Tam Sürüm Bilgini Göster : KPDS ye ANKARA'DAN GİRECEKLER...

Metal
22nd October 2007, 15:23
Arkadaşlar;

Ankara veya yakın yerlerde oturupta KPDS ye girecek arkadaşlar için bir bilgi.... Ankara'da bir dersane, 3 Kasım cumartesi günü tamamen özgün sorulardan oluşan bir KPDS deneme sınavı yapacaktır.Dışarıdan sembolik bir ücret ödenerek en az 2 gün önceden başvurulup bu sınava girilebilmektedir.Aslında bu deneme sınavları uzun yıllardır geleneksel olarak burada yapılıyor ve ben para ödeyerek bir kaç kez geçmişte girmiştim, yine gireceğim.Daha önceden edindiğim deneyiyime göre KPDS sınavı için rahatlıkla ölçü kabul edilebilmektedir.Dershane ismi reklamlara gireceğinden, ilgilenen arkadaşlara özelden bilgi verebilirim.

ramses_06
22nd October 2007, 17:46
gerekli bilgileri verirseniz deneme sınavına katılmayı düşünüyorum ayrıca ücret hakkındada bilgi vereblirmisinz?

meb82
22nd October 2007, 21:05
Teşekkürler.Bana da bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Metal
22nd October 2007, 21:41
evet birçok arkadaşımdan mesaj aldım ve gerekli bilgiyi verdim... aklıma geldi şimdi... orada görüşüp tanışabilir ve hep beraber sınava girebiliriz.:)

TU__BA
22nd October 2007, 21:42
Bende girmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz???:smiley1:

Metal
22nd October 2007, 21:45
Bende girmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz???:smiley1:

Tüh.. valla silmişim telefon numarasını Meb 82 yardımcı olur musun arkadaşımıza özelden:) ? veya Ramses 06

Metal
22nd October 2007, 21:47
Böyle giderse Dersaneyi arayıp, daha fazla kitapçık basmalarını ve grup indirimi yapmalarını isteyebilirim.:D şaka değil ha!

Metal
24th October 2007, 19:17
Belki görmeyenler olmuştur, yukarı çıksın..:)

Beraat
24th October 2007, 19:26
Böyle giderse Dersaneyi arayıp, daha fazla kitapçık basmalarını ve grup indirimi yapmalarını isteyebilirim.:D şaka değil ha!

bence güzel olur..:)

Aksun
24th October 2007, 19:38
Tamam o zaman bir aksilik çıkmazsa hep beraberiz... :)

Metal
24th October 2007, 19:41
Bu durumda kesin girecek olanlar haftaya salıya kadar bu thread'ta bildirsin, bende ona göre konuşayım.

Metal
24th October 2007, 19:45
aslında Forumun reklamını da yaparız.. iyi olur valla

ramses_06
25th October 2007, 01:32
hocamızın vermiş oldugug numarayı aradım sınav ücreti 12 ytl iki oturum şeklinde yapılacakmış sınav....sanırım birincisi 10 da başlayacak ikinciside 14 heralde yanlış hatılamıyorusam..hocamızın dedigi gibi sınava girecek arkadaşlarla topluca sınava girip belki orada tanışabiliriz ..sınav öncesi iyi bir gerçek deneme yapmanın iyiy olacagını düşünüyorum ankarada olan bütün arkadaşlara tavsiye ederim....

silversurfer07
25th October 2007, 22:34
hocamızın vermiş oldugug numarayı aradım sınav ücreti 12 ytl iki oturum şeklinde yapılacakmış sınav....sanırım birincisi 10 da başlayacak ikinciside 14 heralde yanlış hatılamıyorusam..hocamızın dedigi gibi sınava girecek arkadaşlarla topluca sınava girip belki orada tanışabiliriz ..sınav öncesi iyi bir gerçek deneme yapmanın iyiy olacagını düşünüyorum ankarada olan bütün arkadaşlara tavsiye ederim....

dersane bilgileri için özel mesaj atamamadım bir türlü:confused:..yardımcı olursanız sevinirim..saygılar..

MehmetMamger
26th October 2007, 00:35
Dilforum ailesinin bir kısım fertleri için bir buluşma adresi olarak kullanılacağından bu seferlik açıktan isim vermede mahsur olmadığını düşünüyorum. Olmazsa sınavdan sonra kaldırırız.

Unutmadan: Birileri fotoğraf makinesi getirsin, anıların kayda geçmesi lazım, yazılı ve görsel olarak. :)

Metal
26th October 2007, 09:12
Dilforum ailesinin bir kısım fertleri için bir buluşma adresi olarak kullanılacağından bu seferlik açıktan isim vermede mahsur olmadığını düşünüyorum. Olmazsa sınavdan sonra kaldırırız.

