Tam Sürüm Bilgini Göster : Hızlı mesaj yazmak için?
Editör 24th August 2007, 01:08 Bu tip forumlara hiç yabancı değilim,Ve yaklaşık 4 senedirde kullanıyorum.Ama dilforumda hızlı mesaj yazamıyorum.Oyüzden her zaman mesaj yazmak bana tabiri caizse ölüm geliyor.Acaba hepinizdemi bu şekilde yoksa sırf bendemi bir kısıtlama söz konusu.
Teşekkürler,:icon_wave:
Sevgileri.
Dj_YuSuF 24th August 2007, 01:10 Bu tip forumlara hiç yabancı değilim,Ve yaklaşık 4 senedirde kullanıyorum.Ama dilforumda hızlı mesaj yazamıyorum.Oyüzden her zaman mesaj yazmak bana tabiri caizse ölüm geliyor.Acaba hepinizdemi bu şekilde yoksa sırf bendemi bir kısıtlama söz konusu.
Teşekkürler,:icon_wave:
Sevgileri.
Benim mesajıma bakınız. Sağ alt tarafında alıntı, cevap vb. var. Ve en sonda da hızlı cevap var. Onu tıklayıp tekrar deneyiniz. Bakalım aynı sorun devam edecek mi?
Efe Cevher 24th August 2007, 01:12 Sorun devam ediyor mu?
Editör 24th August 2007, 01:13 Benim mesajıma bakınız. Sağ alt tarafında alıntı, cevap vb. var. Ve en sonda da hızlı cevap var. Onu tıklayıp tekrar deneyiniz. Bakalım aynı sorun devam edecek mi?
hayır olmuyor,dediğim gibi yabancısı değilim VB. forumların ama o buton olmuyor.Diğer forumlarda altta mesaj yazma yeri her daim açıktır acaba burada niye aktif değil,Ben bu şekilde her zaman uğraşıp mesaj yazmaktan gerçekten sıkılıyorum. :(
Sevgiler.
Editör 24th August 2007, 01:14 Sorun devam ediyor mu?
evet SN. adminim devam ediyor sorun,ancak sol taraftaki konuya mesaj yaz butonundan yada alıntı yapıp alıntıyı silip mesaj yazarak,foruma mesaj yollayabiliyorum.
Bende alttaki hızlı mesaj yazma yeri aktif değil.
Sevgiler.
Dj_YuSuF 24th August 2007, 01:15 hayır olmuyor,dediğim gibi yabancısı değilim VB. forumların ama o buton olmuyor.Diğer forumlarda altta mesaj yazma yeri her daim açıktır acaba burada niye aktif değil,Ben bu şekilde her zaman uğraşıp mesaj yazmaktan gerçekten sıkılıyorum. :(
Sevgiler.
dilFORUM'da o buton her zaman aktif değil. Siz tıkladığınızda aktif olur. Ama tıklayınca da aktif olmuyorsa kullandığınız internet browser dan kaynaklanabilir. Onda da sorun yoksa sitede bir sorun vardır. Ki bu durumdan sadece siz şikayetçisiniz. Yöneticilerimiz ilgilenirler:):icon_tup:
Dilci19 24th August 2007, 01:17 dilFORUM'da o buton her zaman aktif değil. Siz tıkladığınızda aktif olur. Ama tıklayınca da aktif olmuyorsa kullandığınız internet browser dan kaynaklanabilir. Onda da sorun yoksa sitede bir sorun vardır. Ki bu durumdan sadece siz şikayetçisiniz. Yöneticilerimiz ilgilenirler:):icon_tup:
bende şikayetçiyim bendede o buton çalışmıyor . ben hep alıntı olarak yazıyorum mesajları . umarım yöneticiler ilgilenir.
Efe Cevher 24th August 2007, 01:20 Tamam arkadaşlar, elimizden ne geliyor bu konuda bir inceleyelim.
Editör 24th August 2007, 01:23 sayın adminlerim,
Freefoxta hızlı mesaj yazma butonu çalışmıyor ama klasik internet exprolerde hızlı mesaj yazma butonu çalışıyor.Ama her ikisindede alttaki hızlı mesaj yazma butonu aktıf değil,Bunu açalım ve sorun bitsin bence. :)
Sevgiler.
Yahya Hoca 24th August 2007, 01:32 Ben de Opera kullanıyorum. Alttaki Hızlı Cevap kısmı aktif değil. Ancak mesajların alt tarafında bulunan "bu mesajın hızlı cevabı" kısmına tıklayınca açılıyor.
SeyfiHoca 24th August 2007, 01:39 ben hem firefox hem de explorer kullanıyorum ve hızlı mesaj düğmesi çalışıyor...
