Tam Sürüm Bilgini Göster : gRAMER cALISMA kAYNAGİ

cewcew
18th September 2007, 23:05
Bu kitap ingilizce grammeri a dan z ye en ince ayrıntılara kadar anlatıyor.içindeki egzersiz ve çoktan seçmeli testleri ve cevap anahtarıyla eşsiz bir kaynak.

------------------

Not alıntıdır;)

Exorcise
18th September 2007, 23:08
poff ben rapidshare dan hiçbir şey indiremiyom baska bir yerden yollama imkanı var mı

Ruthless
18th September 2007, 23:09
Alıntı diyor :(

Sanmıyorum rapidsiz old.nu

:(

Mecbur bekşeğeceğiz galiba:(

Tercan Değerli
18th September 2007, 23:10
poff ben rapidshare dan hiçbir şey indiremiyom baska bir yerden yollama imkanı var mı

forumda rapidshare'den nasıl dosya indirileceğine dair bir konu var oraya bak istersen

Exorcise
18th September 2007, 23:11
ya benim kuzen cok iyi anlar böyle seyelri ona sordum bende denedik sende olmuyor bu dedi en basidinden su ruh halimi değiştir i benim bilgisayarda yapamıyorum biraz sorunlu benim bilgisayar

Saadet Çadır
18th September 2007, 23:12

Linke tıklayınız sayfa açıldığında biraz aşağı kısımda karşınıza 2 sütunlu tablo çıkacak , en altta sağda FREE yi tıklayın sonra açılan sayfanın en aşağısına inin ve verilen şifreyi girerek dowload yapın , daha önce denediyseniz bilgisayarınızı açıp kapayın ve öyle yapın bu işlemleri ;) Ancak bir seferde indirebileceğiniz dosya sayısı sınırlı OK?

MehmetDEU
18th September 2007, 23:31
Merhaba. Forumda daha önce de duyurmuştuk ama birkez daha duyulması için yazma ihtiyacı hissediyorum, lütfen kişisel olarak üzerinize alınmayın. dilFORUM'da bilhassa yerel yayınların verilmesini tasvip etmiyoruz. Maalesef bazen ELS, YDS, NetYDS ve çeşitli hocalarımızın KPDS, ÜDS hazırlığı için çıkardıkları kitap ve dergiler forumda paylaşılmak isteniyor. Yineliyorum, biz bunu tasvip etmiyoruz. Şayet forumun herhangi bir yerinde bu bahsettiklerimin muadili paylaşıma sunulmuş yayın bulursanız da lütfen bizlere bildiriniz. Anlaşılması ve onanması için bunları yazdım ve şu an bu konuyu kilitlemek zorundayım. Selamlar.