silwester
4th August 2006, 22:52
benim merak ettiğim bişey var şu google reklamlarından dilforum yılda kaç ytl gelir sağlıyo . ??
|
Tam Sürüm Bilgini Göster : dilforum 2006 reklam geliri ?? silwester 4th August 2006, 22:52 benim merak ettiğim bişey var şu google reklamlarından dilforum yılda kaç ytl gelir sağlıyo . ?? Fatih Hoca 4th August 2006, 22:54 benim merak ettiğim bişey var şu google reklamlarından dilforum yılda kaç ytl gelir sağlıyo . ?? :D :D :stretch: :stretch: Spartakus 4th August 2006, 22:56 benim merak ettiğim bişey var şu google reklamlarından dilforum yılda kaç ytl gelir sağlıyo . ?? Yıl sonu itibariyle 1trilyon dolar civarında gelirimiz var bunu da sabah akşam, çoluğu çocuğu bırakıp insanlara beleş hizmet etmeye borçluyuz. silwester 4th August 2006, 22:56 Yıl sonu itibariyle 1trilyon dolar civarında gelirimiz var bunuda sabah akşam, çoluğu çocuğu bırakıp insanlara beleş hizmet etmeye borçluyuz. :D dalga geçmeden Spartakus 4th August 2006, 22:58 :D dalga geçmeden Bak seni burdan bir postalarım bir daha buraya giremezsin. Sana tanınan şansın farkın da ol. Doksan Dokuz nickli silwester MehmetMamger 4th August 2006, 23:05 Bak seni burdan bir postalarım bir daha buraya giremezsin. Sana tanınan şansın farkın da ol. Doksan Dokuz nickli silwester Doksondokuz değil hocam yahu, seksen dört.:stretch: İçin rahat olsun diye, cebimize giren bir para yok. silwester 4th August 2006, 23:07 Doksondokuz değil hocam yahu, seksen dört.:stretch: İçin rahat olsun diye, cebimize giren bir para yok. [/cry] [/cry] . sırf forumdan atılmamak için sorumu geri alıyorum :D pL@NEt 5th August 2006, 17:14 Yıl sonu itibariyle 1trilyon dolar civarında gelirimiz var bunu da sabah akşam, çoluğu çocuğu bırakıp insanlara beleş hizmet etmeye borçluyuz. :D :D :D hani nerde gözyaşı smileyi :D |