Tam Sürüm Bilgini Göster : ALES Strateji ve Çalışma kitabı?

Loyalty
20th October 2007, 00:01
Arkadaşlar iyi akşamlar,

Ben ALES sınavına hazırlanmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz bir ALES çalışma ve strateji kitabı var mı? Herhangi bir kitap değil. Hakikaten bu işin taktiğini verebilen...;)

Benim en az 70 almam gerek!

Şİmdiden teşekkür ederim.

Loyalty
20th October 2007, 00:30
Ayrıca elinizde daha önceki yılların LES ve ALES soruları ve cevap anahtarları varsa burada paylaşabilir misiniz?

MehmetMamger
20th October 2007, 00:32
Bulursak paylaşırız efendim. :)

Impatient112
20th October 2007, 00:54
Müjdat Hocam 2007 Nisan döneminin soruları ve cevapları ösymnin sitesinde duruyor hala.:smiley2:

Impatient112
20th October 2007, 01:12
2007 Nisan Dönemi sözel bölüm soruları ve cevap anahtarı.:)

Loyalty
20th October 2007, 19:32
Bir şey soracaktım. Biz en az 70 alabilmemiz için sayısal yapmamız da gerekiyor mu? SÖZEL Bölümden giren bir kişi 70 alabilmesi için sayısaldan da çok iyi netler yapabilmesi gerekiyor mu?

Yoksa sadece SÖZEL sorularına göre mi puan veriliyor?

Neden555
20th October 2007, 19:40
ben eşit ağırlıkçıyım son allese sadece ne değişmiş bakmak için hiç çalışmadan girdim 72 sözel 31 matematik neti çıakardım 68 gibi bir puan geldi ama allesde standart sapma etkili oluyor les puanı gibi netlerinizle direkt sonucunuz belirlenmiyor bu arada
tavsiyem sadece bir alles yapılıgı için ösym nin sitesinden soruları alıp nelerin çıktıgına bakarak geçen seneki sınavlardaki o tip sprular bakın mesela geometri yoktu sanırsam allesde les de vardı vb.. başarılar bana balarılar sizlere

edi
20th October 2007, 20:54
Bir şey soracaktım. Biz en az 70 alabilmemiz için sayısal yapmamız da gerekiyor mu? SÖZEL Bölümden giren bir kişi 70 alabilmesi için sayısaldan da çok iyi netler yapabilmesi gerekiyor mu?

Yoksa sadece SÖZEL sorularına göre mi puan veriliyor?

Bildiğim kadarıyla sözelcilerinde 70 e ulaşabilmesi için tam sözelin yanısıra mümkün olduğu kadar çok sayısal sorusu çözmesidir.Sözel kısımda herkes tarafından(sayısalcılar dahil)çıkarılan net sayısı fazla olduğu için alınan puan yeterli olamayacağından sayısaldan fazla soru yapan bir sözelci 70 puanı alır.Hatta sayısal 1 yerine sayısal 2 den daha fazla net çıkaran bir sözelci 70 i bile geçebilir.Başarılar.