şu kırmızı düğme sizde yok mu?
http://imgbolt.com/public/17223/adsiz.GIF
Editör 24th August 2007, 01:43 sayın hocam,
yukarıdada yazdım gerçi ama, freefoxta o buton var ama çalışmıyor, exprolerdede var ve çalışıyor.
birde neden alttaki hızlı mesaj yazma metin yeri açık değil herdaim onuda merak ediyorum.
Sevgiler.
Yahya Hoca 24th August 2007, 02:22 Mavi ile işaretlediğim yer bende kapalı görünüyor. Hem resim denemesi yapayım hem de sorunu anlatayım dedim. Bir taşla iki kuş. İnşallah olmuştur.
http://imgbolt.com/public/17226/1.JPG
Yahya Hoca 24th August 2007, 02:26 Kırmızı ile işaretlediğim yer bende kapalı görünüyor. Hem resim denemesi yapayım hem de sorunu anlatayım dedim. Bir taşla iki kuş. İnşallah olmuştur.
http://imgbolt.com/public/thumb_46ce0bd074a4d336021765.jpg (http://imgbolt.com/public/pview/17226/1.JPG)
Resim neden küçük? Nasıl büyütebilirim?
SeyfiHoca 24th August 2007, 02:30 hocam resmin bir linki olacak en sonda. o linki kopyalayıp resim ekleme düğmesine tıkladıktan sonra linki yapıştırın. o zaman resmin normal hali çıkacaktır. siz thumbnail yapmışsınız...
Yahya Hoca 24th August 2007, 02:44 hocam resmin bir linki olacak en sonda. o linki kopyalayıp resim ekleme düğmesine tıkladıktan sonra linki yapıştırın. o zaman resmin normal hali çıkacaktır. siz thumbnail yapmışsınız...
Tamam hocam bu sefer oldu. Teşekkür ediyorum.
Ama şimdi de çok büyük oldu. Ben yüklerken mi büyük seçtim acaba?
SeyfiHoca 24th August 2007, 02:58 resmi hazırlarken küçültürseniz burada da küçük olur hocam. isterseniz resmi paint kullanarak yeniden açık ve biraz küçültün. sonra aynı işlemleri yeniden yapın.
jacksparrow22 24th August 2007, 10:09 arkadaşlar firefox ta sorunsuz çalışıyor,en azından benimkinde öyle
serpily 24th August 2007, 11:56 birde neden alttaki hızlı mesaj yazma metin yeri açık değil herdaim onuda merak ediyorum.
Bunu ben de hep merak etmişimdir.
anderciger 24th August 2007, 13:07 Ben de başlık açmak nasıl onu bilmiyorum thread dediğiniz hani işte çok merak ediyorum artık dilforumda bende başlık açıcak seviyeye gelmişimdir inşallah şimdiden teşekkürler...
MehmetDEU 24th August 2007, 14:23 Ben de başlık açmak nasıl onu bilmiyorum thread dediğiniz hani işte çok merak ediyorum artık dilforumda bende başlık açıcak seviyeye gelmişimdir inşallah şimdiden teşekkürler...
Konu açmayı bilmediğiniz için mecburen buradan size açıklama yapmak durumundayım:).
Mesela YDS forumuna bir konu açacaksınız. İlgili foruma girip üstte "forum araçları" ibaresine tıklayın, ardından "yeni konu aç"ı seçin. Gerisi gayet kolay.
Bir diğer başlıkta yine sizin bir sorunuz olmuştu, açıköğretim dersleriyle ilgili konuda indirme yapamamışsınız sanırım. O konu için de http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=1743 linkine tıklayın.
Dilci19 24th August 2007, 14:39 ben hem firefox hem de explorer kullanıyorum ve hızlı mesaj düğmesi çalışıyor...
şu kırmızı düğme sizde yok mu?
çok işime yaradı bu teşekkürler. ama onu daha görünür bir yere yani daha belirgin bir yere ve belirterek koyarsanız daha güzel olur.
Editör 24th August 2007, 19:24 Alttaki hızlı mesaj yazma yeri neden aktif değil sayın adminlerimiz.Eğer orası aktif olursa inanıyorumki foruma daha fazla mesaj yollanacaktır.Bunu bizzat test etmiş ve onaylamıştık biz bir diğer forumda.
Sevgiler.
anderciger 24th August 2007, 20:28 Konu açmayı bilmediğiniz için mecburen buradan size açıklama yapmak durumundayım:).
Mesela YDS forumuna bir konu açacaksınız. İlgili foruma girip üstte "forum araçları" ibaresine tıklayın, ardından "yeni konu aç"ı seçin. Gerisi gayet kolay.
Bir diğer başlıkta yine sizin bir sorunuz olmuştu, açıköğretim dersleriyle ilgili konuda indirme yapamamışsınız sanırım. O konu için de http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=1743 linkine tıklayın.
hocam çok teşekkür ederim gerçekten forumda bu konuda bayağı zorlanmıştım:(çok şükür sonunda öğrendim sağolun tekrar...
|