Unutmadan: Birileri fotoğraf makinesi getirsin, anıların kayda geçmesi lazım, yazılı ve görsel olarak. :)

Hocam tamam dediyse hiç problem yok.:)

KARACA DERSANESİ

TEL: 312 4255662

Karanfil sok. NO: 20 KIZILAY

PS:Sınavdan sonra sileceğim.

kartal07
26th October 2007, 12:57
cok sagolun

Metal
2nd November 2007, 16:10
Ben sınava giriyorum, yarın sabah 10 daki oturuma... sanırım 9 gibi orada olurum... var mı başka kimse ?

silversurfer07
2nd November 2007, 21:28
Ben de orda olucam..ama 2.oturuma kayıt yaptırdım.Var mı saat 2'deki sınava girecek?

kartal07
3rd November 2007, 01:04
ben de bu sinava girmek istiyorum..
ama kayit yaptirmadim:smiley6:
sabah ve oglenki oturum birbirinden bagimsiz sanirim degilmi arkadaslar

silversurfer07
3rd November 2007, 01:20
evet bağımsız...Sabah sınavın yapılacağın dershaneyi arayıp öğleden sonra oturumuna katılıp katılamayacağını sorabilirsin..Bence sorun olmaz,2'de sınava girersin...

kartal07
3rd November 2007, 02:05
evet bağımsız...Sabah sınavın yapılacağın dershaneyi arayıp öğleden sonra oturumuna katılıp katılamayacağını sorabilirsin..Bence sorun olmaz,2'de sınava girersin...

evet :)

ben de oyle dusunmustum..
ogleden sonrakine girerim artik ins.:smiley6:

ramses_06
3rd November 2007, 20:27
Sınava giren arkadaşların sorular hakkındaki yorumları nelerdir?

silversurfer07
3rd November 2007, 20:29
Bence çok zor değildi ama ben yine süre problemi yaşadım:(...Kpds öncesi moraller bozulmasın amaçlı bi sınavmıydı acaba?:)

ramses_06
3rd November 2007, 23:57
Evet sorular zor degildi ama sanırım çeviri soruları biraz zor du;bundan dolayı süre tam olarak yetti haftaya ki sınav için iyi bir tecrübe oldu,şimdiden haftayaki sınav için girecek arkadaşlara başarılar...

kartal07
4th November 2007, 14:34
süre tam yetti.
sorular haftaya girecegimiz sinavdan ozellikle daha zor hazirlanmis 10 puan farkeder dediler...kurum yetkilileriyle gorustugumde...

bir deneme oldu iyi oldu...

haftaya sinavda herkese simdiden basarilar dilerim..Alkış

Metal
4th November 2007, 20:50
Kendimi KPDS değilde ÜDS Sağlık deneme sınavında gibi hissettim.Çeviri soruları içinde birkaç tane hatalı soru olduğunu düşünüyorum.Ayrıca paragraf tamamlama soruları da oldukça zordu... Diğer soruların Kpds ile kıyaslandığında aynı zorluk derecesinde olduğunu düşünüyorum, hatta internetle ilgili olan son reading sorusu YDS düzeyindeydi...Genel olarak özenle hazırlanmış sorular diyebilirim...

Metal
4th November 2007, 20:57
aklıma gelen yanıtlar... ( gramer )

obtain
knocked down
with ( face with )
while
that / where
until
unless.. cloze test
growing

Metal
4th November 2007, 21:17
süre tam yetti.
sorular haftaya girecegimiz sinavdan ozellikle daha zor hazirlanmis 10 puan farkeder dediler...kurum yetkilileriyle gorustugumde...

bir deneme oldu iyi oldu...

haftaya sinavda herkese simdiden basarilar dilerim..Alkış

Ben hemen hemen aynı puanın alınacağını düşünüyorum...

kartal07
4th November 2007, 21:24
Kendimi KPDS değilde ÜDS Sağlık deneme sınavında gibi hissettim.Çeviri soruları içinde birkaç tane hatalı soru olduğunu düşünüyorum.Ayrıca paragraf tamamlama soruları da oldukça zordu... Diğer soruların Kpds ile kıyaslandığında aynı zorluk derecesinde olduğunu düşünüyorum, hatta internetle ilgili olan son reading sorusu YDS düzeyindeydi...Genel olarak özenle hazırlanmış sorular diyebilirim...

:smiley10:
paragrafta ben de muazzam zorlandim.
readingler uds den daha kolaydi
anlayabildim:)

kartal07
4th November 2007, 21:26
sabah ki oturuma mı girdiniz
ogleden sonrayamı

meb82
4th November 2007, 21:26
Ne yazık ki kpds benim için başka bir bahara kaldı. Hafta içi o kadar yoruluyorum ki hafta sonu çalışmak içimden gelmiyor. Bu dersane Ankara'da tek. Keşke inandığım bir hedefim olsaydı da girmiş olsaydım. Ben de şimdiden herkese önümüzdeki hafta için başarılar diliyorum.

