Eritmen
11th July 2006, 01:13
Not only for the beginners but also for the ones who care...
Complete the sentences forming them into tag question? (Alttaki cümleleri "tag question" olacak şekilde tamamlayınız)
1- She may/might be wrong , ...........?
2- I may/might not go by myself , .........?
3- You must help him ,.........?
4-She dares to go to the haunted palace,............?
5-I daren't do this ,............?
İlginiz ve paylaşımşarınız için şimdiden teşekkürler .Faydalı olması dileklerimle..
Spartakus
11th July 2006, 01:15
2- I may/might go by yourself , .........?:confused:
Lecturer
11th July 2006, 01:18
2- I may/might go by yourself , .........?:confused:
Hocam bu ne felsefedir! Of Of:confused: :confused:
Eritmen
11th July 2006, 01:23
Pardon kusura bakmayın yanlışlık olmuş :cool: Düzelttim.
Ayrıntılara takılıp bütünü ıskalamayalım lütfen
Spartakus
11th July 2006, 01:30
Pardon kusura bakmayın yanlışlık hatası olmuş :cool: Düzelttim.
Ayrıntılara takılıp bütünü ıskalamayalım lütfen
Hocam ayrıntı dediğiniz, yanlış bir cümle. Uyarmakla yanlış bir şey yaptığımızı düşünmeyin. Kastımız, alay etmek olabilir mi? Bırakalım öyle mi kalsın? Peki...
Lecturer
11th July 2006, 01:36
Ayrıntılara takılsaydık bu bir yanlışlık hatası olurdu. Lütfen alınganlık göstermeyelim.
Eritmen
11th July 2006, 01:36
Ben hatalıyım özür dilerim.Uyarmakta haklıydınız sonuçta forumdan faydalananlar yanlış öğrenebilirler.Benimki bir tepki değil sadece cevap yerine böyle bir hata düzeltme görünce şaşırdım o kadar.İkinci arkadaşın bu dikkatsizliği tekrar vurgulamasına gerek yoktu bence. Herşeyin forumdakilerin iyiliği için olduğunun farkındayım İlginiz için teşekkür ederim.
sakin44
11th July 2006, 01:39
Hocam ayrıntı dediğiniz, yanlış bir cümle. Uyarmakla yanlış bir şey yaptığımızı düşünmeyin. Kastımız, alay etmek olabilir mi? Bırakalım öyle mi kalsın? Peki...
Hocam resimdeki adamın sopasından sanırım. İnsanın üstünde ister istemez bir baskı kuruyor hem nereden buluyorsunuz bu aksakallı adamların resimlerini. Sizin resminizi görmeyi tercih ederiz.
Lecturer
11th July 2006, 02:02
[QUOTE=DreaMan]Not only for the beginners but also for the ones who care...
Complete the sentences forming them into tag question? (Alttaki cümleleri "tag question" olacak şekilde tamamlayınız)
2- I may/might go by myself , .........?
2. arkadaş cevap versin bakalım :cool: 1. mightn't she 2. mightn't I 3. mustn't you? 4. doesn't she 5. dare I
Eritmen
11th July 2006, 02:11
[QUOTE=DreaMan]Not only for the beginners but also for the ones who care...
Complete the sentences forming them into tag question? (Alttaki cümleleri "tag question" olacak þekilde tamamlayýnýz)
2- I may/might go by myself , .........?
2. arkadaþ cevap versin bakalým :cool: 1. mightn't she 2. mightn't I 3. mustn't you? 4. doesn't she 5. dare I
İlginiz için teşekkürler ikinci soruya sonradan "not" ekledim ilkinin aynısı olmuş. Şu "daren't " ı "needn't" gibi düşünmek gerekiyor herhalde siz ne dersiniz?
P.S : 2.arkadaş derken kabalık yapmak istememiştim. Sürçü lisan ettiysem affola...
Lecturer
11th July 2006, 02:20
[QUOTE=fulya]
İlginiz için teşekkürler ikinci soruya sonradan "not" ekledim ilkinin aynısı olmuş. Şu "daren't " ı "needn't" gibi düşünmek gerekiyor herhalde siz ne dersiniz?
P.S : 2.arkadaş derken kabalık yapmak istememiştim. Sürçü lisan ettiysem affola...
Evet öyle düşünmek gerekiyor.
TeAcHeR_byYAHYA
17th July 2006, 05:05
4. soru does not she doğru