Artcı
27th August 2007, 09:33
Anlamıyorum bi ara yoktum geldim bi çok şey değişmiş eski tadı kalmadı diyenlere katılıyorum artık ve onları anlıyorum. Neden seyfi hoca, kili hoca, deu, sait hoca gibi bu foruma emek harcamış hocalarımız artık ortalarda gözükmüyor merak ediyorum. Eskiden (çok değil bi süre önce) forumda paylaşım yapıldığı zaman tüm hocaların yorumlarını görebilirdik, hocalarımız paylaşım yaparlardı bizde yorum yapardık ama artık hocalarımızı göremiyorum. ve neler oluyor orada demek istiyorum. Önceden soru paylaşımı yapılırdı hem de çok fazla, ama artık kimse buna yanaşmıyor. Dil forumu yaratanlar nerde merak ediyorum? kimse ortalarda yok bakıyorum hep öğrenci arkadaşlar yorum yapıyor ama eskiden böyle değildi demek geçiyor içimden. Ne oldu bize? ya da neler olduki hocalar bu tavrı takındı? lütfen bi silkelenip kendimize gelelim, forumu yeniden canlandıralım.
Amacımı aştıysam özür.
Celal
27th August 2007, 10:02
Değerli üyeler hem yaz tatilinde olmamız hem de ÜDS'nin ve üniversite hazırlık sınavlarının yaklaştığı bu dönemde hocalarımız yoğunlar ve mümkün olduğunca foruma katkı yapmaktadırlar. siz sorularınızla forumdaki canlılığı koruduğunuz takdirde bilin ki hiç bir sorunuz cevapsız kalmayacaktır.
HakanOzbek
27th August 2007, 11:25
Değerli arkadaşlar;
Öncelikle şunu belirteyim, bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde olabilecek sıkıntıları el birliği ile aşacağız. Şunu hatırlatmakta yarar var sanırım. Burada ister yönetici ister öğretmen olsun, görev yapan tüm arkadaşların, gerçek dünyada taşıdıkları sorumluluklar var. Zaman zaman o sorumluluklar nedeni ile sanal alemden ayrı kalabiliyoruz. Bunu anlayışla karşılamanızı umuyorum. Kasıtlı üyeler, hack teşebbüsleri gibi nedenlerle forum bir miktar ivme kaybetti. Şu an bu tip tehditleri en alt seviyeye indirmek için uğraşıyoruz. Ve çok kısa bir zamanda eksikliğini hep birlikte hissettiğimiz değerli hocalarımızın da yoğun katılımları ile eski havamızı kazanacağımıza eminim. Unutmadan... Forumu bu derece sahiplendiğiniz için sizlere de teşekkür etmek bizler için bir borç...
miss_miracle
27th August 2007, 11:53
Evet kesinlikle katılıyorum. Ununtmamalıyız ki bu forumu yaratan hocalarımızın sanal alem dışında gercek hayatları da var.Belki aile sorunları,belki işle ilgili sorunları,belki de sınavları yada bi tatil ihtiyacı...Biz dilforum üyeleri olarak bunu anlayışla karşılamalı ve bu aksaklıkları kendimiz kapatmaya çalışmalıyız...
sahraesma
27th August 2007, 12:06
Dilforum, gerek içinde barındırdığı kaliteli hocalarıyla; gerekse anlayışlı, hoşgörülü, yeni şeyler öğrenmeye hevesli öğrencileriyle kocamaaann bir ÇINAR! Zaman zaman kasırga çıkar çınar sallanır kökünden ama sağlamsa kasırga bile yıkamaz onu! Denizin en dalgalı olduğu, coştuğu zamanlardan sonra bile an gelir deniz durulur eskisinden de sakin olur.. Bizim çınarımız olan DİLFORUMun yaşadığı da bu şu an... Şimdi bir kasırga çıktı önüne ne çıksa sürükleyip götürüyor ama inanıyorum ki yakın zamanda bu kasırga bitecek, deniz durulacak ve burası dilforumu dilforum yapan tüm öğretmenlerine ve de eski huzuruna yeniden kavuşacak... Buna inancım tam!!!
serpily
27th August 2007, 12:17
Değerli arkadaşlar;
gerçek dünyada taşıdıkları sorumluluklar var. Zaman zaman o sorumluluklar nedeni ile sanal alemden ayrı kalabiliyoruz. Bu forumu sanal alem olarak görmemek lazım bence. Sanallık siz söz ve şahsiyetinize sanal kavramlar kattığınızda başlar. Burada genellikle herkes kendi adını kullanır ve kendi gibi davranır. Burada forum için yaratılmış karakterler yoktur.
Burada herkes bir diğerine hiç bir yasal ve geleneksel sorumluluğu olmamasına rağmen sorumlu davranır, karşılığında da saygı alır.
Yaz tatilinin sonuçları olarak görelim bu ayrılıkları. Sevilmek ve sayılmak insanlarda bağımlılık yapar. Sevenler ve sevilenler yine aynı ortamı oluştururlar inşaALLAH kışa doğru. Görüyorsunuz küresel ısınma neleri etkiliyor.
HakanOzbek
27th August 2007, 12:47
Bu forumu sanal alem olarak görmemek lazım bence. Sanallık siz söz ve şahsiyetinize sanal kavramlar kattığınızda başlar. Burada genellikle herkes kendi adını kullanır ve kendi gibi davranır. Burada forum için yaratılmış karakterler yoktur.
Burada herkes bir diğerine hiç bir yasal ve geleneksel sorumluluğu olmamasına rağmen sorumlu davranır, karşılığında da saygı alır.
Yaz tatilinin sonuçları olarak görelim bu ayrılıkları. Sevilmek ve sayılmak insanlarda bağımlılık yapar. Sevenler ve sevilenler yine aynı ortamı oluştururlar inşaALLAH kışa doğru. Görüyorsunuz küresel ısınma neleri etkiliyor.
Samimiyetiniz için çok teşekkürler önce. Bu duyguları size hissettirmiş olmak bile başlı başına bir ayrıcalık bizler için. Sanal dünyadan kastım, aslında varolmayan birtakım karakter ve ortamdan çok; pekçoğunu hiç yüzyüze görmediğimiz halde kendimizi onlara karşı sorumlu hissettiğimiz kişilerle -yani sizlerle- birlikte oluşturduğumuz bir dünyayı nitelemekti. Yoksa burada var olan herşeyin gerçek olduğuna şüphe yok. Size bir noktada katılıyorum ve belki de bu dönemin yaşanmasının en önemli nedenlerinden birini belirtmeyi atladım : Yaz tatili :)....