Selin88
23rd August 2007, 01:28
yurt kur başvuru formunu dolrudum yazıcıdan çıkarttım ösymeye gönder dedim o sayfayıda yazdır dedim ama yazıcı da sorun var çalımıyo illa 2 belgeyi de çıkartmak şart mı
geç oldu ama kusura bakmayın
LostSouL
23rd August 2007, 01:32
yurt kur başvuru formunu dolrudum yazıcıdan çıkarttım ösymeye gönder dedim o sayfayıda yazdır dedim ama yazıcı da sorun var çalımıyo illa 2 belgeyi de çıkartmak şart mı
geç oldu ama kusura bakmayın
ben de yurtkur basvurusu yaptım ama yazıcıdan cıkartmadım unv tercıhlerımı de kendım yapmıstım yıne yazıcıdan cıkarmamıstım bır sey olmaz
Selin88
23rd August 2007, 01:53
akşam akşam yazıcının inadı tuttu kopyaladım bende sayfayı başka bir yere inşallah sorun olmaz sağol arkadaş rahatlattın beni
SunRise
23rd August 2007, 02:44
Ya zaten çıkmasa bile sen o şifreyle giriyorsun o bölüme.Bi aksilik çıkarsa oradan kanıtlayabilirsin yani.
IcySeden
23rd August 2007, 03:26
Ya zaten çıkmasa bile sen o şifreyle giriyorsun o bölüme.Bi aksilik çıkarsa oradan kanıtlayabilirsin yani.
ben girdim ama bilgilerim silinmişti yani yazıcıdan çıkması gereken sayfada yoktular.tercihi ilk yaptığımda çıkan sayfayı print screen ile kaydetmiştim ne olur ne olmaz diye.ama sorun olmaz herhalde.zaten bilgiler kaydoluyor.