Tam Sürüm Bilgini Göster : Kaçımız hazırlıktayız!!!

arnawut
23rd October 2007, 23:45
Evet arkadaşlar forumun müdavimleri biliyorlardır da yine yazayım ben çok isteyerek geçmediğim sınav sonucu üniversitede hazırlık okuyan biriyim. Bölümümden çok memnunum ve her geçen gün daha yeni bilgiler öğreniyorum. mesela summary yazma tekniğini yada writing yazma tekniğini öğrendim topic ne imiş controlling idea ne imiş öğrendim :) gerçi çok şey öğrendim ama basit hatlarıyla bunlar... peki şuan diğer okuyan arkadaşlarım ne düşünüyorlar acaba hazırlık okumak sizce nasıl bir duygu?.. günleriniz nasıl geçiyor??? write your feelings here :)

LEE 20
24th October 2007, 14:39
Evet arkadaşlar forumun müdavimleri biliyorlardır da yine yazayım ben çok isteyerek geçmediğim sınav sonucu üniversitede hazırlık okuyan biriyim. Bölümümden çok memnunum ve her geçen gün daha yeni bilgiler öğreniyorum. mesela summary yazma tekniğini yada writing yazma tekniğini öğrendim topic ne imiş controlling idea ne imiş öğrendim :) gerçi çok şey öğrendim ama basit hatlarıyla bunlar... peki şuan diğer okuyan arkadaşlarım ne düşünüyorlar acaba hazırlık okumak sizce nasıl bir duygu?.. günleriniz nasıl geçiyor??? write your feelings here :)

Muafiyet sınavı zorladı, ben de hazırlık okuyorum bu yıl, senin bahsettiklerini öğreniyorum ben de.. Bugün yine writing dersimiz var, yavaş yavaş kavramaya başladık, hayırlısıyla sene sonunda güzel bilgiler edinmiş olarak sınıfımızı atlarız Alkış

differant jeune
24th October 2007, 17:10
Gereksiz mesajlarla forum kirliliğine yol açmayalım

Forum Denetçisi

Metal
24th October 2007, 17:35
oğuz hemen kendini belli ediyon bende ikinci sınıf fransızca öğrencisiyim saçma şeyler yazacağına birazda olduğun makamın değerini bil

Mesajınızı ne amaçla kime yazdınız ? pek anlaşılmıyor.

Aksun
24th October 2007, 17:38
Oğuz kimdir?
Makamı nedir?
Ne yazmıştır saçma olan?

arnawut
24th October 2007, 18:40
benim ismim Arif vallahi:D

arnawut
25th October 2007, 10:57
neyse konuyu dağıtmayalım da sadece 2 dilforumlu mu hazırlık okuyor???

LEE 20
25th October 2007, 15:33
Fransız dilinden tanıdıklarım var, hazırlıkta olanlar..

arnawut
28th October 2007, 13:08
vayy be koca kulüpte iki kişiyiz hazırlık okuyan ...
güray :) çok değerlisin bunu unutma üye sayısı 50000 i geçen ( tahminim ) bir forumda iki hazırlık okuyandan üyeden biri olmak önemli birşey :D

fearless
28th October 2007, 15:38
vayy be koca kulüpte iki kişiyiz hazırlık okuyan ...
güray :) çok değerlisin bunu unutma üye sayısı 50000 i geçen ( tahminim ) bir forumda iki hazırlık okuyandan üyeden biri olmak önemli birşey :D

Yaa bende varım ama fransızca hazırlık okuyorum..:icon_wave:

maybeucan
28th October 2007, 20:47
aaa arkadaşlar bende varım bende hazırlık okuyorum!hemde bölümüm ingilizce öğretmenliği:(

albatross_666
28th October 2007, 23:39
Bnde hazırlık okuyorum ama almancaaaa:(

arnawut
29th October 2007, 11:27
ooooo hazırlık okuyan dilforumcular artmaya başladı ;)
olsun ne olursan ol gel ingilizce şart değil arkadaşlar yalnız biraz bahsederseniz hissettiklerinizi okul ortamınızı vs. :)

LEE 20
31st October 2007, 15:35
Valla bizim ortam güzel, dersler de zevkli, academic writing'i seviyorum, paragraf yazmaya çalışıyorum :P

arnawut
4th November 2007, 19:04
bizimde bu hafta achievement'lar başlıyor. hadi hayırlısı :) nasıl başlarsan öyle gidermiş iyi başlamama lazım buna:D

IcySeden
4th November 2007, 22:07
Ben hazırlık okumuyorum,geçen sene okuyanlarla aynı sınıftayız.seviye olarak 2 şekilde farklılık var ama pek deşmeyeceğim :) hazırlık sınıfına kalan arkadaşlar çok memnun hayatlarından,alışma sürecini rahat geçiriyorlar ve edebiyat üzerine de hazırlık yapıyorlar.biz pat diye giriverdik konulara:) ama ben de memnunum yavaş yavaş alışıyoruz,düzenimizi kuruyoruz oralarda:)
bu arada herkese derslerinde başarılar dilerim,kolay bi bölüm değil malum.burda üyeler okul hayatlarından bahsedince çok hoşuma gidiyo,daha bi üniversiteli hissediyorum :smiley3:

HakanAlp2
4th November 2007, 22:25
ya arnawut işin gücün yok mu senin.

sizin başka işiniz yokmu?bütün mesajlarınız rahatsızlık verici.biraz saygılı olun

IcySeden
4th November 2007, 22:38
o turuncu nicki nasıl almış hoca efendi , hayret ettim ilk defa english teacher ünvanı olan bi nickten böyle üstünü kapama gereği bile duymadan açık açık saygısızlık yapıldığını görüyorum.

