Tam Sürüm Bilgini Göster : Yardimmm??????

rabia_
19th August 2007, 12:34
merhaba lütfen birileri bana yardımcı olsun. bazı yerlere yazı yazmaya çalışıyorum ama yazamıyorum. aşağıdaki yazı çıkıyor sürekli.

""rabia_, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:

Üyeliğinizi Aktifleştirmediniz. ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız. Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler. ""

üyeliğimi nasıl aktifleştireceğim? bana mail filan gelmedi.

LostSouL
19th August 2007, 12:35
merhaba lütfen birileri bana yardımcı olsun. bazı yerlere yazı yazmaya çalışıyorum ama yazamıyorum. aşağıdaki yazı çıkıyor sürekli.

""rabia_, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:

Üyeliğinizi Aktifleştirmediniz. ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız. Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler. ""

sanırsam e-mail adresınize gelmıs olan aktıflestırme lınkıne tıklamamıssınız

Dj_YuSuF
19th August 2007, 12:46

Üyeliğiniz şu anda zaten aktif. Aktif olmasa bu mesajı yazamazdınız. Bazı bölümlere adminler harici girilmesi yasaktır. Ya da bazı işlemlerde yetkiniz sınırlıdır. Silinmiş bir konuya girdiğinizde de aynı mesajla karşılaşırsınız. Konunun linki hala duruyor olabilir ama konu adminlerce silinmiş ise aynı yazıyı görürsünüz.

rabia_
19th August 2007, 12:59
çok teşekkürler. ama bana mail filan gelmedi haala. bir sorun olur mu acaba???

Yahya Hoca
19th August 2007, 14:48
çok teşekkürler. ama bana mail filan gelmedi haala. bir sorun olur mu acaba???
Şu anda yazabildiğine göre bir sorun yok.

rabia_
19th August 2007, 17:22
Şu anda yazabildiğine göre bir sorun yok.

:) teşekkürler.