Tam Sürüm Bilgini Göster : Noun clauses (what, why, that)

Artcı
3rd October 2007, 23:44
I don't know----it took me to realize what had been in front of me all along.

A- what
B- how long
C- why
D- how many
E- that

A Nejat Alperen Secrets of kpds Hacettepe- Taş.

Aksun
3rd October 2007, 23:46
Sorun mu paylaşım mı?

Sir Ümit
3rd October 2007, 23:49

A- what
B- how long
C- why
D- how many
E- that

Allah aşkına KPDS nin sırları da ne yahu? Nasıl birşey bu ? Gizemli bir uzaylı yaratık gibi Bu sırlar Marstan mı gelme? Pardon Nejat Alperenini kitabıymış.Şimdi anladım.:icon_tdown:

Artcı
3rd October 2007, 23:54
Sorun mu paylaşım mı?

aslında sorun neden o şık değil anlamadım?

Artcı
3rd October 2007, 23:55
Ya eğer bu kitaptan soru sormam istenmiyosa sormayım.

Aksun
3rd October 2007, 23:55
Allah aşkına KPDS nin sırları da ne yahu? Nasıl birşey bu ? Gizemli bir uzaylı yaratık gibi Bu sırlar Marstan mı gelme? Pardon Nejat Alperenini kitabıymış.Şimdi anladım.:icon_tdown:

Bu kitabı ben de almıştım. Kapağında da Top Secret yazıyor... :) Bir sürü de yanlış soru var.

Aksun
3rd October 2007, 23:57

A- what
B- how long
C- why
D- how many
E- that

Bu sorunun cevabı B şıkkı olmalı. it took me kelime grubu iyi bir ipucu sayılabilir... :)

Not: Her türlü kafanıza takılan veya takılmayan soruyu buraya taşımanızda ben kendi adıma hiçbir sakınca görmüyorum. Ben mesela bugün başka bir kaynaktan tam 3 tane yanlış soru taşıdım ve sayesinde bir sürü şey öğrendim. Bugün açtığım konuları bir takip ederseniz dikkatinizi çekecektir. :)

teacher_tugba
3rd October 2007, 23:59
cevap how long olmalı sen hangi şıkta takıldın?

Artcı
4th October 2007, 00:04
tamam yanlışlıkla cevabı why diye görmüştüm ama yanlış bakmışım how long muş.tşk.

Be Inspire
4th November 2007, 22:22
Bu sorunun cevabı B şıkkı olmalı. it took me kelime grubu iyi bir ipucu sayılabilir... :)

Not: Her türlü kafanıza takılan veya takılmayan soruyu buraya taşımanızda ben kendi adıma hiçbir sakınca görmüyorum. Ben mesela bugün başka bir kaynaktan tam 3 tane yanlış soru taşıdım ve sayesinde bir sürü şey öğrendim. Bugün açtığım konuları bir takip ederseniz dikkatinizi çekecektir. :)
biraz acıklar mısınız ? neden iyi bir ipucu sayılabilir anlayamadım :smiley10:

Can Oner
4th November 2007, 22:33
aksun daha ne olduğunu anlmıyosun..bırak salça olma madem anlamadın.

Bu kadarı yeter artık ! Siz hiç bir dilFORUM üyesine laf söyleyemezsiniz . Daha fazla kendinizi küçük düşürmeden gidin lütfen .

Dj_YuSuF
4th November 2007, 22:40
yaw yeter ya çapınız yok bana laf yetiştirmeye saçmalıyosunuz böyle işte.

Hocam lütfen saygılı olur musunuz? Aksi takdirde mesajlarınızı kanıt gösterip yetkilerimi kullanacağım.

Can Oner
4th November 2007, 22:41
Hocam lütfen saygılı olur musunuz? Aksi takdirde mesajlarınızı kanıt gösterip yetkilerimi kullanacağım.

Geç kaldınız bence. Ayrıca o şahıs bir öğretmen değil .

HakanAlp2
4th November 2007, 22:42
ben dha önce söylemiştim saygılı olun diye ama..tanımıyo arkadaş öyle birini

ayucel
5th November 2007, 09:53

bende bu arkadaşıma katılıyorum. bende anlamadım ne demek istediğinizi? nasıl bir ipucu?

Tercan Değerli
5th November 2007, 13:00

bende bu arkadaşıma katılıyorum. bende anlamadım ne demek istediğinizi? nasıl bir ipucu?

to take someone to do bir şeyin olmasının bir kişi için belli bir zaman alması diye düşünün soru üzerinden hareket edersek ''Ne olduğunu anlamamım ( ne kadar ) sürdüğünü bilmiyorum

Bu yüzden bir ipucudur