Mus-Ti
3rd October 2007, 19:34
Arkadaşlar öss sözel denemesi yükledim...İnternetten buldum ve sizlerle paylaşmak istedim...Umarım faydalı olur...Herkese iyi çalışmalar.... :icon_tup:
http://www.gigasize.com/get.php?d=1c4fhroxx6b
ZigZag
5th October 2007, 21:37
İndiremedim yav..): site çok dandik.Rapidshare.com'a atabilirsen memnun olurum.Thanks,anyway;)
coral
5th October 2007, 22:12
thanks for sharing:smiley6:
Kazalanka
6th October 2007, 03:45
Arkadasim verdigin link calismiyor. Yinede tesekurler.
Mus-Ti
6th October 2007, 21:10
Ya evet site çok kaliteli değil ama rapidshare e de yüklemesini bilmiyorum...Buraya yükleyebildim ancak...elimde var daha sözel deneme ama nasıl yükleceğini bilmediğimden yükleyemiyorum... :smiley5:
Rhyme
8th October 2007, 00:12
Ya evet site çok kaliteli değil ama rapidshare e de yüklemesini bilmiyorum...Buraya yükleyebildim ancak...elimde var daha sözel deneme ama nasıl yükleceğini bilmediğimden yükleyemiyorum... :smiley5:
Deneme için çok sağol.Rapidshare gibi sitelere girdiğin zaman genellikle Gözat anlamına gelen Browse adlı bir yer vardır.ona tıkladığın zaman sana upload edeceğin dosyayı bulman için bi pencere açılır..dosyayı bulup ok dersin sonra muhtemelen UPLOAD yazan bi tuş göreceksin.ona tıklayıp bir süre beklersen yeni bi pencere gelecek..orada Download link yazan senin bize verceğin linktir.Muhtemelen bu yolu izlersen yüklemede problem çıkmaz.ben bunları çok önceden hatırladıklarıma göre yazdım.birkaç farklı şeyle karşılaşabilirsin.bunun içinde(sitemizde var mı bilmiyorum ama?)google a rapidshare upload falan yazarak resimli anlatımlara ulaşabilirsin..