darkangel
26th October 2007, 10:30
merhaba arkadaşlar siteden 2 kişiye sordum bu soruyu ama sizlerinde bilgilerinizi almak isterm . ben 16 yasndym, liseyi açıköğretim okuyorum ilerde üni. okumam için bi engel olurmu acaba ama açık üni. değil.Yardımcı olursanız sevinirim:)
Yahya Hoca
26th October 2007, 21:37
merhaba arkadaşlar siteden 2 kişiye sordum bu soruyu ama sizlerinde bilgilerinizi almak isterm . ben 16 yasndym, liseyi açıköğretim okuyorum ilerde üni. okumam için bi engel olurmu acaba ama açık üni. değil.Yardımcı olursanız sevinirim:)
Hayır hiçbir sorun yok.Hangi bölümde olduğunu bilmiyorum ama açıköğretim lisesi de bölümlere ayrıldığı için, kendi alanın dışında bir bölüm tercih edersen puanın kırılır.
Normal lise öğrencisi gibi muameleye tabiisin.
darkangel
27th October 2007, 14:20
cok teşşekür ederim bölümüm fen:)
QingEyes
5th November 2007, 00:00
açık lise okuyup üniversitede gayet iyi bir bölümü, iyi bir başarı ile bitiren kişileri duyduktan sonra sanırım bu soruna cevap olmuştur ...
tatlı bela
5th November 2007, 00:17
hayır,hiçbir sorun olmaz darkangel...ben de liseyi açıköğretimden bitirdim ve şimdi üniversitede birinci sınıf öğrencisiyim.sen yeter ki iste ve çok çalış!!!!!!
darkangel
5th November 2007, 13:26
cok sağolun arkadaşlar bana gayet iyi bi moral verdi gercekten:)
rotunder
5th November 2007, 16:02
peki açıköğretimi bitirdikten sonra diploma notunu yükseltmek için yeniden başvurup, fazladan ders alıp diploma notunu yükseltebilir miyiz?