silkyworld
16th September 2007, 10:34
istanbul üni. hazırlık atlama sınavı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
şimdiden teşekkürler:)
şimdiden teşekkürler:)
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : ist. üni. hazırlık sınavı silkyworld 16th September 2007, 10:34 istanbul üni. hazırlık atlama sınavı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler:) ist_eco 16th September 2007, 12:31 ben sınava 2005 te gırdım sınav cok kolay.eger super lise okuduysan sınavı cok rahat gecersın ama bir sorun var eger bolumun ingilizce bı bolumse sonra cok zorlanırsın.ben ingilizce iktisat okuyorum ve bölümün dili agır hocalrda dersi ingilizce anlatıyo.bu yuzden ilk sene cok zorlandım. eger kazandıgın bolumu soylersen sana bıraz daha bılgı verebılırım;);) silkyworld 16th September 2007, 17:11 bölümüm amerikan kültürü ve edebiyatı ist_eco 16th September 2007, 17:29 bidiğim kadarıyla hangi bolumu kazanırsan kazan aynı sorulara tabii tutuluyosun.o zaman sana sunu soylıyım.sınavı buyuk ıhtımal kazanırsın.ama eger ingilizcemi tazelemek ve üniversite ortamına alışmak istiyorum dersen kesınlıkle hazırlık okumalısın.hep boylece 1. sınıfa basladıgında bunun buyuk faydasını goruceksın.şimdiden kolay gelsin silkyworld 16th September 2007, 17:30 teşekkür ederim:) disim 18th August 2008, 21:37 bende iü hazırlık atlama sınavı hakkında bilgi istiyorum yardımlarınızı bekliyorum sylvia 18th August 2008, 22:50 bende ist ing müte yerleştim ama duydum ki ben hazırlık okumayacakmışım=( yani..muhafiyet sınavına bile girmicekmişim..pek anlayamadım neden altruist 18th August 2008, 22:55 ben de istanbul ake de yim ve hazırlığı atlamayı düşünüyorum orda olan ve üst sınıfta bulunan arkadaşlarım geçmenin daha ii olabileceğini söyledi vakit kaybı olarak söylüolar tabiki sadece onların laflarına bakarak vermiyorum kararımı ben lisenin basından beri düşünüyorum hazırlığı geçmeyi =) ydsisnothing 18th August 2008, 23:21 ben de aynen öyle düşünüyorum geçip hayata 1 yıl erken atılcam :D ydsisnothing 18th August 2008, 23:22 bu arada ben de ist. ake kazandım ezgican 19th August 2008, 00:08 ben istanbul ünv. ing dili ve edb. kazandım inşallah kolay olur şu hazırlık atlama sınavı :) ambitious__girl 19th August 2008, 00:19 bende istanbul üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatını kazandım.duyduğuma göre sınavda essay yazdırıyolarmış.ne tür konularda yazdırıldığı hakkında bilgisi olan var mı? nesquiklysut 19th August 2008, 00:52 peki ist üni arap dlinde hazrlk zorunlumu ya? bilen warsa cwplrsa sewnirim *esma* 21st August 2008, 00:04 arkadaşlar hazırlık atlama sınavı tarihi belli oldu mu acil cevap bekliyorum *esma* 21st August 2008, 00:06 peki ist üni arap dlinde hazrlk zorunlumu ya? bilen warsa cwplrsa sewnirim hazırlığı atlamak istiyorsan sınava girmen lazım arapça sınavına altruist 21st August 2008, 00:10 Bütün sınavların tarihleri belli www.istanbul.edu.tr ye girip ufak bi araştırma yaparsan istediğin bilgiye ulaşabilirsin ayrıca ingiliz dili ve edebiyatı ve amerikan kültür ve edebiyatı 18 eylülde saat 10:00da yabancı diller bölümünde.:smiley3: altruist 21st August 2008, 00:15 http://iubasin.istanbul.edu.tr/yeni_kayit/PDF/yabanci_dil_muafiyet.pdf İşte yukarıdaki adresten muafiyet sınav tarihi öğrenebilirsin.Başarılar.:smiley2: ambitious__girl 21st August 2008, 00:22 sınavın içeriği hakkında bilgisi olan yok sanırım:smiley10: aykun 21st August 2008, 11:32 merhaba bnde istanbul ake'yi kazandım yha hazırlık atlama sınavında neler soruyolar? baris_ekel 21st August 2008, 11:56 ======General english exam is very simple but advance level of this exam is advance,the source of difficult in this exam takes palce a lot of detail in the exam..