Tam Sürüm Bilgini Göster : Üds mart 2008 den 40-45 için..please help me!

nil_mertoglu
1st November 2007, 22:01
İngilizce seviyem sıfıra yakın yanlızca basit cümleleri anlıyorum,başlangıc seviyesindeki kelimeleri biliyorum.öğretmenim,marta kadar günde en fazla 2,5-3 saat çalısabilirim.özellikle sıfırdan başlayıp 40 puan ve üzeri almış arkadaşlar ve üds nin mantığını çözmüş arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum,sınava 5 aydan az kaldı:( izlemem gereken stratejiyi aşagıdaki gibi 1_sıralı olarak ve 2_hangi kaynaktan olsugunu ve 3_ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim.hepinize şimdiden çok çok teşekkür ederim...
(başka bir forumdan örnek)
1-Zamanların öğrenilmesi
2. Düzensiz fiillerin üç halinin öğrenilmesi
3. If/Wish Clause'ların öğrenilmesi
4. Diğer gramer konularının öğrenilmesi
5. Soru çözülmesi

Aksun
1st November 2007, 22:03
Önce Essential Grammar in Use
Sonra English Grammar in Use
En son Advanced Grammar in Use

Bu üç kaynak iyi de bir kelime bilgisiyle size 80-90 aldırır...

Blue
1st November 2007, 22:10
5 ay hiçte kısa bir zaman değil bence. ayrıca hemen başlamalısınız. erken kalkan erken yol alaır demişler. grammar konularını çalışmaya başlayın aksun abimin verdiği kaynakları ben görmedim ama kesin güzelidir.sonra grammar çalışırken bilmediğiniz tüm kelimeleri not alın. sonrada yavaş yavaş onları öğrenin fazlasıyla yeter bence 5 ay:)
kolay gelsin. morelinizi yüksel tutun. yapamdaığınız sorularıda buraya sorun en hızlı ve etkili forum burası çünkü:)

Neden555
1st November 2007, 22:15
üds de 40- 45 demişsinde ne işine yararki 40 -45 ??
yazdıklarını okuyunca eski beni gördüm ben şunu anladım ingilizceyi ya çok seveceksin yada inat edeceksin arası yok sçalışmanda grammer elvette olacaktır (Aksun hocamın yazdıgı kitaplar bence çok güzel başlaman için) ,ancak ne yaparsan yap kelime ögren üds (son girdiğim) en azından artık kelimenin bile yetmediği genel kültür bile isteyen sorulara dogru gidiyor umarım başarırısın ben başarımıştım,
çalışmanda yardımcı olur belki ben şunu farkettim ingilizcede kesin olan tek şey kesin olan bir şeyin olmaması her şey duruma göre değişiyor, o nedenle bir kaç açıdan bakarak ögrenirsen ilerde senin için kolaylık olur,
yolumuza hoş geldin burda olan herkez bu yolda belli bir süre gitmiş ve gidyor son durak yok bu yollarda ama bazen kavşaklarda karşılaşıyoruz bazen geçiyorlar bazen yetişiyoruz
kolay gelsin sana.....

SAADET AKMAN
1st November 2007, 22:32
evet benimde ingilizce bilgim sıfır gibi umarım bende başarırım öğrenmeyi çok istiyorum umarım başarırım hepimize kolay gelsinnnAlkış

nil_mertoglu
3rd November 2007, 21:05
yardımlarınız ve verdiğiniz moral için hepinize teşekkürler

Tercan Değerli
3rd November 2007, 21:09
Önce Essential Grammar in Use
Sonra English Grammar in Use
En son Advanced Grammar in Use

Bu üç kaynak iyi de bir kelime bilgisiyle size 80-90 aldırır...

Buraya Michael abimizi eklemezsek olmaz herhalde:) Practical English Usage