Tam Sürüm Bilgini Göster : herkese başarılar !

QingEyes
19th September 2007, 01:39
bir süre ortalıklardan kaybolmanın zamanı geldi.yeni eğitim ve öğretim dönemide başladı.
uzun bir süre nette yokum artık..bu süre içerisinde hocalarıma çalışmalarında , ögrenci arkadaşlarada eğitimlerinde başarılar dilerim ..herşey gönlünüzce olsun ... yardımcı olabileceğim konularda mail atanlara online olduğum zamanlarda cevap vermeye çalışırım.

:icon_wave::icon_wave:

Ruthless
19th September 2007, 01:41
Hadi bakalım bende Perşembe günü yolcuyum :D

Güle güle .. Seneye görüşmek dileğiyle :)

PS: burası duman kokuyor , sanki topic imha edilecek :D:D

Yahya Hoca
19th September 2007, 01:46
Gideceğiniz yerlerde arasıra foruma gelip selam vermek o kadar zor olmasa gerek.:)

SunRise
19th September 2007, 01:48
Sizlere de BAŞARILAR ARKADAŞLAR.Her şey gönlünüzce olsun.

_Oğuz_
19th September 2007, 01:51
kesinlikle sanal alemden uzak kalmada fayda war ozellıkle yds ve oss ogrencıleri icin:D

QingEyes
19th September 2007, 01:54
kesinlikle sanal alemden uzak kalmada fayda war ozellıkle yds ve oss ogrencıleri icin:D

o devir bizden geçeli çok oldu ama Allah yardımcınız olsun.umarım istediginiz olur.

Ruthless
19th September 2007, 01:55
o devir bizden geçeli çok oldu ama Allah yardımcınız olsun.umarım istediginiz olur.

bana diyor zaten:hmm3grin2orange:

Mervek
19th September 2007, 06:04
düzeni bildinten sonra çok da fazla uzak kalmaya gerek yok bence internetten.. başarılar :)

arnawut
19th September 2007, 09:45
dilforum hariç internete girmemekte haklısınız ama buradan öğrenebileceğiniz çok şey var yds hakkında bence haftada bir girip bakın neler oluyor diye sonra sınavda çıkınca aaa dilforumda buna benzer bir soru vardı dersiniz :)

fearless
19th September 2007, 10:27
Ben de cumartesi yolcuyum:icon_wave:Tabi ki de internet bulur bulmaz ilk giricem yer dilforum ama eskisi kadar sık olmayacak istesem de hepinizi özleycem herkese başarılar...:)

arnawut
19th September 2007, 10:52
Herkese Hayırlı Yolculuklar!!!
write us :D

Hubub
19th September 2007, 11:53
eğitim hayatın da sana da başarılar

Dj_YuSuF
19th September 2007, 11:54
Ben de cumartesi günü Konya'ya gitmek için yola çıkıyorum. Forumda daha az aktif olacağım ama forumdan kopmayacağım. Saygılarımla.

Carmenta
19th September 2007, 12:54
ben de bu akşam gidiyorum. ama sık sık göz atarım herhalde diye düşünüyorum :)
sizden ayrılmak mümkün mü??

archer
19th September 2007, 12:54
bn de birazdan okula gideceğim:D:D (yaşadığım şehirde üni.m):p

herkesin yolu açık olsun ;):icon_wave:

Kazalanka
28th September 2007, 17:30
Tum ogrenci arkadaslarima basarilar dilerim. Allah yardimcilari olsun. Dilforumu unutmayalim.:icon_wave::icon_wave::icon_wave::icon_wave::icon_wave: