Tam Sürüm Bilgini Göster : yarın gireceğim...

arnawut
12th September 2007, 18:41
evet sıkıntım yarın bitiyor çünkü üniversitemin hazırlık atlama sınavına gireceğim iki gün sürecek ve az da olsa heyecanlıyım. çünkü ilk günüm olacak :) keşke bir dilforumcuyla aynı üniversitede olsaydık ama olsun ne yapalım :)
aslında formalite icabı gireceğim sınava çünkü hazırlık okumak istiyorum bu sene. yine de olsun ya ben hayatta hiçbir sınava kaybetmek için girmedim elimden geleni yapacağım... writing ve speaking yapmayacağım bilerek :) kalacağımı kesinleştirmek için ama diğerlerini yapacağım.
size bireyi olduğum dilforum ailesine düşüncelerimi anlatmak istedim okuduğunuz için teşekkürler.
PRAY GOD FOR ME TOMORROW

_Oğuz_
12th September 2007, 18:44
Allah yardımcın olsun ne dıyelım:D

Muttalipisidan
12th September 2007, 18:48
Allah yardımcın olsun kardeş

fearless
12th September 2007, 18:49
evet sıkıntım yarın bitiyor çünkü üniversitemin hazırlık atlama sınavına gireceğim iki gün sürecek ve az da olsa heyecanlıyım. çünkü ilk günüm olacak :) keşke bir dilforumcuyla aynı üniversitede olsaydık ama olsun ne yapalım :)
aslında formalite icabı gireceğim sınava çünkü hazırlık okumak istiyorum bu sene. yine de olsun ya ben hayatta hiçbir sınava kaybetmek için girmedim elimden geleni yapacağım... writing ve speaking yapmayacağım bilerek :) kalacağımı kesinleştirmek için ama diğerlerini yapacağım.
size bireyi olduğum dilforum ailesine düşüncelerimi anlatmak istedim okuduğunuz için teşekkürler.
PRAY GOD FOR ME TOMORROW

Allah yardımcın olsun umarım başarırsın.........:icon_tup:

arnawut
12th September 2007, 18:55
Allah yardımcın olsun ne dıyelım:D

Allah yardımcın olsun kardeş

Allah yardımcın olsun umarım başarırsın.........:icon_tup:

sağolun!!!

DivingDeep
12th September 2007, 19:00
Allah yardımcın olsun ve bizim de olsun.:))
Bütün dilekler gerçek olsun........

Hubub
12th September 2007, 19:05
kolay gelsin diyeceğim sadece .başarılar dilesem bakarsın kabul olur falan sonra hazırlık sınavı atlarsın neme lazım :):)

Hubub
12th September 2007, 19:05
e hiç girmeseniz olmuyor mu otomatik olarak hazırlığa kalmazmısınız?

KemalKasap
12th September 2007, 19:06
Hakkında ne hayırlı ise o olsun. Başarılar...

AnGel
12th September 2007, 19:10
Başarılar dilerim diycem ama başarı istemiyosun :p Ne istiyorsan gönlüne göre olsun diyeyim o zaman..

Impatient112
12th September 2007, 19:14
Good luck. I will cross my fingers for you.

archer
12th September 2007, 19:16
kolay gelsin ;) ya da sorularla eğlen mi diyim :) bn de bugün girdim, yarın speaking var :rolleyes:

PS:Thread'ini kendimden bişi yazdım ama:o

arnawut
12th September 2007, 19:17
e hiç girmeseniz olmuyor mu otomatik olarak hazırlığa kalmazmısınız?

girmezsem kesin kalırım ama seneye de gireceğim bu sınava ve soruları görmek istiyorum nasıl oluyor diye...

düşünsenize bi hocayla aramda şöyle bir konuşma muhtemel

- how old are u?
Me - no comment..
- what will u do when you graduate here?
me - no comment. I will answer it next year :D :D
:icon_tup:

arnawut
12th September 2007, 19:18
kolay gelsin ;) ya da sorularla eğlen mi diyim :) bn de bugün girdim, yarın speaking var :rolleyes:

PS:Thread'ini kendimden bişi yazdım ama:o

madem girdin anlat bakalım neler sordular? heyecanım dinsin :D

arnawut
12th September 2007, 19:24
Allah yardımcın olsun ve bizim de olsun.:))
Bütün dilekler gerçek olsun........

amin! inş seneye seni de göreceğiz üniversitede...

kolay gelsin diyeceğim sadece .başarılar dilesem bakarsın kabul olur falan sonra hazırlık sınavı atlarsın neme lazım :):)
:)
Hakkında ne hayırlı ise o olsun. Başarılar...
sağolun hocam
Başarılar dilerim diycem ama başarı istemiyosun :p Ne istiyorsan gönlüne göre olsun diyeyim o zaman..
haklısın
Good luck. I will cross my fingers for you.

thanks a lot teacher!!

