Tam Sürüm Bilgini Göster : Seyfi Hocamızın Analizlerini Tek Belgede Topladım

yvural
26th August 2007, 23:10
Seyfi Hocamızın bugune kadar UDS/KPDS sınavlarıyla ilgili olarak sitede yayınladığı analizleri tek bir belgede topladım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Dilci19
27th August 2007, 01:32
Seyfi Hocamızın bugune kadar UDS/KPDS sınavlarıyla ilgili olarak sitede yayınladığı analizleri tek bir belgede topladım ve sizlerle paylaşmak istedim.

teşekkürler. :) iyi çalışma

hotstepper
27th August 2007, 02:23
eline sağlık.

BBurak
27th August 2007, 02:32
çok mercii,ben de düşüyordun önce davranmışsın,

QingEyes
27th August 2007, 03:26
teşekkür ederiz emegine sağlık

Aksun
27th August 2007, 10:12
Mükemmel olmuş. İlk bakışta bu analizlerin faydası hakkında birtakım soru işaretlerim vardı ancak geçenlerde Mayıs/2007 KPDS'yi çözdüm. Bu analizlerin inanılmaz faydalı olduğunu gördüm. Hatta bu konu bence önem verilmesi gereken konuların ön sıralarında olmalı.

Eğer vakit bulabilirsem çözdüğüm soruların analizlerini ben de burda yayınlayacağım, hem analizlerimin doğruluğunu teyit açısından hem de birlikte tartışmak açısından çok verimli olur diye düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler...

celaldincbilek
27th August 2007, 10:18
hocam ellerinize sağlık gerçekden mükemmel olmuş

:)

yvural
27th August 2007, 11:04
Mükemmel olmuş. İlk bakışta bu analizlerin faydası hakkında birtakım soru işaretlerim vardı ancak geçenlerde Mayıs/2007 KPDS'yi çözdüm. Bu analizlerin inanılmaz faydalı olduğunu gördüm. Hatta bu konu bence önem verilmesi gereken konuların ön sıralarında olmalı.

Eğer vakit bulabilirsem çözdüğüm soruların analizlerini ben de burda yayınlayacağım, hem analizlerimin doğruluğunu teyit açısından hem de birlikte tartışmak açısından çok verimli olur diye düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler...

Hocam sizin analizlerinizide sabırsızlıkla bekliyoruz. Bence bu tür analizler soruların doğru bir şekilde ve kısa zamanda çözümünde etken bir rol oynayarak yüksek puan almamızı sağlayacaktır.

Mermaid
27th August 2007, 11:38
Afedersiniz...
Bu analiz kaç sayfa??Toplam 3 değil mi?Yoksa ben de eksik mi çıkıyor?
Hazırlayan kişiye çok teşekkürler.

yvural
27th August 2007, 11:51
Afedersiniz...
Bu analiz kaç sayfa??Toplam 3 değil mi?Yoksa ben de eksik mi çıkıyor?
Hazırlayan kişiye çok teşekkürler.

Hocam analizler toplam 3 sayfadan oluşmaktadır.