Tam Sürüm Bilgini Göster : Kili Hocam....

Tercan Değerli
28th August 2007, 14:54
Hocam tekrardan hoş geldiniz göremiyorduk sizi döndüğünüz için sevindim forumda çevirimiçi olan kişiler bölümünde sizi gördüm de:)

Aksun
28th August 2007, 14:56
Bir ara gitti dedilerdi üzülmüştüm. Demek ki hilaf-ı hakikatmiş. :)

Spartakus
28th August 2007, 14:56
Hocam tekrardan hoş geldiniz göremiyorduk sizi döndüğünüz için sevindim forumda çevirimiçi olan kişiler bölümünde sizi gördüm de:)

Henüz gelmedim, ilişik kesmek üzereyim. Yolluk, kararname, vs..işleriyle uğraşıyorum.

Tercan Değerli
28th August 2007, 14:57
Henüz gelmedim, ilişik kesmek üzereyim. Yolluk, kararname, vs..işleriyle uğraşıyorum.

Nasıl yani? Bu geliş tamamen ayrılış için mi:(

Lavinia
28th August 2007, 14:58

Bizi Sizin gibi değerli bi hocanın yorumlarından mahrum bırakmayın bence. İnşaAllah kararınızda bi değişiklik olur ve hepimiz seviniriz inşaAllah bu karara.

MehmetMamger
28th August 2007, 15:00

İlişik kesmeye çalışıyor da biz yolluk vermiyoruz. Tıkandı olay bir yerlerde. :) Ama uslu durursak kalacağına inanıyorum.

Dj_YuSuF
28th August 2007, 15:02
İlişik kesmeye çalışıyor da biz yolluk vermiyoruz. Tıkandı olay bir yerlerde. :) Ama uslu durursak kalacağına inanıyorum.

O zaman uslu duralım:)

BBurak
28th August 2007, 15:05
kelebek olduk bekliyoruz Hocam :)

Yurtik
28th August 2007, 15:09
ya bence bu site tüm üyeleriyle bi bütün bi aile ama öğretmenlerin yeri ayrı.sizlerden öğrenecek çok şeyimiz olacak.ve bizler genciz hatalarımız olacak bize sadece ingilizce değil olgun olmayıda öğretceksiniz o yüzden kimsenin ayrılmasını istemem

Lavinia
28th August 2007, 15:11

Kili Hocam kalınnn. Kızlar erkekler çiçek böcek olmuş kollarını birleştirmiş uslu uslu oturuyor. Ama bir eksik vaaarrrr. Bu eksiği doldurmazsanız, dilforumu kıskananları memnun edersiniz, bizi değil. :rotz:
Tıp. :icon_tape:

DivingDeep
28th August 2007, 15:11
tıp olalım:icon_tape::icon_tape:. her kaybedilen hocamız bizim için erozyondur:icon_tdown:

edanaz
28th August 2007, 15:16
Kili Hocam sağduyunuzun galip geleceğine inanıyor ve de umut ediyorum ve de dua ediyorum

Dilci19
28th August 2007, 15:51

BBTURKAY hocayıda bulun hocam , artık nereyle sorununuz varsa halletmeye çalışıp kalmanız taraftarıyım . ( bbturkay hocayı unutmayalım ):icon_tup:

Lavinia
28th August 2007, 15:57
BBTURKAY hocayıda bulun hocam , artık nereyle sorununuz varsa halletmeye çalışıp kalmanız taraftarıyım . ( bbturkay hocayı unutmayalım ):icon_tup:

Nee? O da mı gitti?.. Bence ikisi de burada kalıp bize örnek olmalılar. Böyle giderlerse yarı yolda, bir öğretmen olarak, bize öğrettikleri şeyde, başlanılan işi yarı bırakmak olur.

hakanbek
28th August 2007, 16:01
Kili hocam giderse ben de giderim ona göre...
Hele BBTurkay hocam giderse hiç durmam...

SibelAKBULUT
28th August 2007, 16:02
Kili Hocam nereye??? Yapı taşlarımız tek tek düşerken biz yapraklar nasıl ayakta durabiliriz? Bizi bırakmayın...

Kübraaa
28th August 2007, 16:02
dökülüyo muyuz ne yaprak dökümüne döndü forum:(

şebnem
28th August 2007, 16:04
e hocalar nie giderki yaaaa dil forum sorcas paylşacagız dimi ama?

Universe
28th August 2007, 16:09
Kim gidiyor nereye gidiyor?Yarım bırakmak olur mu hocam.:(:(
sizleri aramıza herzaman görmek istiyoruz.
susmak gerekiyorsa susarız ama burada size ihtiyacımız var.

Hubub
28th August 2007, 18:17
her iki hocamı da forumda her zamanki gibi görmek istiyoruz :(

mervebakkal
28th August 2007, 18:28
Sevgili Kili Hocam ve BBtürkay hocam,
Siz giderseniz bu forumun tadı kalmaz.Lütfen sorun neyse halledilsin ve eski güzel günlerimize dönelim.
Lütfen....

Mermaid
28th August 2007, 18:38
Sevgili Kili,

Sizin kadar uzun zamandır burda olmasam da, zamanında sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplardan sizi hatırlıyorum.

Bence bu sitede bakış açılarımız birbirimizin ufkunu açıyor .Daha fazla ve değişik bilgiyle donanıyoruz. En güzel paylaşım da bu sanıyorum.

Seyfi Hoca'm sitenin kuruluş hikayesinde anlatmış çoğu şeyi. Site ücretsiz bir bilgi yumağı. Herkes mutlaka bir şeyler öğreniyor.Ve bilginin insanlar tarafından böylesine saklanmaya çalışıldığı bir zamanda, ücret istemeden doyasıya herkes bilgi edinebiliyor ve en önemliside öğrencilerin özgüvenle, hata yaparak da olsa bir şeyleri öğrendiği bir yuva burası.

Lütfen kurulan bu engin bilgi ağında hep birlikte olalım.