Can Oner
4th November 2007, 22:43
o turuncu nicki nasıl almış hoca efendi , hayret ettim ilk defa english teacher ünvanı olan bi nickten böyle üstünü kapama gereği bile duymadan açık açık saygısızlık yapıldığını görüyorum.

Kendisinin bir öğretmen olduğunu bilmiyorsunuz böyle demeyin bence . ;)

IcySeden
4th November 2007, 22:50
Kendisinin bir öğretmen olduğunu bilmiyorsunuz böyle demeyin bence . ;)

cümlendeki anlamı tam kestiremedim ama ben de öğretmense yaptığının çok ayıp olduğunu,öğretmen değilse nasıl turuncu nick alabildiğini anlamadığımı söylüyordum zaten,tuhaf bir şey yok yani ;)

Can Oner
4th November 2007, 22:53
cümlendeki anlamı tam kestiremedim ama ben de öğretmense yaptığının çok ayıp olduğunu,öğretmen değilse nasıl turuncu nick alabildiğini anlamadığımı söylüyordum zaten,tuhaf bir şey yok yani ;)

Öğretmenim diyerek yalan söylemiştir kesin :)

HakanAlp2
4th November 2007, 22:55
yanılmıyorsam..forumda öğretmen olduğunu beyan eden kişilere veriliyor.bazen adminlerde emin olamıyor yani.kişinin beyanına insafına kalmış bi durum.

IcySeden
4th November 2007, 22:56
Önceki mesajlarına bakınca,agresifliğinden dolayı mesajı silinen bir öğretmenin karalama kampanyası ve intikam hırsına benziyor biraz..Olabiliyor demek böyle şeyler de.

LEE 20
5th November 2007, 15:21
Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar, gereken neyse yapılır, siz devam ediniz :icon_tup:
----------

Hazırlık süreci zevkli geçiyor, bu sene bolca kelime öğrenmek istiyorum, bunun için de elimden geleni yapıyorum :smiley8:

dont abdicate
5th November 2007, 15:29
bende hazırlık okuyorum turizm rehberliği 2 yıllık ama ben biraz zorlanıyorum çünkü bizi çok zorluyolar

maderman
5th November 2007, 16:16
Ben Bishkekte(Kirgizistan) rus dili ve edebiyati bolumunde hazirlik okuyorum, o yuzden turkce karakterleri kullanamiyorum :D .Buraya gelmden once gozumu cok korkutmuslardi ama o kadar degilmis, Turkiyeyi mumla ariyorum bazi zamanlarda.Ben burda 1 ay rusca konusamiyorken sokaklari geziyodum.Ama yeni yerleri gormek ayri bir tat.Her ne kadar Turkleri bir dusman gibi gorseler de geciniyoruz burda.Simdi cok alistik, yurtta kaliyoruz.Ruscayi ogrendikce moral kazaniyoruz :D . Dili yerinde ogrenmek cok guzel bisey.Insallah ogrenmek isteyen herkese boyle bir sans gelir.Bu siralar her ne kadar oyalanacak bisey bulamasak da makarayla falan vakit geciriyoruz.Bu nereye kadar surecek merak ediyorum.Bir cumleyle toparlamam gerekirse ben burda cok rahatim ve memnunum.Benim okula birisi gelmek isterse de yardimci olmaya calisirim :D hazirlik olmak bi ayricalikmis, bunu da burda ogrendim, cunku daha once hic hazirliki okumamistim(duz lise cikisli oldugum icin).Kararimdan hic pisman olmadim, umarim olacagim seyleri de yapmam ...

Muttalipisidan
5th November 2007, 18:44
aslında hepimiz hazırlıktayız hepimizde hayata hazırlanıyoruz

arnawut
5th November 2007, 18:45
yazdıklarınız için herkese teşekkürü borç bilirim arkadaşlar anlatmaya devam:D

Can Oner
5th November 2007, 18:45
aslında hepimiz hazırlıktayız hepimizde hayata hazırlanıyoruz

Şekil A Benim Mesleğiniz kısmımda ne yazıyor ? :) :)

frburcu
5th November 2007, 19:13
ben de hazırlığım ama fransızca

arnawut
7th November 2007, 17:47
olsun burcu Fransızca önemli değil dersler nasıl geçiyor biraz ondan bahset bize ...