Tam Sürüm Bilgini Göster : Yardim LÜtfen

silhan
6th July 2006, 21:37
(Ben şahsen çözüm üretemedim. Ama sanırım cokie ayarlarından- nasıl yapıldığını bilmiyorum- silhan -sorunu ben yaşamıyorum-)

BİR FORUM ÜYEMİZ DER Kİ:

ben sayfayı kapatıp tekrar açtığımda log in olamıyorum da.her seferinde yeni bir nick almak zorunda kalıyorum.remember me dediğim halde tık yok.ne yapacağımı şaşırdım.kaç tane nick almak zorunda kaldım bu yüzden.öyle ki en son nick bulamadım kendi adımı yazdım.eğer bu sayfayı kapatırsam tekrar log in olamayacağım ve yeni bir nick daha almak zorunda kalacağım.

ne yapmam gerektiği konusunda herhangi bir fikriniz var mı?

sevimsiz
6th July 2006, 22:37
aynı sey bendede var bulursan cevap haber ver

AiDa
6th July 2006, 22:49
(Ben şahsen çözüm üretemedim. Ama sanırım cokie ayarlarından- nasıl yapıldığını bilmiyorum- silhan)

BİR FORUM ÜYEMİZ DER Kİ:

ben sayfayı kapatıp tekrar açtığımda log in olamıyorum da.her seferinde yeni bir nick almak zorunda kalıyorum.remember me dediğim halde tık yok.ne yapacağımı şaşırdım.kaç tane nick almak zorunda kaldım bu yüzden.öyle ki en son nick bulamadım kendi adımı yazdım.eğer bu sayfayı kapatırsam tekrar log in olamayacağım ve yeni bir nick daha almak zorunda kalacağım.

ne yapmam gerektiği konusunda herhangi bir fikriniz var mı?
Ben en sonunda remember me'yi işaretlemeden girmeye başladım. Her seferinde nicki ve parolayı girmek zorundayım, bu mudur çözüm bilmiyorum ama ben de çok uğraştım. Mesela mavibulut mükerrer....:mad:

HakanOzbek
6th July 2006, 23:03
Internet Explorer açıkken sırasıyla Araçlar-İnternet Seçenekleri-Gizlilik-Gelişmiş'e gelin açılan sayfada "Otomatik tanımlama bilgisi işlemeyi geçersiz kıl" kutucuğunu işaretleyin ve altında yer alan birinci ve üçüncü Kişi tanımlama bilgilerinin her ikisini de "Kabul et" olarak seçin. Daha sonra aynı sayfada "Oturum Tanımlama Bilgilerine Her zaman izin ver" kutucuğunu da işaretleyin. Tamam diyerek çıkın. Dilforum sayfasına girerken de "Beni Hatırla"yı işaretlemeyi unutmayın.

silhan
6th July 2006, 23:10
Internet Explorer açıkken sırasıyla Araçlar-İnternet Seçenekleri-Gizlilik-Gelişmiş'e gelin açılan sayfada "Otomatik tanımlama bilgisi işlemeyi geçersiz kıl" kutucuğunu işaretleyin ve altında yer alan birinci ve üçüncü Kişi tanımlama bilgilerinin her ikisini de "Kabul et" olarak seçin. Daha sonra aynı sayfada "Oturum Tanımlama Bilgilerine Her zaman izin ver" kutucuğunu da işaretleyin. Tamam diyerek çıkın. Dilforum sayfasına girerken de "Beni Hatırla"yı işaretlemeyi unutmayın.

Ben de ayarlar bu şekilde değil ama yinede problemsiz olarak beni hatırlıyor.
Bu sorunu yaşayan bir başka arkadaştı. Umarım bunları yapar ve problemi çözülür...

AiDa
6th July 2006, 23:13

Belki cehaletimden ama şu anda beni hatırla demek istemiyorum. Çünkü ben hala geriye dönüş olabileceğini ve bir şekilde eski parolama kavuşabileceğimi düşünüyorum. Bir taraftan burada inşaat yapılmasını düşünürken bir taraftan da eski evime geri döneceğimi umuyorum..............Biraz beklesem mi??????:D :)