Tam Sürüm Bilgini Göster : Gazideki 2.öğretim????

deathmetal
15th September 2007, 03:16
Gazi Ü.de ing öğretmenliği 2. öğretimle 1.öğretim arasındaki 20 puan bana baya fazla geldi acaba 2.öğretimin parası çok mu yüksek çok merak ettim bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler....

teacher_tugba
15th September 2007, 11:17
bence o parasından degil şöyle anlatıyım ydsden 70 net yapan ama ögretmen lisesi oldugu için baya bi puan alan arkadaşlar 1. ögretime yerleşmişlerdir ve de süper lise mezunu olan arkadaşlar da aldıkları puanlarla 2. ögretime yerleşmişlerdir kannımca bu yüzden benim zamanımda yani 2 yıl önce 1. ögretim 373,2. ögretim 362 puandı.........

fearless
15th September 2007, 11:46
Gazi Ü.de ing öğretmenliği 2. öğretimle 1.öğretim arasındaki 20 puan bana baya fazla geldi acaba 2.öğretimin parası çok mu yüksek çok merak ettim bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkürler....

Bildiğim kadarıyla 2. öğretimin fiyatı bütün ünv aynı(emin değilim) ve sekiz yüz küsürlü bir fiyat ve 1. dönem yarısını diğer dönemde yarısını ödüyorsunuz ama daha bilgili olan birisi bu konu da size yardımcı olur umarım...:icon_tup:

sahraesma
15th September 2007, 12:22

Gazide 2.öğretim ingilizce öğretmenliği için dönem başı 400 ytl(az bi küsüratı var net ne kadar bilmiyorum)hemen hemen yıllık toplam 810 yada 820 ytl yi buluyor yani...

deathmetal
15th September 2007, 15:11
valla o zaman süper seneye Gazi 2.öğretimdeyim büyük ihtimalle :) hepinize çok teşekkürler

mysty
15th September 2007, 23:49
Gazi 2. Öğretim 1. Öğretimdekiler kızmasın ama çoğunlunu 'hakkıyla' gelen öğrenciler oluşturduğu için eğitim konusunda 1. Öğretimden daha elit bir durumda. Para konusuna gelirsek, elbette 2. Öğretim olduğu için fiyat farkı var. İlk ve İkinci Dönemler 400'er küsür ödeniyor; ama Gazi'nin eğitimi için bence değer...

deathmetal
17th September 2007, 23:03
Gazi 2. Öğretim 1. Öğretimdekiler kızmasın ama çoğunlunu 'hakkıyla' gelen öğrenciler oluşturduğu için eğitim konusunda 1. Öğretimden daha elit bir durumda. Para konusuna gelirsek, elbette 2. Öğretim olduğu için fiyat farkı var. İlk ve İkinci Dönemler 400'er küsür ödeniyor; ama Gazi'nin eğitimi için bence değer...

bencedee:icon_tup:

ottoman88
18th September 2007, 18:58

as a student u described I totally back up u :icon_tup: