Tam Sürüm Bilgini Göster : Dil dışında konular hakkında...

Tercan Değerli
25th August 2007, 00:11
Sayın yöneticilerim,

Şimdi dil dışında herhangi bir konu açmak tamamen yasak mı? (geçen açtığım konuyu bulamadım da herhalde kapatılmış duygusal vidyo ile alakalı olan) neyse bu önemli değil benim sorum genel. Şöyle bi öneri kabul edilir mi acaba: Dil dışı konular ya da serbest kürsü diye bir alt forum açılsa nasıl olur acaba çok abartan olur mu kötüye kullanılır mı ki bir denesek nasıl olur? Tabii ki Forumumuzun kuruluş felsefesini biliyorum;ama benimki sadece bir öneri karar sizin

Funda_DELT
25th August 2007, 00:13
evet ya bence de serbest kürsümüz de olsun..ben bazen bişey soracakken ya da yazacakken hangi başlık altına yazacamı bilemeyebiliyorum ....:)

DivingDeep
25th August 2007, 00:15
şu ara tehlikeli olabilir yeni tedbirler alırken yönetim buna sıcak bakmaz.mecliste gb hissettim kendimi:D

Hubub
25th August 2007, 00:18
şu ara tehlikeli olabilir yeni tedbirler alırken yönetim buna sıcak bakmaz.mecliste gb hissettim kendimi:D

ne bu ya sanki kanun taslağı hazırlanıyor iyice kasıldım sanki dilforumu değil de ulusal konsey:stretch:

SeyfiHoca
25th August 2007, 00:18
şimdilik bu tarz başlıklar açmayalım. yeni düzenin bir süre oturmasını bekleyelim. sonra zaten birbirimizi daha iyi tanıdıkça bu tür başlıkların açılması benimsenecektir.

Tercan Değerli
25th August 2007, 00:20
Anlaşıldı tamam biz beklemedeyiz Hocam:)

SeyfiHoca
25th August 2007, 00:20
ne bu ya sanki kanun taslağı hazırlanıyor iyice kasıldım sanki dilforumu değil de ulusal konsey:stretch:

aslında 17000 den fazla üyesi olan ve yoğunlaştığı alan dil olan bir forumda geç bile kalınmış uygulama ve konuşmalar bence.

Hubub
25th August 2007, 00:21
aslında 17000 den fazla üyesi olan ve yoğunlaştığı alan dil olan bir forumda geç bile kalınmış uygulama ve konuşmalar bence.

birden bire bu tür olaylar gelişince insan bir garip oluyor nasıl davranacağını şaşırıyor yazsam mı yazmasam mı gibisinden yani:icon_tup:

EsraNur
25th August 2007, 00:39
Evet böyle bir başlık açılsa güzel olur bencede ama insan bilemiyor işte kötüye kullanılabilir mi diye? ama şimdi açılması uygun değilse tabiki de zamanını bekliyeceğiz...

DivingDeep
25th August 2007, 00:44
hayır arkadaşım yanlış anlama yazınca ben de farkettim ve zaten kendime çuvaldızı batırdım nükteli şekilde.keyfine bak rahat ol:)

BBurak
25th August 2007, 00:46
bence gereksiz bir başlık olurdu ....