Tam Sürüm Bilgini Göster : Hazırlık atlama sınavına girdim

arnawut
13th September 2007, 19:22
Hazırlık atlama sınavına bugün girdim arkadaşlar ve çok kötüyüm ömrümde ilk defa bildiğim halde cevapları yazmadım listening de :) intermediate düzeyinceki sorular beni zorlamadı açıkçası gerçi bu ramazan gününde oruçlu oruçlu saat 9 dan 5 e kadar sınav olmak zor ama yine de güzeldi...
eğer sınav hakkında bilgi almak isteyenler varsa sorabilir arkadaşlar yardımlara açığım. bu arada ARcher posta kutumu boşalttım pardon ;)

arnawut
14th September 2007, 23:36
evet bugün de speaking sınavına girdim ya çok basitmiş şu konuşmak :D ama geçemem inşallah...

Hubub
14th September 2007, 23:44
yaf ilk defa hayatımda inşallah geçmem diyen birini duydum:)şu mübarek ramazan gününde inşallah geçersin:):):):)

arnawut
14th September 2007, 23:51
beddue mı bu :D:D aynısını hoca da da dedi vallahi:)

Hubub
14th September 2007, 23:53
beddue mı bu :D:D aynısını hoca da da dedi vallahi:)

bilmem artık:D:D

SibelAKBULUT
15th September 2007, 00:01
Ben de diyordum geçen yıl Allah'ım geçemeyim şu sınavları diye:) ama kısmette geçmek varmış:rolleyes:

geminii
15th September 2007, 17:38
Ben buna katılmıyorumm...Geçmek istemeyen insan ya hiç sınava girmez,yada özellikle bütün soruların dogru cvbını bilmesine ragmen yanlış cevabı işaretler...

Ben geçmeyi çok istiyordum ve elimden geleni yaptm,geçtim.Lütfen sınava giren ve hz atlamak isteyen arkadaşların moralini bozmayın.

MattLuke
15th September 2007, 18:06
ben sadece listeningten korkuyorum,umarım hepimiz için en iyisi oLur..

bu arada geminiye katılıyorum..

ruyaa
15th September 2007, 18:53
geçemediiiiim:ices_tot::ices_tot:

Hubub
15th September 2007, 18:56
geçemediiiiim:ices_tot::ices_tot:

arkadaşım üzülme ya senin için hayırlısı belki de budur.:icon_tup:hazırlığın tadını çıkarmaya bak.

ruyaa
15th September 2007, 19:13
öyle tabi yapcak bişe yok:stretch:

arnawut
16th September 2007, 21:08
Ben buna katılmıyorumm...Geçmek istemeyen insan ya hiç sınava girmez,yada özellikle bütün soruların dogru cvbını bilmesine ragmen yanlış cevabı işaretler...

Ben geçmeyi çok istiyordum ve elimden geleni yaptm,geçtim.Lütfen sınava giren ve hz atlamak isteyen arkadaşların moralini bozmayın.

belki sadece bende oluyordur bu bir sınava girdiğimde asla yenilmeyi göze alarak başlamam kaybetmeyi sevmiyorum bu sefer gönlümden kaybetmek istiyorum ama aklım iziin vermiyor bilmem anlatabildin mi?
kimsenin moralini bozmak gibi bir niyetim yok. yani insan bile bile de yapamaz işte olmuyor yanlış cevap sınavda listening zordu tek dinleme hakkınız vardı ve çoğunu boş bıraktım...

ben hazırlık sınavından çok korkuyordum açıkçası bölüm dili ingilizce diye ama sınavı görünce anladım ki korkulacak bişey yokmuş :)

Carmenta
17th September 2007, 13:28
ben de hacettepe nin hz. atlama sınavına girdim. (: ilk sınav çok kolaydı onu geçtm. ama 2. si daha belli değil. writing ve 70 e yakın soru vardı. 3 ve ya 4 seçenekliydi 19 eylülde belli olacak. eğer bilgi asteyen varsa msj atabilir :)

arnawut
17th September 2007, 16:59
hayırlısı olsun senin için carmenta ne diyelim artık :) inş. geçersin...

Yahya Hoca
17th September 2007, 17:10
Ya geçmek istemiyorsanız niye boşu boşuna sınava girip kendinizi harap ediyorsunuz.:confused:

arnawut
17th September 2007, 17:18
Ya geçmek istemiyorsanız niye boşu boşuna sınava girip kendinizi harap ediyorsunuz.:confused:

hemen cevap vereyim hocam bu sınav bir kere girilecek bir sınav değil hazırlık bitince yeniden gireceksiniz.E o zaman da yabancı olmama için sorulara bir deneme niteliğinde...

dirty_hary
17th September 2007, 18:26
ben de girdim sınava(kocaeli unv. ingiliz dili ve edb.)veeeeeee sonuç:

GEÇTİMM!!! :)

_Oğuz_
17th September 2007, 18:31
sonuçlar açıklansa keşke de sevınebılsek

IcySeden
17th September 2007, 20:01
ben de girdim sınava(kocaeli unv. ingiliz dili ve edb.)veeeeeee sonuç:

GEÇTİMM!!! :)

ben de geçmişim:stretch: müstakbel sınıf arkadaşım;)

mervebakkal
17th September 2007, 20:35
ben de hacettepe nin hz. atlama sınavına girdim. (: ilk sınav çok kolaydı onu geçtm. ama 2. si daha belli değil. writing ve 70 e yakın soru vardı. 3 ve ya 4 seçenekliydi 19 eylülde belli olacak. eğer bilgi asteyen varsa msj atabilir :)

valla handecim
sınava girmeden önce hacettepenin sınavı çok zor fln derlerdi.dediğin gibi ilk bölüm çok kolay,dilci olan birisi gözü kapalı yapar.ikinci bölüm ilkine göre zor.ama dilciler için geçilmeyecek bir sınav değil.bir tek writing beni zorladı.inşallah geçeriz hazırlığı.;)

hocam çok haklısınız.bana da bi kaç arkadaşaım sınava girdikten sonra geçemem inş .fln dedi.madem kalmak istiyorlar ya sınava girmesinler ya da yapmasınlar.garip...:rotz:

_Oğuz_
17th September 2007, 20:41
hazırlığı gecemedım dıe aglayan arkadaşım war bole demeyın

Hubub
17th September 2007, 20:56
hazırlığı geçen arkadaşları bir kere daha kutlar geçemeyen arkadaşlara da hayırlısı olsun diyorum.hazırlığın keyfini çıkarın

archer
17th September 2007, 21:03
bn de geçtim (sevincimi belli edemiyorum:o)

hayırlısı olsun...

arnawut
18th September 2007, 12:50
hayırlı olsun hale...

majkjack_1989
30th July 2008, 19:40
thanxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

prsln
27th August 2008, 22:08
sınavdan genel olraka bahsedebilrmisn? bn çok tırsıyorm. 15 eylülde giricem bnde. writing listening speaking falan nasıl yapıyolar. nelere dikkat ediyorlar?

prsln
27th August 2008, 22:09
sınava giren arkadaş yardmcı olurmusn???

der schule
3rd September 2008, 18:29
hazırlık sınavının dinleme anlatma bölümüyle ilgili bilgi alabilir miyim?örnek sorular da olabilir.Lütfen.ona göre hazırlarım kendimi ben de.:smiley6:

denkap
3rd September 2008, 18:46
yeditepe'de master için de aynı hazırlık sınavına mı giriliyor bilginiz war mı?

keyofworld
5th September 2008, 00:42
hazırlık okumak o kadar da kötü birşey değil tabii eğer ailenin maddi durumu iyiyse..

tavir
10th September 2008, 12:53
arkadaşlar ben uludağ unv. ingilizce işletme bolumunu kazandım..hazırlıgı gecmek ıstıyorum..anadolu lısesı mezunu oldugum ıcın 1 yıl hazırlık okudum..yanı bıraz ıngılızcem varr.benım hazırlıgı geçebılıtem sızce ne kadar yardımcı olursanız sevınırım...şu anda yusuf yusuf bı durumdayım anlayın arkadaşlar:smiley10: şımdıden tesekkurler