Tam Sürüm Bilgini Göster : katkı payı ile ilgili!!!

Femme Fatale
31st August 2007, 12:11
merhaba arkadaşlar ben hü ide'yi kazndım ve kayıtlarımız 4 eylülde fakat kayıt için istenen evraklarda katkı payı banka dekontu isteniyor fakat ne kadar yatırılacağını bilmiyoruz ki???

kaç gün kaldı ki zaten kayıtlara pazartesi tek sansımız yatırmak için-kayıt gününde de yatırılabilecek fakat o kadar beklemenin,panik olmanın ne anlamı var?- ve resmi gazete acıklanacak demişti hü ama hala acıklanmadı

bu konuyla da ilgili çeşitli spekülasyonlar var napacagımı sasırdım :(

mysterious
31st August 2007, 13:02
merhaba arkadaşlar ben hü ide'yi kazndım ve kayıtlarımız 4 eylülde fakat kayıt için istenen evraklarda katkı payı banka dekontu isteniyor fakat ne kadar yatırılacağını bilmiyoruz ki???

kaç gün kaldı ki zaten kayıtlara pazartesi tek sansımız yatırmak için-kayıt gününde de yatırılabilecek fakat o kadar beklemenin,panik olmanın ne anlamı var?- ve resmi gazete acıklanacak demişti hü ama hala acıklanmadı

bu konuyla da ilgili çeşitli spekülasyonlar var napacagımı sasırdım :(

bence bu gidişle açıklanmaz..heralde kayıt günü ordaki bankalarda yatırcz

[Ú][Ķ]™
31st August 2007, 13:16
Evet kayit gunu veznelerde yatirabiliyosunuz ama siz yine bi telefon edin...

Femme Fatale
31st August 2007, 14:36
ben telefon ettim,"bilmiyoruz" cevabı aldım....:eek:

üniversite de bilmiyorsa artık fazla söze ne hacet...

yapıkrediye de bilgi gelmemiş.

hayırlısı ile bir kaydolsak ya :icon_tape:

hazalince
31st August 2007, 15:00
bu konuyu kimse bilmiyor kayıt günü herkese sürpriz olcak:ices_tot: bende sabahtan beri hacettepe senin kyk benim arıyorum ama malesef tatmin edici bir yanıt alamıyorum:cry:

mysterious
31st August 2007, 15:03
arkadaşlar bende bişe duydum,yapıkrediye gidiyomuşsun,öğrenci numaranı söyleyip ona göre para yatırıyomuşşun.bi arkadaş 102 milyon yatırmış,hacettepe ide için..artık bilemiyorumm ne doğru ne yanlışş:sh1a:

Muttalipisidan
31st August 2007, 16:57
ünv bilgileri bankaya aktarıyor ve öğrenci numaranız girildiğinde ne kadar yatıracağınız çıkıyor