Tam Sürüm Bilgini Göster : RESTLER ve JESTLER

Can Oner
10th October 2007, 23:32
Alkış ehehe süper bir geyik arkadaşlar bu.. Türkçe yasakmış bizim derslerde de türkçe kullanmak yasak ama bırakın İngilizceyi hocanın anlattıgı dersi bile anlamıyoruz biz..
1800 ytl + kdv
10 kek bulsalar ülkeyi terketmek için yeterli miktara ulaşırlar heralde..
siz 5 gün takılın burda bizim bir işimiz çıktı hemen geleceğiz..fonda da klasik müzik.. :smiley4:
:smiley7:

Düşüncen güzel olmasına güzel de biraz daha Türkçe dilbilgisine önem versen daha iyi olur . Forum kurallarını okumadın sanırım . Dilbilgisi kurallarına özen göstermelisin .

Teşekkürler.

==>péssİmİsT
10th October 2007, 23:39
arkadaşım dikkat ediyorum da her yazdIImın arkasından bi eleştiri yapıYON benle bi sorunun varsa özele yaz ... ilginç bi kişiliksin .. neyse yinede geri dönmene sevindim uzun zaman yokum demişTin ya baya üzülmüştüm .. unutmadan öss hakkında sorunun olursa ( ki şimdi sorunun öss olmalı ben değil :smiley2: ) - TÜRKÇE matematik farketmez - abin her daim yanında sorabilirsin.. biz senin gibi şampiyon olamasakta 2006 öss de say-2 puan türünde 4626. olduk ama olsun :smiley7:

hadi kib.. herşeyi çok takma kafana :smiley2:

Aksun
10th October 2007, 23:45
Alkış ehehe süper bi geyik arkadaşlar bu.. türkçe yasakmış bizim derslerdede türkçe kullnmak yasak ama bırakın ingilizceyi hocanın anlattıgı dersi bile anlamıyoruz biz..
1800 ytl + kdv
10 kek bulsalar ülkeyi terketmek için yeterli miktara ulaşırlar heralde..
siz 5 gün takılın burda bizim bi işimiz çıktı hemen gelcez..fondada klasik müsik.. :smiley4:
:smiley7:

arkadaşım dikkat ediyorum da her yazdIImın arkasından bi eleştiri yapıYON benle bi sorunun varsa özele yaz ... ilginç bi kişiliksin .. neyse yinede geri dönmene sevindim uzun zaman yokum demişTin ya baya üzülmüştüm .. unutmadan öss hakkında sorunun olursa ( ki şimdi sorunun öss olmalı ben değil :smiley2: ) - TÜRKÇE matematik farketmez - abin her daim yanında sorabilirsin.. biz senin gibi şampiyon olamasakta 2006 öss de say-2 puan türünde 4626. olduk ama olsun :smiley7:

hadi kib.. herşeyi çok takma kafana :smiley2:

Sevgili @Pessimist yukarıdaki iki mesajını okuyunca @CanOner'in ne kadar haklı olduğunu sen de göreceksin. Eğitimini, donanımını ve bilgilerini taktir ediyor ve forumumuzda bulunmandan mutluluk duyuyorum. Ancak burası adı üzerinde Dilforum. Bu nedenle bundan böyle mesajlarında Türkçe yazım kurallarına mümkün olduğunca riayet edersen ben şahsen bir Abin olarak mutlu olacağım.

Teşekkür ederim... :)

MehmetMamger
11th October 2007, 00:01
Yazım kuralalrına dikkat edilmesini umursuyor, ama bu konuda "devrim muhafızlığını" sakıncalı buluyorum. Birileri sık sık yazıma müdahele etseydi, çeker giderim inanın. :) Özgürlüğün olmadığı yerde sadece aynı sesler yankılanır, ki bu bu forumun asla düşlediği şey değil. Kişileri uyaracaksak, aleni olmayan bir şekilde, ve katiyyen denetçimiz Aksun kadar ince bir üslupla yapmalıyız.

Kötü niyet taşımadığımı bilirsiniz. Hepimiz bir şeyler öğrenmek için buradayız. Ve istemeye gelene komutlar verip durmak, örfümüzde yer tutmamış bir Avrupaî haslettir. Bakınız Avrupa Birliği talebimiz, ve karşılıında Birliğin talepleri. :)

==>péssİmİsT
11th October 2007, 00:04
MehmetMamger hocam sizin gibi insanlar olmasaydı inanın durmazdım bu forumlarda çeker giderdim... :smiley7:

Aksun
11th October 2007, 00:20
MehmetMamger hocam sizin gibi insanlar olmasaydı inanın durmazdım bu forumlarda çeker giderdim... :smiley7:

Amacım sizi incitmek değildi. Sadece çıkması muhtemel gereksiz bir tartışmanın önünü kesmekti. Katılımlarınız bizim için eğitici ve değerli. Bu zamanda alan dışı dil gönüllülerine fazla rastlayamıyoruz.

Eğer incindiyseniz özür dilerim... :)

Can Oner
11th October 2007, 00:33
Amacım sizi incitmek değildi. Sadece çıkması muhtemel gereksiz bir tartışmanın önünü kesmekti. Katılımlarınız bizim için eğitici ve değerli. Bu zamanda alan dışı dil gönüllülerine fazla rastlayamıyoruz.

Eğer incindiyseniz özür dilerim... :)

Aksun abime katılıyorum . Kusura bakmayın , eğer incinmenize neden olduysam .
Mesela benim sevmediğim yanlarımı eleştirmenizi çok isterim , ister sert olsun ister başka türlü . Çünkü ben kendimi eleştiriler sayesinde daha iyi yapacağıma inanıyorum . Sizinle hiç bir problemim yok , olmasını da istemem . Ben siniri hayatımdan sildim , bunu bile bile münakaşa yaratmam .

İyi akşamlar.

MehmetMamger
11th October 2007, 02:06
Herkesin anlaştığını görmek ne güzel. Sanırım böyle jestlerdir bizi bbiz yapan ve hergün ekran karşısına taşıyan şeyler.

Miss
11th October 2007, 03:30
hocam ama bence biraz dikkat etsin yani en azından bir kere okusun göndermeden ben seviom pesimisti komik çocuk ama haşarı çocuğu oynamasın bence ;)

==>péssİmİsT
11th October 2007, 14:14
seviom değil...seviyorum.. :smiley2:

Miss
11th October 2007, 14:38
seviom değil...seviyorum.. :smiley2:

yerden tasarruf benimkisi :)