lbidil
5th October 2007, 10:40
ÜDS sınavı nasıl ki fen ve sağlıkta branşlasabiliyorsa sosyal bölümü de kendi içinde branşlassın. Ben Beden Eğitimi mezunuyum ve bu yonde soru bana sadece bir ya da iki kez geliyor. artık gerisini siz düşünün.Alkış
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : ÜDS Sosyal de branşlaşsın lbidil 5th October 2007, 10:40 ÜDS sınavı nasıl ki fen ve sağlıkta branşlasabiliyorsa sosyal bölümü de kendi içinde branşlassın. Ben Beden Eğitimi mezunuyum ve bu yonde soru bana sadece bir ya da iki kez geliyor. artık gerisini siz düşünün.Alkış Fatih Hoca 5th October 2007, 12:01 ÜDS sınavı nasıl ki fen ve sağlıkta branşlasabiliyorsa sosyal bölümü de kendi içinde branşlassın. Ben Beden Eğitimi mezunuyum ve bu yonde soru bana sadece bir ya da iki kez geliyor. artık gerisini siz düşünün.Alkış Beden Eğitimcilerin sağlık bilimlerinden girmesi daha sağlıklı olacaktır. Her iki alandan da girebileceğinizi biliyorsunuzdur. SaitHoca 5th October 2007, 13:21 Beden Eğitimcilerin sağlık bilimlerinden girmesi daha sağlıklı olacaktır. Her iki alandan da girebileceğinizi biliyorsunuzdur. evet doğru ve güzel bir akıl. thanks. ben de öneriyorum aynı şeyi MehmetMamger 5th October 2007, 13:44 Sağlık soruları arkadalar, diğer iki teste göre katiyen çokça kolay. Böylesi bir olanağı olanın kaçırmamasını tavsiye ederim. |