Tam Sürüm Bilgini Göster : AÖF İng. ders notlarına devam:)

Yasemin
10th October 2007, 17:41
devamı geleck demiştim hataydan yayınlar devam etmekte arkadaşlar;):D

Green_Day
10th October 2007, 17:45
tşkler hocam bu değerli paylaşım için..

dre@@@m
11th October 2007, 15:51
teşekkürler yasemin hocam !!! :smiley7:

BBurak
11th October 2007, 22:19
Yasemin Hocam sayenizde bütün derslerin notlarını aldık :) ( çalışmaya gerek kalmadı gibi sanki ) :)

Yasemin
11th October 2007, 22:54
Yasemin Hocam sayenizde bütün derslerin notlarını aldık :) ( çalışmaya gerek kalmadı gibi sanki ) :)

ne demek?bende koca bir dosya var bir de keşke onu gönderme şansım olsa size bir arkadaşıma sadece o dosyayı verdim 90 aldı geçti demek istediğim çok faydalı notlar var elimde ama malum ben de artık kendi yerimde öğretmenlik yapıyorum memlekette olmasa o notlar üşenmem yazarım emin olun bu bölümün zorluğunu biliyorum...umarım faydalı olabiliyorumdur...;)

Funda_DELT
11th October 2007, 23:55
yasemin hocam siz bitanesiniz :) çok teşekkürlerrrrrr :)

Yasemin
12th October 2007, 00:24

böyle olursa şımarırım

iyi bayramlar no matter:D

Yasemin
12th October 2007, 00:32

böyle olursa şımarırım

BBurak
12th October 2007, 00:46
böyle olursa şımarırım

başımızın üzerinde yeriniz var Hocam
bu bölüm çok zor :cry: kastımız 3-4.sınıflar için tabi Hocam...:)

Yasemin
12th October 2007, 01:00
evet bu bölüm cidden zor arkadaşlar farkındayım elimden geldiğince yardım ederim siz sorunuz varsa da sorun cevaplarız ev arakadşım da bu bölüm çıkışlı iolpmezunu.com a üye o da ben bir de oraya üye oldum orda da epey not varmış düşünürseniz bilginize...

umarım faydalı olur iolp112.com da var

Omarhoca
12th October 2007, 01:13
arkadaşlar bende sizin bölümden mezunum herhangi bir sorunuz olursa ders farketmez bana da sorabilirsiniz yardımım dokunursa sevinirim..

BBurak
12th October 2007, 01:39
arkadaşlar bende sizin bölümden mezunum herhangi bir sorunuz olursa ders farketmez bana da sorabilirsiniz yardımım dokunursa sevinirim..

ilginiz için teşekkür ederiz Hocam,lakin bildiğiniz üzere bizim bölüm kapandı mı açılmak bilmez,bekliyoruz :smiley1:

Omarhoca
12th October 2007, 01:51
Az kaldı biz eskişehirde 5 kasımda maratona başlıyoruz inşallah bu yıl herkse hayırlı olur..