===== altruist 21st August 2008, 14:24 Bir çok kişiden bu sınav hakkında duyduğum kolay olduğu ve geçilebilecek olduğu.Fakat ben essay yazdırma diye hiç bir şey duymadım sadece yazılı sınavı duydum :smiley5: filolog86 21st August 2008, 17:02 ben de 2005te girmiştim sınava...çok stresli bir sınav olmuştu ve oldukça zordu..gramer bölümü bana karışık gelmişti..writing ten geçmiştim sanırım:smiley1:sizler de özellikle writing yazımında uyulması gereken konulara püf noktalara bir göz atın..yararlı olacaktır..umarım geçersiniz ..evet bir sene erken atılıyorsunuz hayata..başarılar.. aykun 21st August 2008, 17:14 ya peki writing kısmında ne tur konular veriyolar yazmamız için filolog86 21st August 2008, 17:23 bizim girdiğimiz sene sanırım iki veya üç konu verilmişti seçmemiz için..benm yazdığım güzellik mi beceri mi gibi bir konuydu..iyi örneklerle savunduğun konuyu açıklamanı bekliyorlar senden.. altruist 21st August 2008, 17:49 Bildiğim kadarıyla bağlaçlara edatlara bakıyorlarmıs ne kadar sık ve doğru şekilde kullanıyoruz diye. Filolo86 sen hangi bölümdesin? Sence hazırlığı geçmeli miyiz? Artılarını sayar mısın bize atlamış biri olarak? Şimdiden teşekkürler:smiley3: doktoradayi 21st August 2008, 18:12 selam peki<örnek varmi sizde altruist 21st August 2008, 19:27 Ne bir kimsede ne de üniversitenin sitesinde hiç bir örnek bulunmuyo ne kadar ilginç :smiley5: filolog86 21st August 2008, 22:14 Bildiğim kadarıyla bağlaçlara edatlara bakıyorlarmıs ne kadar sık ve doğru şekilde kullanıyoruz diye. Filolo86 sen hangi bölümdesin? Sence hazırlığı geçmeli miyiz? Artılarını sayar mısın bize atlamış biri olarak? Şimdiden teşekkürler:smiley3: ingiliz dili ve edebiyatı 4.sınıf öğrencisiyim. evet giriş gelişme sonuç kısmını doğru kullanabilip kullanamadığınız ,bağlaçlar vs.önemli..bence eğer gerçekten kendinizi dolu hissediyorsanız bir senenin kayıp olacağını düşünüyorsanız geçmeye çalışın..ama hazırlık okuyan arkadaşlarım da hiç pişman değillerdi..çünkü onlar pekçok konuyu önceden bilirken biz bönbön bakınmaktaydık..ama hazırlığı okuyunca da geçmek çok zor..70 ile geçiliyor..kalırsanız toefl a girmek zorunda kalıyorsunuz..ben en çok başıma öyle birşey gelip hiç fakülteye giremeyecek olma korkusuyla dişimi sıkıp atladım hazırlığı.yabancı diller yüksek okulunda veriliyor hazırlık dersleri..fakülteye yakın basık ilkokul binasıdan farksız bir yerdir kendileri..binayı görünce hırs yapıp kesin geçmeliyim hazırlığı demiştim..yani hazırlık okuyanlar edebiyat fakültesine 1 sene sonra girebiliyor...örnek hazırlık sınavının okul civarındaki kırtasiyelerde olma ihtimali vardır..azim fotokopi vs.yi araştırsanız iyi olur..çok uzun oldu galiba..neyse hepinize başarılar.. hacekrmanpc 22nd August 2008, 12:09 saoooool arkadaş hakanertas 26th August 2008, 23:01 bana da yüksek lisans için yeterlilik sınavı lazım ama hiçbir yerde bulamıyorum. merve23 27th August 2008, 03:06 selamlar..ist.te ide okuyorum..gecen sene atladım hazırlıgı.yds den cook daha kolay 40 gramer sorusu vardı sınavda..ayrıca jane eyre'dan bir kaç paragraf verdiler..5 reading sorusu vardı..sonra da parcayla ilgili bir writing..kadının toplumdaki yeri konusunu parcadan yola cıkarak acmamızı istediler..gayet kolay bir sınavdı basarılar dilerim, gecmeye bakın:) hayaller 28th August 2008, 23:47 istanbul üniversitesinin sitesnde niye hazırlk atlama sınavı yok ya:smiley9: hayaller 29th August 2008, 10:26 bende ist ünv hazırlık sınavı içn bilgi istyrm hiç bi bilgim yok filolog86 1st September 2008, 21:45 korkmayın telaş etmeyin herşey olacağına varır..hazırlığı atlasanız da atlamasanız da kaybedeceğiniz birşey yok...başarılar! londener 2nd September 2008, 16:44 help ..... arkadaslar istanbul ingiliz dili kazandim hazirligi gecmek istiyorum sinav hakkinda nilgi istiyorum lutfen yardim edin coral 2nd September 2008, 17:20 İstanbul ünv. ingilizce öğretmenliğini kazandım. Bu bölüm için hazırlık yok değil mi? cggs1234 2nd September 2008, 18:13 yok ben de aynı yeri kazanmışız |