Tam Sürüm Bilgini Göster : Nasıl yeni başlık açılır

vera-sartre
23rd October 2007, 22:59
arkadaslar bana pronuncıatıon ı olan guzel bı sozluk gerekıyor bılgısayarda kullanmak uzere. Bana bunun ıcın bı sıte adresı verebılırsenız sevınırım...buarada sız mesajları genel baslıklar altında nasıl yazıyorsunuz sıteye? ben ancak mesaj yazanlara cevap atabılıyorum. yardımcı olursanız sevınırım.

MehmetMamger
24th October 2007, 10:05
arkadaslar bana pronuncıatıon ı olan guzel bı sozluk gerekıyor bılgısayarda kullanmak uzere. Bana bunun ıcın bı sıte adresı verebılırsenız sevınırım...buarada sız mesajları genel baslıklar altında nasıl yazıyorsunuz sıteye? ben ancak mesaj yazanlara cevap atabılıyorum. yardımcı olursanız sevınırım.
Glossaries kısmında bol bol sözlük bulacaksınız. Ama on-line olamıyorsanız devamlı, Cambrdige, Longman veya Macmillan gibi piyasada kolaylıkla bulacağınız CDli sözlükleri edinin, telafuzun krlaı açıklamanın hası var. :)

Bu arada siteye yeni bir başlık açmak için izleyeceğiniz yol: Mesela burada 3. Sınıf Dersleri ksımını görüyor musunuz yukarıda, ona tıklayın. Açılan yeni yerde sol üst köşede yeni konu aç var. Tıklayın, ilgili yerleri doldurun. Bir kez yaptınız mı, bir daha hep yapabilirsiniz.

Tabii ki konuları ilgili başlıklara açmak gerekecek, bu bağlamda ilk önce anasayfadan yazmak istediğiniz başlığı seçin ve sonra yine yukarıda dediğim gibi. OK?