Tam Sürüm Bilgini Göster : Mersin ve Çağ Üniversiteleri - Hazırlık sınıfı

Celal
28th August 2007, 15:18
Bahsi geçen üniversitelerin hazırlık atlama sınav soruları, örnekleri olan var mı? En azından içeriği hakkında bilgisi olan var mı? Thanks in advance.

Yurtik
28th August 2007, 15:24
ya hocam bizim resim öğretmenimize çok benziyorsunuz.sadece sölemek istedim gerçekten insanlar çift yaratılırmış

Celal
28th August 2007, 15:37
O kesin ben değilimdir, resimde pek iyi olduğumu söyleyemem.

kral100
12th December 2007, 21:11
mersin üni. hazırlık atlama sınavında 100 tane çoktan seçmeli soru var.Doğru yanlışı götürmüyor 70 alan hazırlıktan muaf sayılıyor.Elementary-Upper intermediate aralığında sorular.Ben yüksek lisans için bu sınava girdim geçemedim bir sene hak tanıdılar gene geçemessem kaydımı silecekler.Bende bu sınavda çıkan soruları arıyorum elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.

geylan01
12th December 2007, 21:54
degerli dostlar ben cag univ. hazırlık sınavını hemen hemen 10 sene once atladım.basit bi sınav.grammar soruları var reading var.bi konu veriyolar writing yaptırıyorlar.listening tede bi parca dinletip soruları cvplıyorsunuz.

su an ingilizce ogretmeniyim orda sadece 1 sene okudum.yatay geciş yaptım.
daha fazla bilgi için tekrar grsblrz

kral100
1st July 2008, 16:59
mersin üni. ingillizce yeterlilik sınavını geçtim. ingilizcem hiç yoktu 6 ay kendi kendime grammer ve kelime çalıştım küçük hikaye kitapları okudum ve rahatlıkla geçtim abartıldığı kadar
zor değilmiş bu ingilizce sadece düzenli çalışma yetiyor.

baraj61
27th July 2008, 23:55
bahcesehir hazırlık soruları war mı :smiley5: