Yasemin
10th October 2007, 17:41
devamı geleck demiştim hataydan yayınlar devam etmekte arkadaşlar;):D
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : AÖF İng. ders notlarına devam:) Yasemin 10th October 2007, 17:41 devamı geleck demiştim hataydan yayınlar devam etmekte arkadaşlar;):D Green_Day 10th October 2007, 17:45 tşkler hocam bu değerli paylaşım için.. dre@@@m 11th October 2007, 15:51 teşekkürler yasemin hocam !!! :smiley7: BBurak 11th October 2007, 22:19 Yasemin Hocam sayenizde bütün derslerin notlarını aldık :) ( çalışmaya gerek kalmadı gibi sanki ) :) Yasemin 11th October 2007, 22:54 Yasemin Hocam sayenizde bütün derslerin notlarını aldık :) ( çalışmaya gerek kalmadı gibi sanki ) :) ne demek?bende koca bir dosya var bir de keşke onu gönderme şansım olsa size bir arkadaşıma sadece o dosyayı verdim 90 aldı geçti demek istediğim çok faydalı notlar var elimde ama malum ben de artık kendi yerimde öğretmenlik yapıyorum memlekette olmasa o notlar üşenmem yazarım emin olun bu bölümün zorluğunu biliyorum...umarım faydalı olabiliyorumdur...;) Funda_DELT 11th October 2007, 23:55 yasemin hocam siz bitanesiniz :) çok teşekkürlerrrrrr :) Yasemin 12th October 2007, 00:24 yasemin hocam siz bitanesiniz :) çok teşekkürlerrrrrr :) böyle olursa şımarırım iyi bayramlar no matter:D Yasemin 12th October 2007, 00:32 yasemin hocam siz bitanesiniz :) çok teşekkürlerrrrrr :) böyle olursa şımarırım iyi bayramlar no matter:D BBurak 12th October 2007, 00:46 böyle olursa şımarırım iyi bayramlar no matter:D başımızın üzerinde yeriniz var Hocam bu bölüm çok zor :cry: kastımız 3-4.sınıflar için tabi Hocam...:) Yasemin 12th October 2007, 01:00 evet bu bölüm cidden zor arkadaşlar farkındayım elimden geldiğince yardım ederim siz sorunuz varsa da sorun cevaplarız ev arakadşım da bu bölüm çıkışlı iolpmezunu.com a üye o da ben bir de oraya üye oldum orda da epey not varmış düşünürseniz bilginize... umarım faydalı olur iolp112.com da var Omarhoca 12th October 2007, 01:13 arkadaşlar bende sizin bölümden mezunum herhangi bir sorunuz olursa ders farketmez bana da sorabilirsiniz yardımım dokunursa sevinirim.. BBurak 12th October 2007, 01:39 arkadaşlar bende sizin bölümden mezunum herhangi bir sorunuz olursa ders farketmez bana da sorabilirsiniz yardımım dokunursa sevinirim.. ilginiz için teşekkür ederiz Hocam,lakin bildiğiniz üzere bizim bölüm kapandı mı açılmak bilmez,bekliyoruz :smiley1: Omarhoca 12th October 2007, 01:51 Az kaldı biz eskişehirde 5 kasımda maratona başlıyoruz inşallah bu yıl herkse hayırlı olur.. |