Herkese gönülden teşekkürler!!!

archer
12th September 2007, 19:25
madem girdin anlat bakalım neler sordular? heyecanım dinsin :D

:D ya 10 sayfa bişi verdiler sabahki sınavda 3 sayfası ayrı ayrı passage dan oluşuyordu(ama kolaydı):rolleyes: close teste benzer 3 bölüm vardı yarımşar sayfalık :stretch: birinin kelimeleri kendin uyduruyosun :S diğerlerini correct formda yapıcaksın. rewrite fln bu tarzda bi'şeydi:p 2 saat sürdü, ögle sonrası da yazılı anlatım sınav vardı. paragraf yazcekmişiz bn komp. formatında yazdım :confused:(umarım bi sorun olmaz:smilies6::D)

yarın da konuşcez bakalım:rolleyes:

bu arada bnm arkadaşım da seninle aynı üni.de olcak,o da haz. okumayı düşünüyor:D dil edb. sonuçta :kod::rolleyes:

Hubub
12th September 2007, 19:27
girmezsem kesin kalırım ama seneye de gireceğim bu sınava ve soruları görmek istiyorum nasıl oluyor diye...

düşünsenize bi hocayla aramda şöyle bir konuşma muhtemel

- how old are u?
Me - no comment..
- what will u do when you graduate here?
me - no comment. I will answer it next year :D :D
:icon_tup:

anlayamadım siz bu sene kazandınız değil mi? hazırlık sınavına girceksiniz e seneye ne sınavı ki yeniden hazırlık sınavı ne oluyor :o

arnawut
12th September 2007, 19:32
sınav seneye de var sadece okumakla bitmiyor yani belkide yanlış anlattım aslında bu ing yeterlilik sınavı hazırlık okusanda sene sonunda girip geçmen gerekiyor geçemezsen tekrar okuyorsun:)

arnawut
12th September 2007, 19:32
archer arkadaşın kim? isim alırsam yarın iyi olur:)

Hubub
12th September 2007, 19:56
sınav seneye de var sadece okumakla bitmiyor yani belkide yanlış anlattım aslında bu ing yeterlilik sınavı hazırlık okusanda sene sonunda girip geçmen gerekiyor geçemezsen tekrar okuyorsun:)

bu ne ya :eek: hem oku hem sınava gir tekrardan .o zaman vize final diye bir şey yok herhalde biraz saçam oldu ama:o

archer
12th September 2007, 20:05
archer arkadaşın kim? isim alırsam yarın iyi olur:)

posta kutunu boşaltır mısın :stretch:

SunRise
12th September 2007, 21:07
Ben girdim sınavıma ve çok şükür bitti.Şimdi sonuçlarını bekliyoruz.
Sana da BAŞARILAR.:icon_tup:
Senin için hayırlısı neyse o olsun.

IcySeden
12th September 2007, 22:30
Ben de girdim. Nasıldı diye sorma :icon_tape: (:cry:) Bi kişi çıkıp da benimki iyi geçti demedi.Bayağı zordu.Şimdi gene stres içindeyim geçer miyim acaba diye:confused:
Yapısını da anlatayım genel fikrin olsun. Biz reading diye görünce kağıtta,sandık ki Yds tarzı..Yok değil,hazırlıktaki sınavlar gibi.2 paragraf var.O paragraflardan soru var,yorum sorusu var,kelime soruları var.Ömrü billah görmediğimiz kelimeler tabi,paragraftaki anlamdan yola çıkarak attık bir şeyler.İlk bölüm testti,grammer kolaydı,kelime zorladı biraz.
Bir de kelime tamamlama vardı.Bi paragrafta boş bırakılan yerlere uygun 1 kelimeyi getirmeye çalıştık.Hata düzeltme vardı,o kolaydı.Writing için argumentative tarzda sordular.En aşağı 5 paragraf 200 kelime olmak üzere verdikleri iki konudan biri için essay yazdık.Hepsi 3 saatte oldu bitti..Hadi bakalım geçerim inşallah,sana da başarılar arnawut :icon_tup: Kendini denemek açısından iyi bi sınav :D

ÖzgeBulut
12th September 2007, 22:41
başarılar diliyorum

ben de okulun ilk üç günü gireceğim sınava 17 18 19

:eek: 3 güünn :eek:

Allah bizim de yardımcımız olsun senin de :)

LEE 20
13th September 2007, 19:56
Hayırlısı olsun, yeni sezonda başarılar dilerim :icon_tup:

Benim sınavlar 2o ve 21 Eylül'de, kompozisyon, 1oo soruluk test, TR to İNG çeviri,

BBTÜRKAY
13th September 2007, 20:11
PRAY GOD FOR ME TOMORROW

Allah Yardımcın Olsun.
geçmezsen de üzülme bence hazırlığın keyfini çıkar;)

Hubub
13th September 2007, 21:18
bütün arkadaşlara kolay gelsin

ruyaa
13th September 2007, 22:03
bitti sonunda. dün bi de bügün girdik.bugünküsü mülakattı tek kelime edemedim:ices_tot: yes ve no dedim sadece :D:Dallahtan hocalar çok anlayışlıydı çok yardımcı oldular sürekli sorular sordular falan.hazırlık okuyacam bu sene heralde %90 .bu konuşma işini ilerletmem lazım benim yaaa:(

arnawut
24th September 2007, 11:45
ohh be kalmışım :D :D :D böyle güzel okulda 4 sene durmak istemezdim açıkçası 5 sene iyi olacak :D