Metal
4th November 2007, 21:28
sabah ki oturuma mı girdiniz
ogleden sonrayamı

Bana soruyorsanız, sabah girdim...

kartal07
4th November 2007, 21:56
Ne yazık ki kpds benim için başka bir bahara kaldı. Hafta içi o kadar yoruluyorum ki hafta sonu çalışmak içimden gelmiyor. Bu dersane Ankara'da tek. Keşke inandığım bir hedefim olsaydı da girmiş olsaydım. Ben de şimdiden herkese önümüzdeki hafta için başarılar diliyorum.

teşekkürler..:smiley1:

keşke ben önceden bu dershaneye gitmiş olsaydım:smiley6:

kartal07
4th November 2007, 23:22

meb ,
hafta içi yogunluktan sonra ben de sınava hazılanmaya zaman bulamıyorum ama
ingilizceyi hedeflere gore hayatın 1.nci planına almak gerek sanırım yuksek bir basari icin.

anahtar nokta bu sanırım dediginiz gibi "inandığımız bir hedef olması"
bankacılar dili geçince dil tazminatı falan almıyorlarmı?yani ya da yurtdşı falan

silversurfer07
5th November 2007, 04:38
Bankacılık sektörü personeline en fazla dil tazminatı ödeyen sektörlerden biri...Ziraat bankası KPDS'den alınan her 70 puan üstü aralığına Yüz YTL fark ödüyor bildiğim kadarıyla...
Yutdışı görevi olduğunu zannetmiyorum bankaların ancak zaman zaman seminer,konferans,kısa süreli eğitim gibi aktiviteleri oluyor. KPDS puanınız bu gibi durumlarda listede adınızın geçmesini sağlayacaktır.Bu arada bu söylediklerim kamu bankaları için geçerli,özel bankacılık sektöründe durum nedir bilemiyorum.

Son olarak,ben sınava öğleden sonra girenlerdenim...Belki görmüşsünüzdür.Duvar dibinde çikolata yemekten sorulara konsantre olamayan şapkalı kişi...işte o bendim:D

kartal07
5th November 2007, 10:34
Bankacılık sektörü personeline en fazla dil tazminatı ödeyen sektörlerden biri...Ziraat bankası KPDS'den alınan her 70 puan üstü aralığına Yüz YTL fark ödüyor bildiğim kadarıyla...
Yutdışı görevi olduğunu zannetmiyorum bankaların ancak zaman zaman seminer,konferans,kısa süreli eğitim gibi aktiviteleri oluyor. KPDS puanınız bu gibi durumlarda listede adınızın geçmesini sağlayacaktır.Bu arada bu söylediklerim kamu bankaları için geçerli,özel bankacılık sektöründe durum nedir bilemiyorum.

Son olarak,ben sınava öğleden sonra girenlerdenim...Belki görmüşsünüzdür.Duvar dibinde çikolata yemekten sorulara konsantre olamayan şapkalı kişi...işte o bendim:D

a öylemi :smiley6:
gördüm evet..
hatta caprazimda oturdugundan surekli bir kipirti ve ses dikkatim yer yer dagilmisti:smiley1:

silversurfer07
5th November 2007, 22:45
Özür dilerim...Bana daral geliyor böle 70.sorudan sonra,duramıyorum yerimde:D

Bu arada Dersaneyi arayıp sonucumu öğrendim..Bana KPDS'de 85 puan gerekiyor.Bundan 80 aldım..Umarım haftya yapılacak sınavın zorluk derecesi bu sınavı geçmez de alırız hedeflediğimiz puanı.

kartal07
5th November 2007, 23:24
Özür dilerim...Bana daral geliyor böle 70.sorudan sonra,duramıyorum yerimde:D

Bu arada Dersaneyi arayıp sonucumu öğrendim..Bana KPDS'de 85 puan gerekiyor.Bundan 80 aldım..Umarım haftya yapılacak sınavın zorluk derecesi bu sınavı geçmez de alırız hedeflediğimiz puanı.

yakın bir puan alırsın 85 i gecersin bence:smiley1:
yaa nasıl hazırlanıyorsun

kartal07
5th November 2007, 23:24
Bana soruyorsanız, sabah girdim...

kac aldınız

silversurfer07
6th November 2007, 00:48
Her gün 1 saatimi Yabancı haber kaynaklarını okuyarak geçiriyorum so iki aydır.Kaçınılmaz olarak 20 günlük KPDS ye yönelik grammar çalışmam oldu tabiki.Ondan sonra da Dil Forum'a yasladım sırtımı:),burada arkadaşların paylaştığı soruları çözmeye çalışarak,çözemesem bile bunun nedenini hocalar ve arkadaşların yaptığı açıklamalarla öğrenerek sınavın mantığını anlama noktasına geldim.

Bu arada senin sınavın nasıl geçmiş?