Tam Sürüm Bilgini Göster : konyadaki özel yurtlar

Funda_DELT
16th August 2007, 23:21
Arkadaşlar konya aöf ye girdim çok şükür :) Ama şimdi de yurt sorunu vr arkadaşlar...Konyadaki özel yurtlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum bilgi vermelerini :) fiyatları ne kadar , okula uzak mı ... bir de biz dersleri ( aöf liler ) eğitim fak. da mı görecez ? çok teşekkürler ... :)

vendetta
16th August 2007, 23:23
bende bu konuyu araştıyordum.bilen varsa yardım etsin lütfen....

Dj_YuSuF
16th August 2007, 23:40
Arkadaşlar şu an geç oldu. Ben yarın araştırmalarımı bu başlığa eklerim. Birçok özel yurt buldum. Hepsinin adres ve telefonlarını eklerim:) Saygılarımla.

cesuryurek007
16th August 2007, 23:45
araştırmana bile gerek yok gel konyaya dolu diğer şehirler gibi samyın konyayı baya büyük eskişehir adanadan büyük türkiyede 5. sıara da bulursunuz

cesuryurek007
16th August 2007, 23:46
korkmayın sokakta kalmazsınızzzzzzz:)

vendetta
16th August 2007, 23:47
korkmayın sokakta kalmazsınızzzzzzz:)

fiyatları nasıl peki?

Funda_DELT
16th August 2007, 23:51
evet fitalr nasıl ? mesela iki kişik , 3 kişilk , ... bir de DJ Yusuf arkadaşım lütfen yollar mısın edindiğin bilgileri ...ben yatamam bu gece yaa ... lütfennnn :)

hakanbek
17th August 2007, 00:19
Özel M. Ali Şengül Yük.Erk.Öğr.Yurdu 2611270 Sancak Mah. Medine sokak No 7 (int ten)

bir arkadasım bu yurtta kalmstı. Çok lux ve kaliteli oldugunu aylık 250 300 civarında oldugunu söylüyordu tüm bilgim bu umarım faydalı olur...

Funda_DELT
17th August 2007, 01:12
ya arkadaşlar anlamadığım bişey var...ösym istesinde yurtkur başvuları 16-24 ağustos tarihleri arasında ya ... ben özel yurtta kalmak istiyorum ... şimdi o formu doldurmalı mıyım ? özel yurt başvurusu ne zamana kadar yapılabilir ?

vendetta
17th August 2007, 10:00
ya arkadaşlar anlamadığım bişey var...ösym istesinde yurtkur başvuları 16-24 ağustos tarihleri arasında ya ... ben özel yurtta kalmak istiyorum ... şimdi o formu doldurmalı mıyım ? özel yurt başvurusu ne zamana kadar yapılabilir ?

hep benim sormak istediğim soruları soruyorsunuz.teşekkürler:D

Funda_DELT
17th August 2007, 11:51
arkadaşlar unilerin bize gönderecekleri broşürler ne zaman gelecek ??? bir de üstteki sorumu da yanıtlayınız lütfeeennnnn :)

actually
17th August 2007, 12:09
Özel yurt başvurularını o yurda giderek bizzat yapacaksınız.

Funda_DELT
17th August 2007, 12:33
peki ne zamana kadar?

Fatih Hoca
17th August 2007, 13:00
peki ne zamana kadar?

Sevgili gençler,

Özel yurtlar kontenjanı dolmadığı müddetçe yılın 365 günü kayıt yaparlar. Buralar resmi kurumlar değildir. Özellikle Konya gibi bir öğrenci şehrinde ise zaten birisinin kontenjanı dolsa diğerininki dolmaz . Bu konuda rahat olun.Kaydınızı yaptırdıktan sonra üniversitenizin bulunduğu ilin otobüs garajından ya da havalimanından itibaren değişik şekillerde yapılmış bir sürü özel yurt reklamı görürüsünüz zaten. Hatta özel yurtlar artık sizin kayıt yaptırdığınız yerde tanıtım masaları dahi açıyorlar , bununla kalmayıp okul kaydınıza bile yardımcı oluyorlar. Özel yurt konusunda illa siz tavsiye ,edin diyen arkadaşlarım ,bana ulaşabilirler. Yardımcı olmaya çalışırım.

Funda_DELT
17th August 2007, 13:07
hocamm ben benn ne olurr...ben konyadaki özel yurtlara bakıyorum..ama hangisinin okula yakın hangisinin uzak , iyi,kötü , olduğunu bilmiyorum ...displinli olması da çok önemli tabiki ... devlet yurdu çok u kötü hocm..kimse tavsiye etmedi bana şimdiye kadar...özel yurtlarda da ayda 250 ytl ye ok dedi babm...buna göre hangi özel yurdu önerirsiniz konyada ???

P.S:Kafam çok karışık ... çok kötüyüm yaaa ... o yüzden yukarıda saçmalamış olabilirim...özürdilerim ... :(:(

Hubub
17th August 2007, 14:34
hocamm ben benn ne olurr...ben konyadaki özel yurtlara bakıyorum..ama hangisinin okula yakın hangisinin uzak , iyi,kötü , olduğunu bilmiyorum ...displinli olması da çok önemli tabiki ... devlet yurdu çok u kötü hocm..kimse tavsiye etmedi bana şimdiye kadar...özel yurtlarda da ayda 250 ytl ye ok dedi babm...buna göre hangi özel yurdu önerirsiniz konyada ???

P.S:Kafam çok karışık ... çok kötüyüm yaaa ... o yüzden yukarıda saçmalamış olabilirim...özürdilerim ... :(:(

eğer kampüsteyseniz hemen okulu karşısın da özel yurt var tabi baya ücretli zamanla zaten şehri öğrendikçe kendinize iyi yurtlar bulursunuz hatta kampüs içi yurtlara geçiş yapabilirsiniz şartları sağladığınız sürece devlet yurtları da o kadar kötü değil 3 aydan 3 aya 170 civarı ücret ödüyorsunuz günlük hem kahvaltı hem de yemek fişi veriliyor devlet tarafından ben memnunum 3 senedir kalıyorum bu sene son senem gene kalıcam.özel yurt düşünmüyorum kalma durumları hemen hemen aynı hem nie o kadar ücret vereyim ki(şahsi fikrim) yurt araştırırken aklınıza ne gelirse sorun her geçen gün devlet yurtlARI şartları iyileştiriliyor iyi şanslar:icon_tup: