poika-
1st October 2007, 16:57
Selam Arkadaşlar
Bazı arkadaşların bu bölümde(summary başlığı altında ) yaptıkları ' summary' ler var , bunun nasıl yapıldığını ,nelere dikkat edildiği.. gibi bilgileri verirseniniz sevinirim
bugün cevaplara bakamayacağım , ya da cevaba cevap yazamayacağım ,
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
:icon_tup::icon_wave:
IcySeden
2nd October 2007, 01:53
giriş-gelişme-sonuç şeklinde yazdım (yazmaya çalıştım) kendiminkini.daha writing konularına girmedik,2. hafta oldu ama,ödev olarak yap(z)acağım yazıları buraya da taşımak istiyorum.konular ilerledikçe burda da paylaşırım:)
özet ana hatlarıyla,okuduğun şeyin can alıcı kısımlarını alıp belli bi düzene göre (giriş/gelişme/sonuç) yazmakla yapılır.karakterler ve belliyse mekan,zaman belirtilir.
içine yorum katılınca özet olmaktan çıkar mı bilmiyorum ama araya yorumlar da serpiştirmiştim benim özette :)
poika-
4th October 2007, 14:05
giriş-gelişme-sonuç şeklinde yazdım (yazmaya çalıştım) kendiminkini.daha writing konularına girmedik,2. hafta oldu ama,ödev olarak yap(z)acağım yazıları buraya da taşımak istiyorum.konular ilerledikçe burda da paylaşırım:)
özet ana hatlarıyla,okuduğun şeyin can alıcı kısımlarını alıp belli bi düzene göre (giriş/gelişme/sonuç) yazmakla yapılır.karakterler ve belliyse mekan,zaman belirtilir.
içine yorum katılınca özet olmaktan çıkar mı bilmiyorum ama araya yorumlar da serpiştirmiştim benim özette :)
teşekkürler
gülçehre
22nd September 2008, 20:24
Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var.
Bu konuda geniş bir şekilde bilgilendirici bağlantılar tavsiye edebilir misiniz?