Tam Sürüm Bilgini Göster : Sparknotes.com

Hüseyin_
22nd October 2007, 17:54
Bugün sınıfımıza öğretmenimizin eski öğrencilerinden biri geldi ve epey konuştuk.Aslında bizi dil-edebiyattan biraz soğuttu:smiley4:Her neyse bu arkadaş bize eğer dil-edebiyata gidersek www.sparknotes.com adresli sitenin faydalı olabilieceğini söyledi.Bölümde okutulan çoğu kitabın özetinin bulunduğu bir siteymiş.Arkadaşlara faydası olur belki:)

coral
22nd October 2007, 17:56
Evet bu site çok güzel.Her kitap hakkında ayrıntılı tahliller yapılmış.Gayet yararlı bir site.:)

Picaro
22nd October 2007, 18:13
Sparknotes guzel bir sitedir ve zamanında biz de çok yararlanmıştık. Artık sparknotes'u bilmeyen yok, dolayısıyla ödevinizin herkesle aynı olmasını istemiyorsanız sparknotes'u sadece yol gösterici olarak alın ve lütfen kendi kaleminize ve yorumunuza güvenin edebiyatta.

Universe
22nd October 2007, 19:40
Sparknotes guzel bir sitedir ve zamanında biz de çok yararlanmıştık. Artık sparknotes'u bilmeyen yok, dolayısıyla ödevinizin herkesle aynı olmasını istemiyorsanız sparknotes'u sadece yol gösterici olarak alın ve lütfen kendi kaleminize ve yorumunuza güvenin edebiyatta.

kesinlikle katılıyorum. ;)

Heart_Broken
22nd October 2007, 21:09
bu siteyi hocalar çok iyi biliyor ve alıntı yaptığınızda-->it means you failed... :( o yüzden fikir alın ama elinizdeki kitabı okuyun sadece ordan özetini almanız işinize yaramaz.. tecrübe :))) ;)

arnawut
23rd October 2007, 23:40
özet değil de paralı galiba bu siteden birşey indirmek yoksa beni tanıdılar mı ki istiyorlar para :)

LEE 20
31st October 2007, 15:43
Ben de tavsiye ediyorum, gayet faydalı bir site. Alkış

IcySeden
4th November 2007, 15:09
Şu anda site kapalı :( umarım tekrar faaliyete geçer.

Kazalanka
4th November 2007, 16:10
Bu siteye niye girilmiyor.