancıların içinde portekiz, italyan, romanyalı, kamboçyalı, faslı, libyalı, sudanlı, mısırlı, laoslu, taylandlı, güney koreliler vardı, hepimiz bir birimizin dilini bilmediğimiz için mecbur olarak ortak fransızcayı kulanıyoruz, şimdi epey aşama kaydettim, 2 sınıf var débutant birde Advanced sınıfı ben 2. sınıftayım. Bazen zor bazen çok kolay geçiyor dersler. Kerimhan 13-04-08, 10:25 Mümkün olduğu kadar çok o dilde okumanızı tavsiye ederim.Çünkü en fazla bunun faydasını gördüm. kemal3404 14-04-08, 19:32 valla ben 9 aydır kurstayım hala bitmedi gramer cok zor cokkkkkkkk abeilledemiel 15-04-08, 21:30 bencede kitap okuyun bol bol,bu hem kelime bilginizi hem de cümle yapısını ögrenmenizi saglar.Ayrıca fransızca şarkı dinlemenin de cok faydası var çünkü kulak cok önemli.bunun dışında fransızca dergilerde var kitap okumak bazen zor olabilio,bunları tavsiye ederim,haberleri de okuyabilirsiniz,ama hepsinden önce fransızcayı sevmeniz ve sabırlı olmanız gerek:) kemal3404 20-04-08, 13:17 bende franzıca panorama kitabı serisi var dilersen bunu dene sıklıkla diyalog uzerine kurulmus bir kitap exercice kitabıda var |